Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"de biztos jólesik a nőknek, ha kapnak egy elismerő pillantást, egy mosolyt, hogy "Óóó, igen, nagyon csini vagy.....", ami mögött nem kell ott lenni az "úgy megdugnálak, hogy nem tudnál lábra állni egy hétig" - gondolatnak."

Az eddigi hozzászólások

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#726   2010. 08. 15. vasárnap 10:12
surdapapa surdapapa
hol van ebben a beléd kötés confused confused confused

minden esetre Téged minősít, hogy ennyi matt suck mydick néven küldtél egy fotót (ami számodra wót vicces...)!
semmi sértés nem volt akkor a szavaimban!

azon ne csodálkozz, hogy ezek után így szólít meg Téged walaki!!!

részemről itt befejeztem, mert szétoffoljuk a topicot!
csak figyelmeztettem egy jó ismerőst, hogy vigyázzon veled...

innentől kezdve a téma, ill a személyed megfelelő értéken kezelve OFF

de, hogy ON is legyek: én is szívesen megnézném a párodon azt a vizes bikinit!
imádom, amikor egy nőn ilyet látok! a párom sajnos nem szereti, amikor átlátszó a bikinije...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 15. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2010. 08. 15. vasárnap 09:15
[OFF]
Csak hogy a többiek is vágják, hogy miről volt szó az adott témában... Gyakorlatilag belém kötött, és még ő várt tőlem képet... Hát kapott egyet. Ja hogy nem olyat várt? Én nem mondtam egy szóval sem, hogy milyen képet kap. nyes

-------
FatboySlim: Nektek nem szokott olyan gondotok lenni természetes vízben szexelésre vágyva, hogy a leányzó bármennyire is nedves, de azért a vízben közel sem csúsznak annyira a dolgok? Nálam eddig ez mindig megakadályozta az élvezeteket... Ujjazni, nyelvelni lehet, de dugni... azt kevésbé...

surdapapa: a vízben nyalod a csajt? mi vagy Te? netán búvár confused

FatboySlim: Csaj félig matracon, a csípője a vízbe lóg, te a két lába között nyalsz-falsz. Szerinted ez nem vízben van?

surdapapa: Így OK! már csak az a kérdés, h fotó nincs-e róla... úgy még hihetőbb! eplus2 fotoillusztrációt küldheted a mél címemre! eplus2 nyes
-------

Kaptál egyet (csak hogy a többiek is tudják: küldtem neki egy vicces képet, már nem tudom mi volt rajta, de hogy nem az, amire számított, az biztos wink ). Tudod azok az emberek, akik lekisköcsögöznek, ezt szokták kapni. Szokj hozzá. mf2
[/OFF]
#725   2010. 08. 15. vasárnap 09:15
X Törölt felhasználó (16046)
[OFF]
Csak hogy a többiek is vágják, hogy miről volt szó az adott témában... Gyakorlatilag belém kötött, és még ő várt tőlem képet... Hát kapott egyet. Ja hogy nem olyat várt? Én nem mondtam egy szóval sem, hogy milyen képet kap. nyes

-------
FatboySlim: Nektek nem szokott olyan gondotok lenni természetes vízben szexelésre vágyva, hogy a leányzó bármennyire is nedves, de azért a vízben közel sem csúsznak annyira a dolgok? Nálam eddig ez mindig megakadályozta az élvezeteket... Ujjazni, nyelvelni lehet, de dugni... azt kevésbé...

surdapapa: a vízben nyalod a csajt? mi vagy Te? netán búvár confused

FatboySlim: Csaj félig matracon, a csípője a vízbe lóg, te a két lába között nyalsz-falsz. Szerinted ez nem vízben van?

surdapapa: Így OK! már csak az a kérdés, h fotó nincs-e róla... úgy még hihetőbb! eplus2 fotoillusztrációt küldheted a mél címemre! eplus2 nyes
-------

Kaptál egyet (csak hogy a többiek is tudják: küldtem neki egy vicces képet, már nem tudom mi volt rajta, de hogy nem az, amire számított, az biztos wink ). Tudod azok az emberek, akik lekisköcsögöznek, ezt szokták kapni. Szokj hozzá. mf2
[/OFF]
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 08. 14. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 14. szombat 19:45
ne reméld!

majd Téged is jól megszívat a kisköcsög Fatboyslim...
igérgetni, ill. mézes madzagot elhúzni azt tud... de egyebet ne várj tőle!

ezt igérte 2008. 09. 10. szerda 16:48-kor:
Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) -> Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?: "Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) -> Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Ha írsz egy email címet, akkor ígérem kapsz képet. " aztán mélben minősíthetetlenül viselkedett!!!

de ha mégis megteszed Fatboyslim és töltesz fel képet, akkor megkövetlek!!!
#724   2010. 08. 14. szombat 21:56
X Törölt felhasználó (443025)
Biztosan tetszeni fog a férfiaknak! Mi ezt úgy oldottuk meg a páromnak, hogy a fehér bikinijéből (az Én tanácsomra) kivettük azt a kis plusz anyagot amit minden bikinibe belevarrnak. Ezt mind a két részen megcsináltuk.
Vizesen teljesen átlátszik, szinte izgatóbb mint meztelenül, de nagyon gyorsan szárad, és újra takar.
Bárki kipróbálhatja vérmérséklete szerint kell bikinit választani. Azt hiszem a fehér mutat meg legtöbbet, a legmerészebbeknek ajánlom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 14. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 14. szombat 15:01
Barátnőm a héten varratott magának egy bikinit. smile Olyan anyagból varrták, ami vizesen teljesen áttetszővé válik, és csak az apró minta miatt nem annyira feltűnő... Jövőhéten megyünk nyaralni, alig várja, hogy "élesben" is kipróbálja. Szerintem ez elég exhibicionista. wink
#723   2010. 08. 14. szombat 19:45
surdapapa surdapapa
ne reméld!

majd Téged is jól megszívat a kisköcsög Fatboyslim...
igérgetni, ill. mézes madzagot elhúzni azt tud... de egyebet ne várj tőle!

ezt igérte 2008. 09. 10. szerda 16:48-kor:
Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) -> Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?: "Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) -> Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Ha írsz egy email címet, akkor ígérem kapsz képet. " aztán mélben minősíthetetlenül viselkedett!!!

de ha mégis megteszed Fatboyslim és töltesz fel képet, akkor megkövetlek!!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 08. 14. szombat 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 14. szombat 16:36
Remélem errőlmajd teszel fel képeket smile
#722   2010. 08. 14. szombat 16:36
BigJoe23 BigJoe23
Remélem errőlmajd teszel fel képeket smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 14. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Barátnőm a héten varratott magának egy bikinit. smile Olyan anyagból varrták, ami vizesen teljesen áttetszővé válik, és csak az apró minta miatt nem annyira feltűnő... Jövőhéten megyünk nyaralni, alig várja, hogy "élesben" is kipróbálja. Szerintem ez elég exhibicionista. wink
#721   2010. 08. 14. szombat 15:03
martonolsen martonolsen
Hová mentek nyaralni?Nagyon megnézném azt a bikinit.
#720   2010. 08. 14. szombat 15:01
X Törölt felhasználó (16046)
#719   2010. 08. 12. csütörtök 22:22
Borzongás Borzongás
Teljesen jól írod, ez így igaz...leskelődhetnének a pasik hasalva a szék lábánál, reménykedve csak, hogy hátha láthatnak egy kis bokácska darabot, az egyébként abroncsba fűzött nőből...Lényegesen jobb hogy tiszába vagyunk a testünk finomságaival, és ezeket meg tudjuk és fontos szempont, meg is akarjuk mutatni a másiknak...A nő az akkor igazi, ha viselni tudja a testét! smile hisz az ővé...ez neki is örömet ad smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 02. hétfő 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028) VIP
2010. 08. 02. hétfő 10:28
Tudom, h nem ez a téma, de nem tudom szó nélkül hagyni...
Sztem meg igenis kényelmesebb a combfix, mint a normál harisnya. Én csakis azt hordok.
A véleményedet pedig végképp nem osztom, de már mindenki leírta, amit elmondanék erről.

Témához visszatérve: egyetértek azzal, h minden nő exhibicionista vhol. Én sem véletlenül veszek fel olyan felsőket, ami kihangsúlyozza a melleimet... tudom, h jók és szeretem, ha elismerő tekinteteket kapok érte. Persze, mindenkinél mások a határok, de azt hiszem, h exhibicionizmus nélkül ma még mindig nem vetkőznének le a nők nyáron sem.... és talán még mindig a boka kivillanása jelentené a földi paradicsomot a férfiaknak.
#718   2010. 08. 11. szerda 09:30
X Törölt felhasználó (764681)
Mi számít exhibicionizmusnak? Én gyakran meztelenkedek (sőt szexelünk) a természetben de főleg olyan helyen ahol nem lát senki. De azért láttak már meg. Az is lehet hogy mi nem is láttuk hogy lát. Nem is zavar, sőt!!
Utcán viszont szolíd vagyok. Farmer póló.
#717   2010. 08. 11. szerda 01:19
hegyimenyet hegyimenyet
Szuper csaj vagy Tüzes Fekete!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 10. kedd 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)
2010. 08. 10. kedd 20:16
Szerintem jó a combfix a férfiak rá tudnak gerjedni!
Én most a nudistán mutogatom magam, ott lehet! Persze meztelenül!!
#716   2010. 08. 10. kedd 20:16
X Törölt felhasználó (453592)
Szerintem jó a combfix a férfiak rá tudnak gerjedni!
Én most a nudistán mutogatom magam, ott lehet! Persze meztelenül!!
#715   2010. 08. 06. péntek 13:20
X Törölt felhasználó (463383)
Igazad van Gomboczka. Az igazi NŐK tudják és "merik " hangsúlyozni az előnyös adottságaikat.Te is közéjük tartozol! kacsint
#714   2010. 08. 02. hétfő 10:28
X Törölt felhasználó (33028) VIP
Tudom, h nem ez a téma, de nem tudom szó nélkül hagyni...
Sztem meg igenis kényelmesebb a combfix, mint a normál harisnya. Én csakis azt hordok.
A véleményedet pedig végképp nem osztom, de már mindenki leírta, amit elmondanék erről.

Témához visszatérve: egyetértek azzal, h minden nő exhibicionista vhol. Én sem véletlenül veszek fel olyan felsőket, ami kihangsúlyozza a melleimet... tudom, h jók és szeretem, ha elismerő tekinteteket kapok érte. Persze, mindenkinél mások a határok, de azt hiszem, h exhibicionizmus nélkül ma még mindig nem vetkőznének le a nők nyáron sem.... és talán még mindig a boka kivillanása jelentené a földi paradicsomot a férfiaknak.
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2010. 07. 06. kedd 03:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 06. kedd 03:43
A combfix nem olyan kényelmes dolog ám mint ahogy azt elképzelitek ti fiúk, amúgy meg miniszoknyához alkalmatlan viselet mert kilátszik a szoknya alól, és ettől kurvás. Miniszoknyához én is harisnyanadrágot hordok mert mégiscsak véd, és nem bámulja minden lépcsőnél az összes pasi a nunimat. Ha lekerül rólam a harisnyanadrág hosszabb szoknyára váltok - vagy valami könnyű nadrágra.
#713   2010. 08. 02. hétfő 09:04
BigJoe23 BigJoe23
Szerintem rá kéne őt beszélni a combfix-re nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 24. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (98468)
2010. 07. 24. szombat 13:47
A párom harisnyanadrág alá néha nem hord bugyit.
#712   2010. 07. 24. szombat 13:47
X Törölt felhasználó (98468)
A párom harisnyanadrág alá néha nem hord bugyit.
#711   2010. 07. 15. csütörtök 11:51
BigJoe23 BigJoe23
csak képeket linkeltem be... nem honlapot... a képek belinkelése tudtommal nem tilos... pláne ha még témába is vág ...

(nem érdemes vitatkozni! a 716-os hsz-nél bármit is linkeltek be az egy idegen szexoldalra mutatott, ezért lett moderálva! és nem a 715-ös hsz-ről van szó, mert ott valóban csak képek vannak!) :tom ejnye1
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2010. 07. 14. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 18:46
Inkább így:
http://xxxxxxxxxxx.com/contris/Nx0711-14- 4204/xxxxxxxxxxx

(Idegen honlap belinkelése TILOS! max. csak kép!) ejnye1
#710   2010. 07. 14. szerda 18:46
mikemend mikemend
Inkább így:
http://xxxxxxxxxxx.com/contris/Nx0711-14- 4204/xxxxxxxxxxx

(Idegen honlap belinkelése TILOS! max. csak kép!) ejnye1
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 07. 14. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 14:57
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#709   2010. 07. 14. szerda 14:57
BigJoe23 BigJoe23

#708   2010. 07. 06. kedd 09:08
X Törölt felhasználó (399158)
Ez a női exhibicionizmus rovat, így pont azért van veszi fel egy nő, mert kicsit kurvás. Épp az a lényeg benne, hogy kivillanjon a pánt és hogy alá nézzenek, alá akarjanak nézni. Viszont ebből következik az is, hogy a nejem csak az én társaságomban jár miniben, combfixben bugyi nélkül. Egyedül soha, legalábbis rendkívül ritkán.
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2010. 07. 06. kedd 03:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A combfix nem olyan kényelmes dolog ám mint ahogy azt elképzelitek ti fiúk, amúgy meg miniszoknyához alkalmatlan viselet mert kilátszik a szoknya alól, és ettől kurvás. Miniszoknyához én is harisnyanadrágot hordok mert mégiscsak véd, és nem bámulja minden lépcsőnél az összes pasi a nunimat. Ha lekerül rólam a harisnyanadrág hosszabb szoknyára váltok - vagy valami könnyű nadrágra.
#707   2010. 07. 06. kedd 08:30
kandurmarci kandurmarci VIP
Pedig bugyi nélkül és harisnyanadrág nélkül lenne az igazi. Persze akkor, ha nem azt akarod, hogy ne bámulja meg minden pasi a nunidat. Hosszabb szoknyában honnan tudni, hogy nincs rajtad bugyi?

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jenner jenner
Nyitás ideje: 2007. 12. 29. szombat
Üzenetek: 1206db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!