A combfix nem olyan kényelmes dolog ám mint ahogy azt elképzelitek ti fiúk, amúgy meg miniszoknyához alkalmatlan viselet mert kilátszik a szoknya alól, és ettől kurvás. Miniszoknyához én is harisnyanadrágot hordok mert mégiscsak véd, és nem bámulja minden lépcsőnél az összes pasi a nunimat. Ha lekerül rólam a harisnyanadrág hosszabb szoknyára váltok - vagy valami könnyű nadrágra.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2010. 05. 13. csütörtök 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 13. csütörtök 01:03

Láttam tegnap egy jó lábú, szuper minis csajt. Jó feneke is volt és valóban punciig érő szoknya volt rajta, a tetejébe előttem ment föl a lépcsőn az aluljáróban, beláthattam volna neki, de sajna, harisnyanadrág volt rajta. Ez most a divat?
Sziasztok. Mi mindketten a párommal exhibicionisták vagyunk, de azért van határ. Nem akarunk az utcán, egyéb nyilvános helyes senkit sem megbotránkoztatni. A megfelelő helyen, mint például itt, szívesen mutogatjuk magunkat. Úgy gondolom, hogy az ízlés és az erkölcs határát nem kellene senkinek sem túllépnie.
Már bocsi, de szerintem kamus vagy!
Engem is érdekelne, hogy merre jártok így, tehát pesten vagy vidéken vagytok?
Igazad van és érthető, mert a korrekt diszkréció mindenképpen fontos.
Írd meg akkor ha lehet itt, vagy privát üzibe, hogy hol lehet látni benneteket.
Írd meg akkor ha lehet itt, vagy privát üzibe, hogy hol lehet látni benneteket.
Biztosan többen lennének nyitottak a témára, ha kedvcsinálónak néhány képet mutatnál párodról.
Láttam tegnap egy jó lábú, szuper minis csajt. Jó feneke is volt és valóban punciig érő szoknya volt rajta, a tetejébe előttem ment föl a lépcsőn az aluljáróban, beláthattam volna neki, de sajna, harisnyanadrág volt rajta. Ez most a divat?
Ideje lenne már, de még a combfixek helyett is harisnyanadrágok vannak a legtöbb nőn. :( Méghogy bugyi nélkül.. 40 fokban talán? Szólj, ha már így mész ki az utcára!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 12. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 19:18

Törölt felhasználó (453592)

Nagyon kellene már a jó idő, hogy elhagyhassuk a bugyit!
Pedig nekem is nagyon tetszettek! Mind a beállítások, mind a téma és a ruha! Gratulálok hozzá és hol rejtegette eddig magát?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 11. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 20:32

attól tartok nem lesz több :( az eddigi hozzászólások sajnos nem győzték meg, ráadásul nem is volt belőle túl sok.
Na mindegy,legalább megpróbáltam...
Nagyon kellene már a jó idő, hogy elhagyhassuk a bugyit!
elmondom neki, de ma amikor elolvasta az üziket nem volt túlzottan felvillanyozott...
(NE cseteljetek, priviben beszéljétek meg ezeket! ide tapasztalatokat és inkább történeteket írjatok, persze ha fényképekkel illusztráljátok az növeli a topic színvonalát, de azokat kierőltetni nem kell senkiből!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 11. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 20:40
(NE cseteljetek, priviben beszéljétek meg ezeket! ide tapasztalatokat és inkább történeteket írjatok, persze ha fényképekkel illusztráljátok az növeli a topic színvonalát, de azokat kierőltetni nem kell senkiből!)

Törölt felhasználó (733802)

Pedig tényleg tuti barátnőd van ! Csinos és szexis ! Puncit akarunk látni !
Pedig tényleg tuti barátnőd van ! Csinos és szexis ! Puncit akarunk látni !
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 11. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 20:32

attól tartok nem lesz több :( az eddigi hozzászólások sajnos nem győzték meg, ráadásul nem is volt belőle túl sok.
Na mindegy,legalább megpróbáltam... (Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2010. 05. 11. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 20:01
Na mindegy,legalább megpróbáltam... (Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2010. 05. 11. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szexi párod van, és ha ilyen ha szégyenlős, nagyon várom a nem szégyenlős képeket is...!!!!!!
Nagyon szexi párod van, és ha ilyen ha szégyenlős, nagyon várom a nem szégyenlős képeket is...!!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

nem rajtam fog múlni
hanem azon, hogy ezek után felbátorodik-e
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2010. 05. 11. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 09:07

A napszemcsiben nem sok látszik, reméljük jön a bátrabb folytatás.
A napszemcsiben nem sok látszik, reméljük jön a bátrabb folytatás.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 05. 11. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahhoz képest, hogy szégyellős eléggé odatette az arcát a tükörben.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 10. hétfő 21:30

közben kiderült, hogy simán csak késik... de még mindíg nem látom fennt,pedig már bő 30 óra etellt...
Egyébként ne várj sokat, még szégyellős a nőm...
Egyébként ne várj sokat, még szégyellős a nőm...
koszonjuk szepen,en is szavaztam a parodra,meg akkor amikor megneztem!csodaloatos holgyike!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 10. hétfő 23:24

na bár már az én párom vállalna be ennyit
Szuper képeitek vannak
már szavaztam is rá

na bár már az én párom vállalna be ennyit
Szuper képeitek vannak
már szavaztam is rá
(Ez egy válasz NiceGuy üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 10. hétfő 22:54

Nagyon jok lettek!Buszke lehetsz a parodra,csodas holgyike!Remeljuk,a sok bok,erot add neki tovabb lepni!Turelmetlenul varjuk a folytatast!Addig is batorsag!
katt ide,ez lenne az en parom!
katt ide,ez lenne az en parom!
Nagyon jok lettek!Buszke lehetsz a parodra,csodas holgyike!Remeljuk,a sok bok,erot add neki tovabb lepni!Turelmetlenul varjuk a folytatast!Addig is batorsag!
katt ide,ez lenne az en parom! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
katt ide,ez lenne az en parom! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)