Katt ide na ilyenek lettek....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 10. hétfő 21:30

közben kiderült, hogy simán csak késik... de még mindíg nem látom fennt,pedig már bő 30 óra etellt...
Egyébként ne várj sokat, még szégyellős a nőm...
Egyébként ne várj sokat, még szégyellős a nőm...
közben kiderült, hogy simán csak késik... de még mindíg nem látom fennt,pedig már bő 30 óra etellt...
Egyébként ne várj sokat, még szégyellős a nőm... (Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 10. hétfő 16:37
Egyébként ne várj sokat, még szégyellős a nőm... (Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Hová töltötted fel?
Ide?
És nem fogadták el?
Remélem csak késik a feltöltés, és láthatjuk.
Ide?
És nem fogadták el?
Remélem csak késik a feltöltés, és láthatjuk.
Hová töltötted fel?
Ide?
És nem fogadták el?
Remélem csak késik a feltöltés, és láthatjuk. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ide?
És nem fogadták el?
Remélem csak késik a feltöltés, és láthatjuk. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 10. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
mindegy... hiába töltöttem fel, nem fogadták el...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 06. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 06. csütörtök 08:17

na nagynehezen rábeszéltem,de csak olyan képeket enged,amin nem látszik semmi... na most vagyok ott, hogy nem tudom mit tegyek...
Ma este Ráckeve!
Csináld meg Őket!!! Aztán majd folytatod ...lépésenként...
na nagynehezen rábeszéltem,de csak olyan képeket enged,amin nem látszik semmi... na most vagyok ott, hogy nem tudom mit tegyek...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2010. 05. 04. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
igazad van, ennek éppen az a szépsége, hogy nem magukat megjátszó ún. profikról szól, hanem olyan hétköznapi emberekről, akik akik saját maguk és a környezetek élvezetéréről.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2010. 05. 04. kedd 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 04. kedd 23:54

Én mindig unszolom párom,hogy mutasson többet magából,dobja ki jobban a gyönyörű nagy melleit,hadd jöjjön ki a férfi emberek szeme,vagy mondtam neki,hogy ne vegyen fel bugyit és ha elmegyünk valahová,terpesszen be-engedje be a kiváncsi szemeket a kopasz puncijához.Egyébként éljen a jó idő,vetkőznek a lányok...

Sziasztok a Horvát tengerparton naturista strandokra június elejétől hétvégenként rendszeresen megyek ki. aki szeretne velem tartani az jelezze belső levélben. Részletesen leírok mindent egyéni elképzelést is elfogadunk.
És megtette ezt a bugyinélküliséget?
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2010. 05. 04. kedd 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 04. kedd 23:54

Én mindig unszolom párom,hogy mutasson többet magából,dobja ki jobban a gyönyörű nagy melleit,hadd jöjjön ki a férfi emberek szeme,vagy mondtam neki,hogy ne vegyen fel bugyit és ha elmegyünk valahová,terpesszen be-engedje be a kiváncsi szemeket a kopasz puncijához.Egyébként éljen a jó idő,vetkőznek a lányok...

Ennek az oldalnak tényleg az a szépsége, a válaszom viszont a Playboy-ra való hivatkozás miatt írtam.
(Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2010. 05. 05. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 05. szerda 16:35

Nem kell szerintem az sem, ennek az oldalnak ez a szépsége, hogy hús-vér, "hétköznapi" nők, párok mutatják meg magukat!
Nekem jobban tetszik,mint egy profi sorozat!
Akár lehetne a szomszédom is, stb
Akár lehetne a szomszédom is, stb
Nem kell szerintem az sem, ennek az oldalnak ez a szépsége, hogy hús-vér, "hétköznapi" nők, párok mutatják meg magukat!
Akár lehetne a szomszédom is, stb (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2010. 05. 04. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Akár lehetne a szomszédom is, stb (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2010. 05. 04. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem kell oda műterem, elég ha elkezdesz barátkozni a Photshop-pal
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 04. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 04. kedd 16:25

Hehe
ezt már többször megkérdeztem, de nála az a Playboy- színvonalnál kezdődik, és mint olyan, műterem kell hozzá

Hehe
ezt már többször megkérdeztem, de nála az a Playboy- színvonalnál kezdődik, és mint olyan, műterem kell hozzá
(Ez egy válasz Michellelany üzenetére (2010. 05. 03. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 03. hétfő 20:45

Kérdezd meg tőle milyen lenne az ami nem ígénytelen, ?és csinál olyat. : )
Lassan tényleg jó idő következik, sorolhatnátok kellemes Duna parti helyeket Budapesten, ahol "érdemes" meztelenül napozni.....no meg mást is..
Fontos, hogy autóval meg lehessen közelíteni.

Kérdezd meg tőle milyen lenne az ami nem ígénytelen, ?és csinál olyat. : )
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 03. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 03. hétfő 14:48

nyugodtan hülyézzetek le, de az ő beleegyezése nélkül nem teszek fel semmit, nem ér annyit az egész, hogy ilyen miatt romoljon a kapcsolatunk...
Jogos, igazad van.
Nálunk sem így történt, tudott párom a fotókról.
Nézzétek együtt a gg-tés próbáld rávezetni (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 03. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 03. hétfő 14:48
Nálunk sem így történt, tudott párom a fotókról.
Nézzétek együtt a gg-tés próbáld rávezetni (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 03. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)

nyugodtan hülyézzetek le, de az ő beleegyezése nélkül nem teszek fel semmit, nem ér annyit az egész, hogy ilyen miatt romoljon a kapcsolatunk...
Sziasztok a Horvát tengerparton naturista strandokra június elejétől hétvégenként rendszeresen megyek ki. aki szeretne velem tartani az jelezze belső levélben. Részletesen leírok mindent egyéni elképzelést is elfogadunk.
(Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2010. 05. 02. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 02. vasárnap 21:35

Szerintem is próbálj feltenni képeket, és utána nem lesz baja vele,amikor már kapott pozitív visszajelzést.