Csatlakozom az előttem szólóhoz!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 18. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 14:55
Törölt felhasználó (458225)

Csoda egy nő lehetsz így a fórumbeli hozzászólásaid alapján.

Elég vagányak vagytok! Gratula! Természetesen szívesen fogadom a lakcímet...
Izgik lehettek! Van még valami jó jó sztorid! Sztem sokaknak kezded felkelteni az érdeklődését!
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2010. 09. 18. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 21:16

Nudista strandon nem jártam még...itthon az erkélyen szoktam meztelenül napozni és előfordulhat,hogy meglátnak
Jó dolog az erkély,ha nagy a forróság-meztelen vagy-könyökölsz-a párod pedig hátulról simogat...és a másik házból megláthatnak...

Igazán kedves vagy Devilfish86
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 18. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 14:55

Törölt felhasználó (458225)

Nudista strandon nem jártam még...itthon az erkélyen szoktam meztelenül napozni és előfordulhat,hogy meglátnak
Jó dolog az erkély,ha nagy a forróság-meztelen vagy-könyökölsz-a párod pedig hátulról simogat...és a másik házból megláthatnak...
(Ez egy válasz mikrobika28 üzenetére (2010. 09. 15. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2010. 08. 24. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Esetleg láttak már meg véletlenül vagy akarattal nudi, maszti vagy szex közben?
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2010. 08. 24. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Volt már ilyen? Nudizni szoktál véletlenül vagy akarattal?

Kedves lányok!
Szokott valaki közületek randi tangát venni szoknya, mini szoknya alá? Izgalmas abban sétálni?
Szokott valaki közületek randi tangát venni szoknya, mini szoknya alá? Izgalmas abban sétálni?
Hát meglátnánk sokan, ha töltenél fel ide a GG-re pár képet.

...annál jobb
Kár, hogy még nem voltam olyan szituban, amikor én lettem volna a "valaki"

Kár, hogy még nem voltam olyan szituban, amikor én lettem volna a "valaki"

Én is ilyen leány vagyok...és ha meg is látja valaki
(Ez egy válasz Zoli... üzenetére (2010. 08. 24. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 24. kedd 15:03

Én nem is egy lánytól hallottam, hogy izgatja őket, ha bugyi nélkül járkálnak
Még ha nem is látja senki, de maga a tudat...

Én nem is egy lánytól hallottam, hogy izgatja őket, ha bugyi nélkül járkálnak
Még ha nem is látja senki, de maga a tudat...

Hétvégén kitakarítottuk a gyerekek medencéjét. A feleségem kijött rövid nadrágba meg valami topban. Aztán levette, nehogy vizes legyen.
Mondom neki, hogy miért nem bikiniben jött ki?? Vegye csak le a bugyiját meg a melltartót mert szétnyúlik és kikezdi a klóros víz.
Szétnézett, hogy nincs-e szomszéd, aztán levette. Gyorsan elő a telefont és egy tucat fotót csináltam, amint tüsténkedett meztelenül.
Ha hiszitek, ha nem, írd és mondd egy, (azaz 1) kép sikerült az egészből. Így aztán ide fel sem tudom tenni. De kárpótlásul megígérte, hogy ezen, vagy a következő héten kimegyünk valahová a természetbe és majd pózol nekem egy kidőlt fánál évakösztümben.

Ha hiszitek, ha nem, írd és mondd egy, (azaz 1) kép sikerült az egészből. Így aztán ide fel sem tudom tenni. De kárpótlásul megígérte, hogy ezen, vagy a következő héten kimegyünk valahová a természetbe és majd pózol nekem egy kidőlt fánál évakösztümben.

Én sem találkozom a városban,"pedig sokfelé járok" ilyen csajszikkal...
, bár mondtam páromnak,hogy nyaraláskor ne vegyen fel bugyit a minihez ha elmegyünk sétálni....bátorítani kell
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 08. 23. hétfő 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Én miért nem találkozok exib csajokkal?
Ha tudták volna(amit mi a képeknek hála tudunk) milyen gyönyörű puncit rejt,lehet oda is bementek volna utána...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 17. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 17. kedd 11:42

Törölt felhasználó (399158)

Ma reggel egy autóval mentünk dolgozni. A feleségemen egy fehér mini szoknya volt, ami övnek vastag, szoknyának meg elég keskeny, de ő így szereti
Én kiszálltam hamarabb.
Alig hogy kitett, mellé szegődött egy pénzszállító autó és elkezdték bámulni a lábát. A két fickó mutogatta egymásnak a látnivalót. A páromnak sem kellett több. Még feljebb húzta az amúgy sem sokat takaró szoknyát, hagy legyen egy jó reggelük a fickóknak. Ezek végig követték a városon át folyamatosan mellette haladva és bámulva. A munkahelyére már nem tudtak utána menni.

Alig hogy kitett, mellé szegődött egy pénzszállító autó és elkezdték bámulni a lábát. A két fickó mutogatta egymásnak a látnivalót. A páromnak sem kellett több. Még feljebb húzta az amúgy sem sokat takaró szoknyát, hagy legyen egy jó reggelük a fickóknak. Ezek végig követték a városon át folyamatosan mellette haladva és bámulva. A munkahelyére már nem tudtak utána menni.

Remélem képek is készültek rólad
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 20. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 20. péntek 14:59

Törölt felhasználó (453592)

Megint nudiztunk és kiélhettem exhibicionista hajlamaimat. Utána úgy utállok felöltözni, bár nem viszem túlzásba.
Miniben bugyi nélkül ültem autóba.
Megint nudiztunk és kiélhettem exhibicionista hajlamaimat. Utána úgy utállok felöltözni, bár nem viszem túlzásba.
Ma reggel egy autóval mentünk dolgozni. A feleségemen egy fehér mini szoknya volt, ami övnek vastag, szoknyának meg elég keskeny, de ő így szereti
Én kiszálltam hamarabb.

Jó uraim! Haggyuk már az offolást! FatBoySlim majd bizonyíthatja a maga igazát képekkel, vagy nem, és mindenki azt gondol amit akar, max valaki aki szeret itt radírozni majd ritkítja a fórumot.
Mellesleg allor is érdekelnek az ilyen fürdőruhás megoldások, Rumcajsz is bátran emelheti az oldal színvonalát néhány képpel, szerintem mindenkinek tetszeni fog
Mellesleg allor is érdekelnek az ilyen fürdőruhás megoldások, Rumcajsz is bátran emelheti az oldal színvonalát néhány képpel, szerintem mindenkinek tetszeni fog