Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"de biztos jólesik a nőknek, ha kapnak egy elismerő pillantást, egy mosolyt, hogy "Óóó, igen, nagyon csini vagy.....", ami mögött nem kell ott lenni az "úgy megdugnálak, hogy nem tudnál lábra állni egy hétig" - gondolatnak."

Az eddigi hozzászólások

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#781   2010. 12. 09. csütörtök 14:41
BigJoe23 BigJoe23
Sajna erre nincs jó recept... én is csak arra az egy sorozatra tudtam rávenni...
#782   2010. 12. 09. csütörtök 16:36
X Törölt felhasználó (40980)
Hát úgy, hogy néha bizony már sokallom a dolgot.

Az alap, hogy nyáron mindig monokinizik, ha strandon vagyunk, akkor is ha rajta kívül egy lány sem. Ha kimegyünk a nyaralóba, ami sűrűn beépített holtág mellett van, kifekszik a stégre és a bugyit is leveszi. Úgy szoktak bámulni a csónakázók, hogy majd kiesik a szemük. Múltkor kettővel arrébb lévő nyaralóba, egy nagyobb társaság volt. Vagy 5 fiú arra jött a csónakkal, épp hason fekve napozott egy tangába. Ahogy odaértek persze rögtön megfordult, én fentről figyeltem és kicsit féltékeny is lettem, mert nagyon bámulták. (persze a farkam azért állt) Mire jöttek visszafelé az én kis drágám már a bugyitól is megszabadult, nem hittek a szemüknek. smile Szerintetek nem túlzás ez?
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 09. csütörtök 06:41
Hogyan lehet ezt túlzásba vinni?
#783   2010. 12. 09. csütörtök 16:36
X Törölt felhasználó (40980)
Ha megengedi rakok fel képeket. (szerintem meg fogja)
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 09. csütörtök 11:08
Akkor mutasd meg,barátom.Nem baj ha túlzásba estek!! smile
Mi megbocsátunk!! vigyor2
#784   2010. 12. 09. csütörtök 23:36
BigJoe23 BigJoe23
Én őszintén örülnék ha az én nőm lenne ilyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (40980)
2010. 12. 09. csütörtök 16:36
Ha megengedi rakok fel képeket. (szerintem meg fogja)
#785   2010. 12. 10. péntek 11:13
christiano christiano VIP
NEEEM!!Nem túlzás!
Szerencsés vagy!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Az alap, hogy nyáron mindig monokinizik, ha strandon vagyunk, akkor is ha rajta kívül egy lány sem. Ha kimegyünk a nyaralóba, ami sűrűn beépített holtág mellett van, kifekszik a stégre és a bugyit is leveszi. Úgy szoktak bámulni a csónakázók, hogy majd kiesik a szemük. Múltkor kettővel arrébb lévő nyaralóba, egy nagyobb társaság volt. Vagy 5 fiú arra jött a csónakkal, épp hason fekve napozott egy tangába. Ahogy odaértek persze rögtön megfordult, én fentről figyeltem és kicsit féltékeny is lettem, mert nagyon bámulták. (persze a farkam azért állt) Mire jöttek visszafelé az én kis drágám már a bugyitól is megszabadult, nem hittek a szemüknek. smile Szerintetek nem túlzás ez?
#786   2010. 12. 11. szombat 09:56
mikemend mikemend
Szerintem sem túlzás, csak tényleg tudja ő is, hogy hol a határ azzal, akivel csinálja. smile Különben - belegondolva - van ennek tényleg valami érdekes bizsergetése, főleg az a játék, hogy azok meg úgysem csinálhatnak semmit..

#787   2010. 12. 11. szombat 14:43
jetflyer jetflyer
Szerintem nem túlzás! Izgalmas játék...!
Én is imádom, amikor a feleségem olyan mini szoknyában sétál amiből kicsit kilátszik a popsija, vagy kicsit átlátszó ruhában ami alá nem vesz semmit.
Azért a topp, ha miniszoknya alá nem vesz semmit és úgy megyünk el..., esetleg beülünk valahova.
Ahol csak lehet, meztelenül napozik, imádom ha megnézik.
Sajnos ilyenkor csak a szaunázás marad, de az is izgi. Meztelenül sétálgatni, kicsit kihívóbban, kicsit széttett lábbal beül a szaunába..., élvezni ahogy lopva megnézik.

#788   2010. 12. 11. szombat 23:10
BigJoe23 BigJoe23
Ha nemharagszol akkor te is igazán tehetnél felképet a hölgyről...
(Ez egy válasz jetflyer üzenetére (2010. 12. 11. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 11. szombat 14:43
Én is imádom, amikor a feleségem olyan mini szoknyában sétál amiből kicsit kilátszik a popsija, vagy kicsit átlátszó ruhában ami alá nem vesz semmit.
Azért a topp, ha miniszoknya alá nem vesz semmit és úgy megyünk el..., esetleg beülünk valahova.
Sajnos ilyenkor csak a szaunázás marad, de az is izgi. Meztelenül sétálgatni, kicsit kihívóbban, kicsit széttett lábbal beül a szaunába..., élvezni ahogy lopva megnézik.
#789   2010. 12. 12. vasárnap 11:31
X Törölt felhasználó (443025)
Pontosan ilyeneket szoktunk mi is csinálni, nagyon izgalmas helyzetek tudnak lenni és mindenki jól jár vele!
(Ez egy válasz jetflyer üzenetére (2010. 12. 11. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 11. szombat 14:43
#790   2010. 12. 14. kedd 16:25
zorn zorn

(moderálva, és törölve a személyeskedő hsz-id!)
#791   2010. 12. 14. kedd 17:25

(Ez egy válasz zorn üzenetére (2010. 12. 14. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 14. kedd 16:25

#792   2010. 12. 14. kedd 21:18
tom1019 tom1019 VIP Admin
zorn és christiano!

szétoffoltátok a topicot a személyeskedéseitekkel!

kénytelen voltam kitakarítani a hsz-ket

persze ez többlet munka az adminnak és salamoni döntéssel mindkettőtöknek egy figyelmeztető, relaxáló tiltás!

hmmm... ravasz1

csak a témának megfelelően véleményezzetek!

a személyes konfliktusokat vigyétek át a megfelelő topicba! (dühöngő szoba)! felkialtas
#793   2010. 12. 16. csütörtök 11:43
BigJoe23 BigJoe23
Én specmegőrülök az exhibicionista nőkért smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#794   2010. 12. 16. csütörtök 11:53
BigJoe23 BigJoe23
na, van aki így lapátol havat... de miért nem a szomszédban lakik? nyes

#795   2010. 12. 16. csütörtök 17:06
X Törölt felhasználó (783326)
hát igen vigyor5
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 12. 16. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 16. csütörtök 11:53
na, van aki így lapátol havat... de miért nem a szomszédban lakik? nyes

#796   2010. 12. 19. vasárnap 22:30
mufflinca mufflinca
mi fér bele az önmutogatásba , A férjem mindig rám szól hogy átlátszik a mellem és nem csak átsejlik , vagy a fenekem vonala kivillan a szoknyából ?
Ha van itt férj , ki -mit enged meg az asszonynak , Mennyit mutathat a feleségetek ?
#797   2010. 12. 19. vasárnap 23:50
Zsuzsi_ Zsuzsi_
És a férjed észreveszi azokat a nőket akik kivetkőznek vag lengén öltöznek? Szóval te ne láttasdd magad, de ő nézelődik? smile
Egyébként sok infót kapsz majd itt ki mit enged meg.... Én inkább azt teszem ami jól esik, nem amit "megengednek".
Melyik madár repül kalitkában???
(Ez egy válasz mufflinca üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 19. vasárnap 22:30
mi fér bele az önmutogatásba , A férjem mindig rám szól hogy átlátszik a mellem és nem csak átsejlik , vagy a fenekem vonala kivillan a szoknyából ?
Ha van itt férj , ki -mit enged meg az asszonynak , Mennyit mutathat a feleségetek ?
#798   2010. 12. 20. hétfő 11:32
Én szeretem,és mindig is szerettem ha a barátnőm kihívóan öltözik.
Nincs is jobb annál mint mikor mész az utcán,és mindenki megbámulja a csajodat!!
Mondjuk extrém eseteim nem nagyon voltak,igy hétköznapiak,max amit leírtam a csónakázós.
Öcsém pl.a barátnőjét rendszeresen utasította hogy mit vehet fel és mit nem.
Még a farmer is tilos volt ha kiadta a bnöje vonalait.Jó csaj volt pedig.
Szegény,hogy türte.És sokáig!Igazi mártír volt! szomoru1
Szerintem amugy az ilyen viselkedés önbizalomhiány,beteges féltékenység,vagy hasonló dolgok szövődménye!
Egy igazi hím legyen büszke a nőstényére!!
Vagy hülyeséget írok?
(Ez egy válasz mufflinca üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
#799   2010. 12. 20. hétfő 12:14
BigJoe23 BigJoe23
Párom nem egy mutogatós tipus, pedig lenne neki mit... Én nem bánnám...
#800   2010. 12. 22. szerda 09:22
mufflinca mufflinca
a férjem nem lesi a nőket az utcán , a gép elött ülve meg letagadja és felháborodik , de látom tudom !
kalitka ? igazad lehet !
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 19. vasárnap 23:50
És a férjed észreveszi azokat a nőket akik kivetkőznek vag lengén öltöznek? Szóval te ne láttasdd magad, de ő nézelődik? smile
Egyébként sok infót kapsz majd itt ki mit enged meg.... Én inkább azt teszem ami jól esik, nem amit "megengednek".
Melyik madár repül kalitkában???

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jenner jenner
Nyitás ideje: 2007. 12. 29. szombat
Üzenetek: 1206db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!