Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"de biztos jólesik a nőknek, ha kapnak egy elismerő pillantást, egy mosolyt, hogy "Óóó, igen, nagyon csini vagy.....", ami mögött nem kell ott lenni az "úgy megdugnálak, hogy nem tudnál lábra állni egy hétig" - gondolatnak."

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#886   2012. 05. 03. csütörtök 18:41
biviki87 biviki87
Székesfehérvári Lányok! Ha nyilvános helyen bugyitlankodni akartok, párommal szívesen csinálunk közben rólatok profi képeket, és közben persze vigyázunk rátok! Bugyitlan bringatúrához is lehet csatlakozni! Baráti alapon!
#885   2012. 04. 14. szombat 14:12
zsozs70 zsozs70
utánna meg szopás a fülkében!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 14. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2012. 04. 14. szombat 09:28
Hatásvadász vagyok.. imádom zavarba hozni a férfiakat.... és utána játszani a buta szőkét.. pl usziban... kikötötdik a felsőm(persze direkt ) és utána zavart szűzies tekintettel megkérem a pasit segítsen bekötni.... nyes s rengeteg ilyen apró trükk.. villantani s utána szűzies tekintettel segítséget kérni... imádom manipulálni a pasikat...
#884   2012. 04. 14. szombat 09:28
X Törölt felhasználó (805295)
Hatásvadász vagyok.. imádom zavarba hozni a férfiakat.... és utána játszani a buta szőkét.. pl usziban... kikötötdik a felsőm(persze direkt ) és utána zavart szűzies tekintettel megkérem a pasit segítsen bekötni.... nyes s rengeteg ilyen apró trükk.. villantani s utána szűzies tekintettel segítséget kérni... imádom manipulálni a pasikat...
#883   2012. 04. 13. péntek 06:54
karpat57 karpat57
Én, ha észrevenném, biztos megszólítanálak. Megdícsérném a kis barackvirágod szépségét és megköszöném, hogy íly izgató szépséget láthattam. Sőt, megkérdezém, nem tanulmányozhatnnám-e közelebbről is? Pussz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 13. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (440834)
2012. 04. 13. péntek 06:36
imádom mikor kiszúrják, hogy nincs rajtam bugyi és érzem a tekintetükön, hogy mindjárt megbasznának vigyor2 sajnos kevesen vannak akik valójában is megtennék
#882   2012. 04. 13. péntek 06:36
X Törölt felhasználó (440834)
imádom mikor kiszúrják, hogy nincs rajtam bugyi és érzem a tekintetükön, hogy mindjárt megbasznának vigyor2 sajnos kevesen vannak akik valójában is megtennék
#881   2012. 04. 07. szombat 18:03
kayeti kayeti VIP
na az itt teljesen lényegtelen!! smile Bármelyikben lehet ilyent "játszani"
#880   2012. 04. 07. szombat 12:56
kayeti kayeti VIP
Az étterembe még bugyival , de onnan már a bugyi a zsebben effektus. Na az az igazán izgi. Úgy levenni, hogy ne legyen feltünő. Csakis a mosdóban lehet és csak mi tudjuk, hogy... smile )))
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 04:33
Én is csináltam, olyat először a párom kérésére de utána magamtól is, hogy nyaraláskor este amikor elmentünk sétálni (tengerparti nyaralás) nem vettem bugyit! Nagyon izgi volt nekem is, folytam is rendesen! Mindíg nagy szeretkezés lett a vége , a parton vagy a parkban, közel másokhoz!
#879   2012. 04. 07. szombat 10:40
Rixy Rixy
Nálunk a bugyi nélküliség nem divat, de mikor sokat utazgattunk akkor mi is csináltuk az autóban, hogy levette a nadrágot, a bugyit, és én elkezdtem simogatni a nunit miközben vezettem. Minél inkább felizgult annál felszabadultabb lett circling .Felrakta a jobb lábát a műszerfalra teljesen széttárva a lábait még ha egy településen mentünk keresztül akkor sem húzta vissza smile közben mondogattam neki kik vehették észre a nedvességben úszó punciját. vigyor2 Volt, hogy négyszer ötször is elélvezett egy-egy hosszabb úton. Pedig nagyon lassan gyöngéden simiztem wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 30. péntek 14:17
Én pl imádtam sokkolni az exem.. sima bevásárlásra mentünk.. az áruházban a fülébe súgtam nincs rajtam tanga.. crazya Ő sok férfival ellentétbe.. pánikba esett és elkezdett takargatni.. pedig nem villant ki semmi a miniruha alól... jókat nevettem.. de pl az is izgat.. ha kocsiban ülök ő vezet én simizem magam és a kamionosok véletlenül belátnak... mf2
#878   2012. 04. 01. vasárnap 11:11
X Törölt felhasználó (33028) VIP
én rendszeresen megyek bugyi nélkül el itthonról...
még a munkahelyemen nem próbáltam, mert azért az számomra más világ, de ha elmegyünk vásárolni, akkro bugyi szinte sosincs rajtam. az én férjem már "megszokta", és látni rajta, h dagad a melle, mikor vki kiszúrja és tetszik a látvány wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Én pl imádtam sokkolni az exem.. sima bevásárlásra mentünk.. az áruházban a fülébe súgtam nincs rajtam tanga.. crazya Ő sok férfival ellentétbe.. pánikba esett és elkezdett takargatni.. pedig nem villant ki semmi a miniruha alól... jókat nevettem.. de pl az is izgat.. ha kocsiban ülök ő vezet én simizem magam és a kamionosok véletlenül belátnak... mf2
#877   2012. 03. 30. péntek 18:02
X Törölt felhasználó (826611)
Engem is "sokkolhatna" a párom ilyenekkel, nekem bejönne a dolog. Az a kocsis simizés meg pláne! finom
#876   2012. 03. 30. péntek 14:51
Popófan Popófan
Tudtam, hogy kamionosnak kellene menni.
#875   2012. 03. 30. péntek 14:17
X Törölt felhasználó (805295)
#874   2012. 03. 30. péntek 12:20
jenner jenner
moncsi2 - Érdekelne, hogy akkor is leveted e, ha egyedül vagy, a párod nincs veled.
#873   2012. 03. 20. kedd 04:33
noncsi2 noncsi2
Én is csináltam, olyat először a párom kérésére de utána magamtól is, hogy nyaraláskor este amikor elmentünk sétálni (tengerparti nyaralás) nem vettem bugyit! Nagyon izgi volt nekem is, folytam is rendesen! Mindíg nagy szeretkezés lett a vége , a parton vagy a parkban, közel másokhoz!
#872   2012. 03. 17. szombat 05:24
1feffelino 1feffelino VIP
Rómában voltunk, egyik este úgy mentünk el., hogy hosszú fekete ballon az asszonyon, és alatta csak harisnya és melltartó, majd megőrültem, de egyénként csak amelleit szokta kirakni, azoikat itt már láttátok
#871   2012. 03. 16. péntek 19:31
X Törölt felhasználó (755901)
Sziasztok!

Mi pár éve kisebb haveri társasággal 3 pár és egy szóló fiú voltunk voltunk olaszban nyaralni. Párom alapra tanga bikinis,de ott csak bugyi volt első perctől! Másik két csajszi hatalmas cicikkel,csak nézett! Az egyik akit nem ismertünk annyira kb fél óráig bírta és megkérdezte a pasiját leveheti-e ő is,engedélyt kapott. A 3ik csaj ilyen ki ha én nem típus,eszméletlenül baszta a csőrét hogy nem ő van a középpontban! vigyor0 Levette ő is! Párom ement kb 20 métterre tőlünk a 3 sráccal röplabdázni,én meg ott maradtam a két másik csajjal. A normálisabb egyből felém feküdt,gyönyörű cicikkel,én is felé és nem tudtam levenni a szemeim róla...persze erre a másik csaj bevágta a durcást nagyon! Fent a szálláson meséltem a páromnak,mondta ő is hogy vágta az egészet ki miért dobta le a textilt smile Este csak miniruha volt rajta bugyi nem! Kártyázgattunk,dumáltunk,mindenki őt nézte mert levágták hogy nincs rajta bugyi! Bejött neki a dolog,de az utcára nem jött ki bugyi nélkül,pedig én bíztattam! wink
#870   2012. 03. 16. péntek 18:30
X Törölt felhasználó (414042)
Egyszer a párommal elmentünk bevásárolni a közeli tescoba.a párom szereti magát mutogatni nagyon is!! ezért úgy döntött extra mini cici kidobós felső stb. ahogy sétált előttem a sorok közt észre vette hogy rákattantam a csini hátsójára.hirtelen lehajolt mintha keresne valamit az alsó polcon és szépen kilátszott a punci a tanga alól.ez nem volt elég fel ált szétnézett feljebb húzta a minit és levette a bugyiját,odajött hozzám és az orromhoz dörgölte azt mondta őt is izgatja ahogy nézem a fenekét már nedves a puncim. aztán előrébb ment és megint lehajolt így már teljesen ki látszott a punci és ha nagyon lehajolt a popsi is.mondanom sem kell eléggé felizgultunk mindketten.hazaértünk és egymásnak estünk,kb 10 perc és készen is voltunk mindketten finom az óta rendszerint már már kurvásan járunk bevásárolni.
#869   2012. 01. 21. szombat 12:52
BigJoe23 BigJoe23
nem fotóztatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 20. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)
2012. 01. 20. péntek 16:12
Az év végén járkáltunk úgy a párommal bevásárló központban, hogy rajtam a hosszú kabát alatt, olyan felső ami kb.
punci vonaláig ér, harisnya, magassarkú csizma. Néha szétnyílt a kabát, volt olyan pasi (eladó) aki az üzletből kinézve szinte lefagyott, úgy nézett. Élveztem nem tagadom.
#868   2012. 01. 20. péntek 16:12
X Törölt felhasználó (453592)
Az év végén járkáltunk úgy a párommal bevásárló központban, hogy rajtam a hosszú kabát alatt, olyan felső ami kb.
punci vonaláig ér, harisnya, magassarkú csizma. Néha szétnyílt a kabát, volt olyan pasi (eladó) aki az üzletből kinézve szinte lefagyott, úgy nézett. Élveztem nem tagadom.
#867   2011. 09. 18. vasárnap 07:20
jetflyer jetflyer
Sajnos kimegy a nyár, vége a szezonnak. Volt néhány kellemes élmény, meg lehete osztani!

Feleségemnek van egy nagyon mini, a popsiját éppen eltakaró, megfelelő fényben áttetsző fekete rucija. Előszeretettel sétálgattunk benne mindenfelé. Vékony, magas, hosszú combokkal és az átlagnál nagyobb cicikkel. Őrült izgató mikor jó fényben tökéletesen átlátszik és ráfeledkeznek a cicijére, borotvált puncijára.

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jenner jenner
Nyitás ideje: 2007. 12. 29. szombat
Üzenetek: 1206db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 24. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!