Székesfehérvári Lányok! Ha nyilvános helyen bugyitlankodni akartok, párommal szívesen csinálunk közben rólatok profi képeket, és közben persze vigyázunk rátok! Bugyitlan bringatúrához is lehet csatlakozni! Baráti alapon!
utánna meg szopás a fülkében!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 14. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 14. szombat 09:28
Törölt felhasználó (805295)

Hatásvadász vagyok.. imádom zavarba hozni a férfiakat.... és utána játszani a buta szőkét.. pl usziban... kikötötdik a felsőm(persze direkt ) és utána zavart szűzies tekintettel megkérem a pasit segítsen bekötni....
s rengeteg ilyen apró trükk.. villantani s utána szűzies tekintettel segítséget kérni... imádom manipulálni a pasikat...

Hatásvadász vagyok.. imádom zavarba hozni a férfiakat.... és utána játszani a buta szőkét.. pl usziban... kikötötdik a felsőm(persze direkt ) és utána zavart szűzies tekintettel megkérem a pasit segítsen bekötni....
s rengeteg ilyen apró trükk.. villantani s utána szűzies tekintettel segítséget kérni... imádom manipulálni a pasikat...

Én, ha észrevenném, biztos megszólítanálak. Megdícsérném a kis barackvirágod szépségét és megköszöném, hogy íly izgató szépséget láthattam. Sőt, megkérdezém, nem tanulmányozhatnnám-e közelebbről is? Pussz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 13. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 13. péntek 06:36
Törölt felhasználó (440834)

imádom mikor kiszúrják, hogy nincs rajtam bugyi és érzem a tekintetükön, hogy mindjárt megbasznának
sajnos kevesen vannak akik valójában is megtennék

imádom mikor kiszúrják, hogy nincs rajtam bugyi és érzem a tekintetükön, hogy mindjárt megbasznának
sajnos kevesen vannak akik valójában is megtennék

na az itt teljesen lényegtelen!!
Bármelyikben lehet ilyent "játszani"

Az étterembe még bugyival , de onnan már a bugyi a zsebben effektus. Na az az igazán izgi. Úgy levenni, hogy ne legyen feltünő. Csakis a mosdóban lehet és csak mi tudjuk, hogy...
)))
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 04:33

Én is csináltam, olyat először a párom kérésére de utána magamtól is, hogy nyaraláskor este amikor elmentünk sétálni (tengerparti nyaralás) nem vettem bugyit! Nagyon izgi volt nekem is, folytam is rendesen! Mindíg nagy szeretkezés lett a vége , a parton vagy a parkban, közel másokhoz!
Nálunk a bugyi nélküliség nem divat, de mikor sokat utazgattunk akkor mi is csináltuk az autóban, hogy levette a nadrágot, a bugyit, és én elkezdtem simogatni a nunit miközben vezettem. Minél inkább felizgult annál felszabadultabb lett
.Felrakta a jobb lábát a műszerfalra teljesen széttárva a lábait még ha egy településen mentünk keresztül akkor sem húzta vissza
közben mondogattam neki kik vehették észre a nedvességben úszó punciját.
Volt, hogy négyszer ötször is elélvezett egy-egy hosszabb úton. Pedig nagyon lassan gyöngéden simiztem
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 30. péntek 14:17

Én pl imádtam sokkolni az exem.. sima bevásárlásra mentünk.. az áruházban a fülébe súgtam nincs rajtam tanga..
Ő sok férfival ellentétbe.. pánikba esett és elkezdett takargatni.. pedig nem villant ki semmi a miniruha alól... jókat nevettem.. de pl az is izgat.. ha kocsiban ülök ő vezet én simizem magam és a kamionosok véletlenül belátnak...

én rendszeresen megyek bugyi nélkül el itthonról...
még a munkahelyemen nem próbáltam, mert azért az számomra más világ, de ha elmegyünk vásárolni, akkro bugyi szinte sosincs rajtam. az én férjem már "megszokta", és látni rajta, h dagad a melle, mikor vki kiszúrja és tetszik a látvány
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
még a munkahelyemen nem próbáltam, mert azért az számomra más világ, de ha elmegyünk vásárolni, akkro bugyi szinte sosincs rajtam. az én férjem már "megszokta", és látni rajta, h dagad a melle, mikor vki kiszúrja és tetszik a látvány

Én pl imádtam sokkolni az exem.. sima bevásárlásra mentünk.. az áruházban a fülébe súgtam nincs rajtam tanga..
Ő sok férfival ellentétbe.. pánikba esett és elkezdett takargatni.. pedig nem villant ki semmi a miniruha alól... jókat nevettem.. de pl az is izgat.. ha kocsiban ülök ő vezet én simizem magam és a kamionosok véletlenül belátnak...

Engem is "sokkolhatna" a párom ilyenekkel, nekem bejönne a dolog. Az a kocsis simizés meg pláne!

Tudtam, hogy kamionosnak kellene menni.

moncsi2 - Érdekelne, hogy akkor is leveted e, ha egyedül vagy, a párod nincs veled.
Én is csináltam, olyat először a párom kérésére de utána magamtól is, hogy nyaraláskor este amikor elmentünk sétálni (tengerparti nyaralás) nem vettem bugyit! Nagyon izgi volt nekem is, folytam is rendesen! Mindíg nagy szeretkezés lett a vége , a parton vagy a parkban, közel másokhoz!
Rómában voltunk, egyik este úgy mentünk el., hogy hosszú fekete ballon az asszonyon, és alatta csak harisnya és melltartó, majd megőrültem, de egyénként csak amelleit szokta kirakni, azoikat itt már láttátok
Sziasztok!
Mi pár éve kisebb haveri társasággal 3 pár és egy szóló fiú voltunk voltunk olaszban nyaralni. Párom alapra tanga bikinis,de ott csak bugyi volt első perctől! Másik két csajszi hatalmas cicikkel,csak nézett! Az egyik akit nem ismertünk annyira kb fél óráig bírta és megkérdezte a pasiját leveheti-e ő is,engedélyt kapott. A 3ik csaj ilyen ki ha én nem típus,eszméletlenül baszta a csőrét hogy nem ő van a középpontban!
Levette ő is! Párom ement kb 20 métterre tőlünk a 3 sráccal röplabdázni,én meg ott maradtam a két másik csajjal. A normálisabb egyből felém feküdt,gyönyörű cicikkel,én is felé és nem tudtam levenni a szemeim róla...persze erre a másik csaj bevágta a durcást nagyon! Fent a szálláson meséltem a páromnak,mondta ő is hogy vágta az egészet ki miért dobta le a textilt
Este csak miniruha volt rajta bugyi nem! Kártyázgattunk,dumáltunk,mindenki őt nézte mert levágták hogy nincs rajta bugyi! Bejött neki a dolog,de az utcára nem jött ki bugyi nélkül,pedig én bíztattam!
Mi pár éve kisebb haveri társasággal 3 pár és egy szóló fiú voltunk voltunk olaszban nyaralni. Párom alapra tanga bikinis,de ott csak bugyi volt első perctől! Másik két csajszi hatalmas cicikkel,csak nézett! Az egyik akit nem ismertünk annyira kb fél óráig bírta és megkérdezte a pasiját leveheti-e ő is,engedélyt kapott. A 3ik csaj ilyen ki ha én nem típus,eszméletlenül baszta a csőrét hogy nem ő van a középpontban!

Egyszer a párommal elmentünk bevásárolni a közeli tescoba.a párom szereti magát mutogatni nagyon is!! ezért úgy döntött extra mini cici kidobós felső stb. ahogy sétált előttem a sorok közt észre vette hogy rákattantam a csini hátsójára.hirtelen lehajolt mintha keresne valamit az alsó polcon és szépen kilátszott a punci a tanga alól.ez nem volt elég fel ált szétnézett feljebb húzta a minit és levette a bugyiját,odajött hozzám és az orromhoz dörgölte azt mondta őt is izgatja ahogy nézem a fenekét már nedves a puncim. aztán előrébb ment és megint lehajolt így már teljesen ki látszott a punci és ha nagyon lehajolt a popsi is.mondanom sem kell eléggé felizgultunk mindketten.hazaértünk és egymásnak estünk,kb 10 perc és készen is voltunk mindketten
az óta rendszerint már már kurvásan járunk bevásárolni.

nem fotóztatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 20. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 20. péntek 16:12
Törölt felhasználó (453592)

Az év végén járkáltunk úgy a párommal bevásárló központban, hogy rajtam a hosszú kabát alatt, olyan felső ami kb.
punci vonaláig ér, harisnya, magassarkú csizma. Néha szétnyílt a kabát, volt olyan pasi (eladó) aki az üzletből kinézve szinte lefagyott, úgy nézett. Élveztem nem tagadom.
punci vonaláig ér, harisnya, magassarkú csizma. Néha szétnyílt a kabát, volt olyan pasi (eladó) aki az üzletből kinézve szinte lefagyott, úgy nézett. Élveztem nem tagadom.
Az év végén járkáltunk úgy a párommal bevásárló központban, hogy rajtam a hosszú kabát alatt, olyan felső ami kb.
Sajnos kimegy a nyár, vége a szezonnak. Volt néhány kellemes élmény, meg lehete osztani!
Feleségemnek van egy nagyon mini, a popsiját éppen eltakaró, megfelelő fényben áttetsző fekete rucija. Előszeretettel sétálgattunk benne mindenfelé. Vékony, magas, hosszú combokkal és az átlagnál nagyobb cicikkel. Őrült izgató mikor jó fényben tökéletesen átlátszik és ráfeledkeznek a cicijére, borotvált puncijára.
Feleségemnek van egy nagyon mini, a popsiját éppen eltakaró, megfelelő fényben áttetsző fekete rucija. Előszeretettel sétálgattunk benne mindenfelé. Vékony, magas, hosszú combokkal és az átlagnál nagyobb cicikkel. Őrült izgató mikor jó fényben tökéletesen átlátszik és ráfeledkeznek a cicijére, borotvált puncijára.