Én nem gyakran hanem sohase veszek fel tangát!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 05. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 04. péntek 11:43

Imádok dekoratív, néha merész ruhákban sétálni. Nyáron gyakran előfordul, ha merész a mini, hogy nem veszek fel tangát ez kimondottan izgalmas.
Valóban nagyon ritka, hogy egy pasi megérint, megsimogatja a popsimat, pláne hogy erősen megmarkolná, pedig ez valóban nedvesítő élmény!!!
Valóban nagyon ritka, hogy egy pasi megérint, megsimogatja a popsimat, pláne hogy erősen megmarkolná, pedig ez valóban nedvesítő élmény!!!
A párom itthol mindíg meztelenül van.Szereti,ha a szemközti házból nézik a pasik.Este a felkapcsolt világításnál is ,mutogatja magát.Engem ez mindíg feldob,és engedem neki.
Gondolom azért nem mindegy ki az illető. Mondjuk a 7-es buszon egy koldus aki 3 hete nem fürdött. Kafa nedvesítő érzés
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 05. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 04. péntek 11:43

Imádok dekoratív, néha merész ruhákban sétálni. Nyáron gyakran előfordul, ha merész a mini, hogy nem veszek fel tangát ez kimondottan izgalmas.
Én nő léttemre, ha meglátnék egy szép nőt bugyi nélkül...
Ha elképzelem, hogy kilátszik a nedves, felizgult puncija... Uhhh. Belenyalnék, ha engedné.

Nagyon egyetértek veled.
Olyan jó őket provokálni is. :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 14. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 14. szombat 09:28

Törölt felhasználó (805295)

Hatásvadász vagyok.. imádom zavarba hozni a férfiakat.... és utána játszani a buta szőkét.. pl usziban... kikötötdik a felsőm(persze direkt ) és utána zavart szűzies tekintettel megkérem a pasit segítsen bekötni....
s rengeteg ilyen apró trükk.. villantani s utána szűzies tekintettel segítséget kérni... imádom manipulálni a pasikat...

Székesfehérvári Lányok! Ha nyilvános helyen bugyitlankodni akartok, párommal szívesen csinálunk közben rólatok profi képeket, és közben persze vigyázunk rátok! Bugyitlan bringatúrához is lehet csatlakozni! Baráti alapon!
utánna meg szopás a fülkében!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 14. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 14. szombat 09:28

Hatásvadász vagyok.. imádom zavarba hozni a férfiakat.... és utána játszani a buta szőkét.. pl usziban... kikötötdik a felsőm(persze direkt ) és utána zavart szűzies tekintettel megkérem a pasit segítsen bekötni....
s rengeteg ilyen apró trükk.. villantani s utána szűzies tekintettel segítséget kérni... imádom manipulálni a pasikat...

Én, ha észrevenném, biztos megszólítanálak. Megdícsérném a kis barackvirágod szépségét és megköszöném, hogy íly izgató szépséget láthattam. Sőt, megkérdezém, nem tanulmányozhatnnám-e közelebbről is? Pussz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 13. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 13. péntek 06:36
Törölt felhasználó (440834)

imádom mikor kiszúrják, hogy nincs rajtam bugyi és érzem a tekintetükön, hogy mindjárt megbasznának
sajnos kevesen vannak akik valójában is megtennék

imádom mikor kiszúrják, hogy nincs rajtam bugyi és érzem a tekintetükön, hogy mindjárt megbasznának
sajnos kevesen vannak akik valójában is megtennék

na az itt teljesen lényegtelen!!
Bármelyikben lehet ilyent "játszani"

Az étterembe még bugyival , de onnan már a bugyi a zsebben effektus. Na az az igazán izgi. Úgy levenni, hogy ne legyen feltünő. Csakis a mosdóban lehet és csak mi tudjuk, hogy...
)))
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 04:33

Én is csináltam, olyat először a párom kérésére de utána magamtól is, hogy nyaraláskor este amikor elmentünk sétálni (tengerparti nyaralás) nem vettem bugyit! Nagyon izgi volt nekem is, folytam is rendesen! Mindíg nagy szeretkezés lett a vége , a parton vagy a parkban, közel másokhoz!
Nálunk a bugyi nélküliség nem divat, de mikor sokat utazgattunk akkor mi is csináltuk az autóban, hogy levette a nadrágot, a bugyit, és én elkezdtem simogatni a nunit miközben vezettem. Minél inkább felizgult annál felszabadultabb lett
.Felrakta a jobb lábát a műszerfalra teljesen széttárva a lábait még ha egy településen mentünk keresztül akkor sem húzta vissza
közben mondogattam neki kik vehették észre a nedvességben úszó punciját.
Volt, hogy négyszer ötször is elélvezett egy-egy hosszabb úton. Pedig nagyon lassan gyöngéden simiztem
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 30. péntek 14:17

Én pl imádtam sokkolni az exem.. sima bevásárlásra mentünk.. az áruházban a fülébe súgtam nincs rajtam tanga..
Ő sok férfival ellentétbe.. pánikba esett és elkezdett takargatni.. pedig nem villant ki semmi a miniruha alól... jókat nevettem.. de pl az is izgat.. ha kocsiban ülök ő vezet én simizem magam és a kamionosok véletlenül belátnak...

én rendszeresen megyek bugyi nélkül el itthonról...
még a munkahelyemen nem próbáltam, mert azért az számomra más világ, de ha elmegyünk vásárolni, akkro bugyi szinte sosincs rajtam. az én férjem már "megszokta", és látni rajta, h dagad a melle, mikor vki kiszúrja és tetszik a látvány
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
még a munkahelyemen nem próbáltam, mert azért az számomra más világ, de ha elmegyünk vásárolni, akkro bugyi szinte sosincs rajtam. az én férjem már "megszokta", és látni rajta, h dagad a melle, mikor vki kiszúrja és tetszik a látvány

Én pl imádtam sokkolni az exem.. sima bevásárlásra mentünk.. az áruházban a fülébe súgtam nincs rajtam tanga..
Ő sok férfival ellentétbe.. pánikba esett és elkezdett takargatni.. pedig nem villant ki semmi a miniruha alól... jókat nevettem.. de pl az is izgat.. ha kocsiban ülök ő vezet én simizem magam és a kamionosok véletlenül belátnak...

Engem is "sokkolhatna" a párom ilyenekkel, nekem bejönne a dolog. Az a kocsis simizés meg pláne!

Tudtam, hogy kamionosnak kellene menni.

moncsi2 - Érdekelne, hogy akkor is leveted e, ha egyedül vagy, a párod nincs veled.
Én is csináltam, olyat először a párom kérésére de utána magamtól is, hogy nyaraláskor este amikor elmentünk sétálni (tengerparti nyaralás) nem vettem bugyit! Nagyon izgi volt nekem is, folytam is rendesen! Mindíg nagy szeretkezés lett a vége , a parton vagy a parkban, közel másokhoz!