11 éves voltam
Igen BORSMATEE én elhiszem amit írtál, de majd te is hidd el amit én legközelebb írok.Miért nem írtad már azt is meg, hogyan borotválta le a 12 éves nagyon dus fanszőrzeted a szomszédasszony.Sőt mikor belelógott a bilibe a kezed azon az éjszakán mikor ezt a hatalmas baromságot álmodtad.Mondom :én elhiszem!!!!!
Csaó.
Én olyan 11évesen kezdhettem, és elsőre elsültem. :D
Azóta átlagosan naponta 1-2, sőt néha 3-4 szer is...az attól is függ, hogy milyen kedvem volt. Viszont most már nem magam csinálom... :P Akadnak segítő kezecskék... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 11:28
Én olyan 11évesen kezdhettem, és elsőre elsültem. :D
Azóta átlagosan naponta 1-2, sőt néha 3-4 szer is...az attól is függ, hogy milyen kedvem volt. Viszont most már nem magam csinálom... :P Akadnak segítő kezecskék... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Napi 3-4? Jaj már...
Van, hogy nekem az a heti adagom :D De volt amikor a havi volt
... de az más tészta
Azért egy kicst már túlzás nem? Napi egy-másfél órát ezzel tölteni... :S
Van, hogy nekem az a heti adagom :D De volt amikor a havi volt
... de az más tésztaAzért egy kicst már túlzás nem? Napi egy-másfél órát ezzel tölteni... :S
Na erre kiváncsi leszek milyen ajánlatokat kapsz!
Én se bántottam egy szóval se!!!
Semmi próbléma!
Ja és nem hangzott ugy,ezt elfelejtettem odaírni.
8 évesen kezdődött...
13 vagy 14?:D 1995 nyara körül:Dhm akkor 12:D
tudom, nem mai bejegyzés... de ilyenkor rászólsz, hogy "Közöd b+?" "Mié? Kíváncsi vagy, hogy beletalálok-e a szádba?"
De utáltam én is ezt a f_sságot, mindig a legkisebbet szivatták ezzel..
De utáltam én is ezt a f_sságot, mindig a legkisebbet szivatták ezzel..
7 évesen... De akkor még azt sem tudtam, mi az az érzés, amikor elmegyek.. Csak azt tudtam, hogy jó, ezért nem is szoktam le róla :)
JÓ korán kezditek :D
Nem tom én csak 14 de nem hiányzik ( ez az előzőveleggyütt akart menni)
11
11, egy haverom mondta anno, aki 7 éves kora óta csinálja :D
Én 13 voltam!!!
Én kb 12.
én kb 11 éves korom ota csinálom
kkkk
én 13 és fél

atka

Michaela S