Sziasztok- keresek párt akivel én is párként taliznék, azaz a pasimmal- vagy keresek hölgyet harmadiknak akár az én akár a párom akár mindkettőnk örömére, tehát beszállót, de csak és kizárólag nőt PASIK NEM.
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel smile
Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE ..
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel smile
Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE ..
Sziasztok- keresünk kimondottan kis mellű hölgyet IS ! Párkéntkeresek- beszállónak, esetleg párok is ahol a hölgy kimondottan pici mellű. Akár csak az én akár csak a pasim örömére- vagy mindenki mindekivel
Kor nem fontos- ami viszont az, hogy DISZKRÉCIÓ-ÁPOLTSÁG ! Szóló pasik NEM- köszke ! Bi hölgy vagyok a pasim full hetero- de a női bi nem feltétel, csak mint lehetőség ezért írtam le. Jelentkezés fényképes adatlappal, ez az alap- ezt is köszi. Aztán a többit meglátjuk

Sziasztok!
Olyan lányt keresek, akinek szinte nincs cicije,vagy nagyon pici! De a punci lehet nagy,ha van ilyen,várom privátban diszkréten a válaszát! Ne legyél nagyon távol,az se baj ha fiús vagy!!!
Olyan lányt keresek, akinek szinte nincs cicije,vagy nagyon pici! De a punci lehet nagy,ha van ilyen,várom privátban diszkréten a válaszát! Ne legyél nagyon távol,az se baj ha fiús vagy!!!
Sziasztok!
Szolnoki hölgyet, csajt estleg párt keresnék akivel kellemesen eltölthetném a szabadidőmet.
44 éves 180 cm magas, 87 kg súlyú férfi vagyok.
Privát üzeneteket várok.
Szolnoki hölgyet, csajt estleg párt keresnék akivel kellemesen eltölthetném a szabadidőmet.
44 éves 180 cm magas, 87 kg súlyú férfi vagyok.
Privát üzeneteket várok.
Ha elhanyagolt férj vagy vagy nincs barátnőd akkor Én pótolom neked. Akár rendszeresen is. Persze diszkréten!
Vékony és kis farkúak előnyben.
Vékony és kis farkúak előnyben.
helló
szeretnénk egy Miskolci vagy környéki időseb párral ismerkedni
kicsi mell kicsi farokkal rendelkezőket keresünk átlagos alkattal
helyetek legyen
egymás előtti szex kezdésnek és a többi majd alakul
a többit privátban
képetek legyen
szeretnénk egy Miskolci vagy környéki időseb párral ismerkedni
kicsi mell kicsi farokkal rendelkezőket keresünk átlagos alkattal
helyetek legyen
egymás előtti szex kezdésnek és a többi majd alakul
a többit privátban
képetek legyen
- - Sziasztok smile keresünk párt ( párként azaz én is a pasimmal ) valami jó kis gabalyodásra, de akár egymás előtti szex is okés smile párcsere nem feltétel. Ápolt diszkrét pár vagyunk. Női bi okés- de nem feltétel.
Ami még fontos- óvszer használat kötelező- ha tartóssá válik- mert egyébként az lenne a jó akkor majd megbeszélés kérdése. PASIK NEM- kérem ezt vegyétek figyelembe- szóló poasi totál kizárt- azonnal tiltom. Köszke
Ami még fontos- óvszer használat kötelező- ha tartóssá válik- mert egyébként az lenne a jó akkor majd megbeszélés kérdése. PASIK NEM- kérem ezt vegyétek figyelembe- szóló poasi totál kizárt- azonnal tiltom. Köszke
Alacsony és/vagy kisméretű fiúval barátkoznék.
Sziasztok!
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival dugatna. Szexmozi és Magnum is ok. Idős is lehet.
Ha akarod, a végén ki is szophatsz..
Csak bp.
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival dugatna. Szexmozi és Magnum is ok. Idős is lehet.
Ha akarod, a végén ki is szophatsz..
Csak bp.
Idősebb hölgyet kényeztetnék hosszan,kár viszonzás nélkül is!
Részletek privin.
Részletek privin.
Veletek
Sziasztok tudom hogy nem nagy 15 cm de ha lenne olyan pár akinek megfelelő szívesen történék egy nagyon kellemes szilveszter éjszakát verték tabuk nelkul
Párt vagy nőt keresnék, párt akár biszex alapon is.
15os faszom sosem lankad. Utazni tudok
Imádom az orális játékot.
15os faszom sosem lankad. Utazni tudok
Imádom az orális játékot.
Sziasztok!
A végén ki is szophatsz.. 18 -án délután, akár már 14:00 -tól-
Csak bp.
A végén ki is szophatsz.. 18 -án délután, akár már 14:00 -tól-
Csak bp.
Kisméretű és/vagy alacsony fiúval barátkoznék.
Szép napot. Fiús alkatú lányt ,nőt keresnék.
Sziasztok!
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival dugatna.
Magnum is ok. Idős is lehet.
A végén ki is szophatsz..
Csak bp.
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival dugatna.
Magnum is ok. Idős is lehet.
A végén ki is szophatsz..
Csak bp.
helló
Miskolci hellyel rendelkező időseb párt keresnénk
kicsi mell kicsi farokkal
esetleg hölgyet kicsi mellel
szeretnénk a szilvesztert feldobni ha lehetséges volna
szolo férfi nem érdekel minket
Miskolci hellyel rendelkező időseb párt keresnénk
kicsi mell kicsi farokkal
esetleg hölgyet kicsi mellel
szeretnénk a szilvesztert feldobni ha lehetséges volna
szolo férfi nem érdekel minket
Kisméretű fiúval barátkoznék. Vékony, átlagos v. sportos alkattal.
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk ma estére helyünk van!