Helló.39 éves. Csinos vékony. Nagy cicus (picit logó) Mellekkel. Anal kedvelő. Pisi kedvelő. Felesègem kölcsön adnám. Mindenre. Ápolt. Egészséges nő.!!
Nők ffi ák jelentkezés várjuk. Előny ha idősebb. 50.60 éves vagy.
Vág yha vékony és nagy farkú ffi. De szívesen kiprobálná nővel is.
Helló.39 éves. Csinos vékony. Nagy cicus (picit logó) Mellekkel. Anal kedvelő. Pisi kedvelő. Felesègem kölcsön adnám. Mindenre. Ápolt. Egészséges nő.!!

Hello!
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek.
Pár szeretkezését kukkolnám.
Helyet tudok biztosítani Budapesten.
Hamvas 18 körüli szép formás alakú vékony, vagy teltkarcsú, hosszú hajú lányt keresek Budapest belvárosban, egymás kényeztetésére, közös programokra. Legyél kedves mosolygós közvetlen. Én vékony magas jó kiállású ápolt kedves srác vagyok. Hetero legyél. Magadra ismersz? Írj erre a címre: tomlux2020@gmail.com Puszi
Keresnék olyan Nőt aki időnként kiverné a faszomat Bp
Hello!
Zalaegerszeg és vonzáskörzetében van itt valaki?
Írjon privatba légyszi
Írjon privatba légyszi
Szombat estére keresnék egy szolnoki hölgyet vagy párt akikkel kölcsönösen jól érezhetnénk egymást.
45 éves 180/90 szolnoki férfi vagyok.
Hely nálam adott.
Privát üzenetet várok!
45 éves 180/90 szolnoki férfi vagyok.
Hely nálam adott.
Privát üzenetet várok!
Győr és környékén Kismellű ,vagy kis termetű hölgyet nyalnék falnék , vagy amit parancsol.
Sziasztok! Ajka,Sümeg,Tapolca környékén keresek érettebb nőt,elhanyagaolt feleséget vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Magamról 30 éves 172cm magas 72 kg sportos testalkatú ,borotvált 17/6 cm intim mérettel.
Sziasztok. Szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
Pici, vékony pici cicis hölgyet kényeztetnénk )
Nekem túl nagy azért nehéz találnom :-(
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
Sziasztok. Péntek vagy szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
Nógrádban bi-házaspárhoz csazlakoznék harmadiknak ! Vagy bi-srácot keresek autós huncutságra ! Rétság, Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon !
Sziasztok kedves olvasók.
Ezúttal szeretném jelezni felétek hogy közeledik már 2020. 08. 14. Utánra pár napra rendezésre kerülő amatőr swinger parti!! Mivel szeretném ha jó hangulatba történe meg az esemény. Ezért még Folyamatosan keresem a párokat és főleg az olyan fiatal hölgyeket és lányokat. Akik nagyon szeretik a szexnek minden formáját. Velem együtt és azok párokkal együtt akik jelezték már felém hogy részt vesznek a partin. Az esemény a Somogy megyei Tab és Siófoktól nem messze kerül megrendezésre.
Ezúttal szeretném jelezni felétek hogy közeledik már 2020. 08. 14. Utánra pár napra rendezésre kerülő amatőr swinger parti!! Mivel szeretném ha jó hangulatba történe meg az esemény. Ezért még Folyamatosan keresem a párokat és főleg az olyan fiatal hölgyeket és lányokat. Akik nagyon szeretik a szexnek minden formáját. Velem együtt és azok párokkal együtt akik jelezték már felém hogy részt vesznek a partin. Az esemény a Somogy megyei Tab és Siófoktól nem messze kerül megrendezésre.

Sziasztok. Sopron és környékén keresek nagyon vékony kis mellű,pici popójú lányt, asszonyt. Ha úgy érzed ezekért elhanyagolnak és nem kapod meg amit szeretnél akkor kérlek írj. feri196906@freemail.hu
Hello!