Kisméretű, alacsony, vékony vagy impotens sráccal ismerkednék.
Pici cicis nőt keresek a Jászságban
Sziasztok. 21 eves macis testalkatu srác vagyok. Perverz pasit keresek autos kalandra aki eljonne. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Irj ha erdekel a dolog
Ma estére keresek valakit Vác , Rétság , Balassagyarmat vonalról,aki nem fél egy szép farkat lecumizni... Helyem van !
Ma estére keresek valakit Rétságra,aki leápolná a farkamat ! Helyem van...
Kicsi a termetem, viszont szerszámom használható. Használná innen egy bp-i vagy környéki hölgy?
Rétságra beugrana ma este valaki egy finom cumira ? Helyem van !
Sziasztok!
Ma estére keresnék Szolnokon egy fiatal lányt (termeszetese 18+) aki meglátogatna és jól érezhetnénk magunkat.
45 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Ma estére keresnék Szolnokon egy fiatal lányt (termeszetese 18+) aki meglátogatna és jól érezhetnénk magunkat.
45 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Üdv hölgyeim!
Olyan hölgyeket (18-46)keresek ma és holnap estére akiknek nem gond a kisebb méret.Békés megyen vonzás körzetében főként.
Olyan hölgyeket (18-46)keresek ma és holnap estére akiknek nem gond a kisebb méret.Békés megyen vonzás körzetében főként.
Minden társ kereső oldalon be próbálkozol .......ez nagyon lehangoló .....nem is tudóm mért engedik ......
Sziasztok kedves Goldengate tagok Fel szeretném hívni a figyelmeteket!!!
Olyan lányok, hölgyek és párok Jelentkezését várom üzenetben. Akik boldogan kipróbálnák magukat egy amatőr szintű Swinger és Gangbang partiban!!!
Ami fontos a szexben legyél nagyon nyitott Szexcentrikus!!!
FONTOS szóló PASIKAT sajnos e rendezvényre nem keresünk!!!
Ha a partira jelentkeznél Ami OKTÓBER 16. án lesz a Somogy megyei Siófokon!!!
Nincs más dolgod mint írj nekem egy levelet. És a többi információt Privátba meg beszéljük
Olyan lányok, hölgyek és párok Jelentkezését várom üzenetben. Akik boldogan kipróbálnák magukat egy amatőr szintű Swinger és Gangbang partiban!!!
Ami fontos a szexben legyél nagyon nyitott Szexcentrikus!!!
FONTOS szóló PASIKAT sajnos e rendezvényre nem keresünk!!!
Ha a partira jelentkeznél Ami OKTÓBER 16. án lesz a Somogy megyei Siófokon!!!
Nincs más dolgod mint írj nekem egy levelet. És a többi információt Privátba meg beszéljük
Üdv hölgyek Párok ma este keresem a társaságot helyem van éjjel .
Egy óriási kalandot lesz
A hely nagyon különleges ahova ritkán járnak sexelni
De nekünk ha akarod ma éjjel minden szabad .
Hetero vagyok kérem ne zaklassanak pici fiúk
ÍrJ kérlek
Viber ha komolyan gondolod
Egy óriási kalandot lesz
A hely nagyon különleges ahova ritkán járnak sexelni
De nekünk ha akarod ma éjjel minden szabad .
Hetero vagyok kérem ne zaklassanak pici fiúk
ÍrJ kérlek
Viber ha komolyan gondolod
Kedves Hölgyeim, vasárnap estig Siófok és Veszprém környékén érzéki kényeztető masszázst ajánlok. Gyakorlott masszőr vagyok, privátban keressetek.
Sziasztok Fejérben valaki.?
Csongrád megyéből keresek orált kedvelő nőt, vagy párt.
Pici mellű nőt kényeztetnék. Nagykáta Heves környékén
Üdv tagok
Október 10. Után szervezésre kerülne egy Amatőr GangBang parti a Somogy megyei Siófokon. Fő keresési életkor 23 - tól 44 éves korig Szexcentrikus csajt vagy nőt vagy esetleg párt, akinek a kedvese is szeretné ki probálni magát egy ilyen fel több pasis felállásba.
És akár szingli pasik is írhatnak!! Fontos ínfo egy kedves Hölgy ismerősöm lakásán lenne még rendezve az esemény. Róla annyit lehet tudni 44 éves átlagos alkatú szerintem elég kívánatos. És az ő engedélyével keresem. A partnereink akik szeretnék jól érezni magukat. A szürke hétköznapokban.
Fontos még a partnerem melé keresünk még 4 - 5 csajt, és én mellém is 4 - 5 pasit!!!
Jelentkezni és egyéb információ Privátba levélbe válaszolok.
Október 10. Után szervezésre kerülne egy Amatőr GangBang parti a Somogy megyei Siófokon. Fő keresési életkor 23 - tól 44 éves korig Szexcentrikus csajt vagy nőt vagy esetleg párt, akinek a kedvese is szeretné ki probálni magát egy ilyen fel több pasis felállásba.
És akár szingli pasik is írhatnak!! Fontos ínfo egy kedves Hölgy ismerősöm lakásán lenne még rendezve az esemény. Róla annyit lehet tudni 44 éves átlagos alkatú szerintem elég kívánatos. És az ő engedélyével keresem. A partnereink akik szeretnék jól érezni magukat. A szürke hétköznapokban.
Fontos még a partnerem melé keresünk még 4 - 5 csajt, és én mellém is 4 - 5 pasit!!!
Jelentkezni és egyéb információ Privátba levélbe válaszolok.
Alacsony pici mellű nőt keresek,egy igazi kis csodát! Bp.

Sziasztok. Sopron és környékén keresek nagyon vékony kis mellű,pici popójú lányt, asszonyt. Ha úgy érzed ezekért elhanyagolnak és nem kapod meg amit szeretnél akkor kérlek írj. feri196906@freemail.hu
Sziasztok! Kis mellű nőt keresek ma estére aki szereti, ha a pasi sok spermát spriccel.