Minden társ kereső oldalon be próbálkozol .......ez nagyon lehangoló .....nem is tudóm mért engedik ......
Üdv hölgyeim!
Olyan hölgyeket (18-46)keresek ma és holnap estére akiknek nem gond a kisebb méret.Békés megyen vonzás körzetében főként.
Olyan hölgyeket (18-46)keresek ma és holnap estére akiknek nem gond a kisebb méret.Békés megyen vonzás körzetében főként.
Sziasztok!
Ma estére keresnék Szolnokon egy fiatal lányt (termeszetese 18+) aki meglátogatna és jól érezhetnénk magunkat.
45 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Ma estére keresnék Szolnokon egy fiatal lányt (termeszetese 18+) aki meglátogatna és jól érezhetnénk magunkat.
45 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Rétságra beugrana ma este valaki egy finom cumira ? Helyem van !
Kicsi a termetem, viszont szerszámom használható. Használná innen egy bp-i vagy környéki hölgy?
Ma estére keresek valakit Rétságra,aki leápolná a farkamat ! Helyem van...
Ma estére keresek valakit Vác , Rétság , Balassagyarmat vonalról,aki nem fél egy szép farkat lecumizni... Helyem van !
Sziasztok. 21 eves macis testalkatu srác vagyok. Perverz pasit keresek autos kalandra aki eljonne. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Irj ha erdekel a dolog
Pici cicis nőt keresek a Jászságban
Kisméretű, alacsony, vékony vagy impotens sráccal ismerkednék.
Naaagyon tele a zacsim ! Szopatnék ma Nógrádban...Rétságon ! Helyem van !
Sziasztok
Somogy megyei Tab és Tolna megyei Simontornya környékén keresek Extrém nyitott hölgyet vagy párt keresek elsősorban. Akihez lehetne csatlakozni kölcsönös Szimpátia után. A csaj vagy és hölgy örömére!!!
33 éves Kis pocakos Férfi vagyok aki ezt szereti Írjon privátba akinek fel keltetem az érdeklődést
Somogy megyei Tab és Tolna megyei Simontornya környékén keresek Extrém nyitott hölgyet vagy párt keresek elsősorban. Akihez lehetne csatlakozni kölcsönös Szimpátia után. A csaj vagy és hölgy örömére!!!
33 éves Kis pocakos Férfi vagyok aki ezt szereti Írjon privátba akinek fel keltetem az érdeklődést
Sziasztok! Utazni tudó, igényes pasival ismerkednénk 25-40 éves korosztályból. Szőrtelen, átlagos testalkat (nem kövér) max 16cm intim!!! Kérünk mindenkit, aki nem tartozik a keresési feltételekbe, ne írjon! További szép napot!
Szép reggelt! 75kg 16x4.5 intimmel csatlakoznék párhoz vagy hölgyet kényeztetnék csak én ff tagként!
Pici mellű nőt keresek közös kényeztetésre
Kis termetű kis mellű hölgyet kényeztetnék(alkat nem számít) Győr - Móvár környékén
Nyíregyen kis méretű pasi keres lányt hölgyet, aki valami fantáziát lát a dologban. Perverz dolgok is izgatna. Írj kérdezz bátran!!
Ápolt bi hölgyet keresünk párosunkhoz, mindkét fél örömére.
Kisméretű, alacsony, vékony v. impotens sráccal ismerkednék.
Kis mellű , kis termetű hölgyet kényeztetnék Győr - Móvár környékén
Nyalnállak - falnállak
Nyalnállak - falnállak