Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei hölgyet vagy párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak. Most péntek kora este már találka is lehet kölcsönös szimpátia esetén. Kis mell nem probléma.
Jászságban pici cicisnővel ismerkednék, találkoznék.
Párral ismerkednék Bajáról vagy környékéről. Bízom benne, hogy megtaláljuk egymásban amit keresünk szem előtt tartva a ti vágyaitokat.
Pasit keresunk harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank. Hosszú távon. Kis merettel
Pasit keresunk harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank
Ma estere keresunk fiut harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank
Győr-Budapest vonalon keresek csinos hölgyet, aki szeretné kipróbálni az anált. Kis méretem van (15x3 cm), így ideális vagyok kezdőknek ilyen téren. Ilyen témában csak hölgyekkel ismerkedek.
Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , intelligens pasi vagyok Bajáról. Írjatok rám ha úgy gondoljátok. köszönöm
Budapesten és környékén kis cicis hölgyet keresnék.
Kecskemét/Szolnok környékén kis mellű hölgyet, ilyen hölgytagú párt keresnék kölcsönös örömszerzésre.
Kisméretű, és/vagy alacsony, vékony, akár impotens fiúval ismerkednék.
Sziasztok Kis intim méretű , budapesti, ápolt , normális , nyitott, diszkrét pasi vagyok. Sok dolog izgatja a fantáziámat....
Budapesten csatlakoznek parhoz, kis merettel, mackos testalkattal.
Akar eloszor nezokent, esetleg fotozni/videozni (nem sajat celra)
Apolt, igenyes, jo humoru 30-as srac vagyok. Kor es alkat nem fontos, lenyeg a jo kapcsolat kialakitasa.
Akar eloszor nezokent, esetleg fotozni/videozni (nem sajat celra)
Apolt, igenyes, jo humoru 30-as srac vagyok. Kor es alkat nem fontos, lenyeg a jo kapcsolat kialakitasa.
Nem vagyok szép. Kicsi a farkam. Igy kalandoznék egyet.

Pasit vagy párt keresünk Baján. Hetero alapon. Ha erdekel irj rank. Csak kis intimmel keresunk, ha rank irsz irj meretet is.
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Vékony,kis mellű hölgyet keresek,aki szereti a tágítós játékokat és az öklözést.
Sziasztok Szolnok vagy környékén lányt nőt keresek aki szeretne szexelni a hosszú hétvégén. Varom leveleket fogadni és utazni is tudok. Van skyp viber
Üdv Ráckeve környéken valaki?
15 cm merettel keresek not, part, pasit. Ha ezt a meretet kedveled, akkor irj. Van helyem ma.