Sziasztok! Budapesten 30eves férfi vagyok nagy mérettel, Bpn keresek kedves hölgyet vagy párt közös kikapcsolódásra.
szokott valaki női bugyiban hokizni
balatonboglár környékén hölgy közös masztira? privizz
Kis mellü, vékony, szexcentrikus lányt, nőt keresek Budapesten vagy közelében.
Helló vs. Sziasztok
Dél- Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan szingli Nőt vagy Párt aki kicsit mackós pasit keresnek partnernek. De ha úgy lenne szívesen lennék Házibarát is úgy adódna.
De ha esetleg Ti olyan pár vagytok ha azt élvezitek ha kukkolnak abba is benne vagyok. Írj ha felkeltettem figyelmed
Üdv Gábor
Dél- Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan szingli Nőt vagy Párt aki kicsit mackós pasit keresnek partnernek. De ha úgy lenne szívesen lennék Házibarát is úgy adódna.
De ha esetleg Ti olyan pár vagytok ha azt élvezitek ha kukkolnak abba is benne vagyok. Írj ha felkeltettem figyelmed
Üdv Gábor

Szia! Engem érdekelne az enyém pont akkora.
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 07:42

Bi passzív férfiként keresek jópasit 13/5 mérettel. Hétközben esténként Dunaharaszti-Gyál.
mackós srác kis 11 es farokkal keres partnert közös maszti,orálra..de lehet akár 1oldalú is

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!=========
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Sziasztok,
49 éves szolnoki férfiként keresnék egy lehetőleg fiatal vékony, alacsony, kis mellű hölgyet akivel jól érezhetnénk magunkat.
Átlagos testalkatú kisfarkú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
49 éves szolnoki férfiként keresnék egy lehetőleg fiatal vékony, alacsony, kis mellű hölgyet akivel jól érezhetnénk magunkat.
Átlagos testalkatú kisfarkú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Kis mellü AA, kicsi popsi pici puncuju lányt nőt asszony keresek BP és 20 km körzetben. Privátban írj
Mini cici, mini lab, mini penisz!!! A szexharomsagom!
Barmelyik birtokaban vagy, Azonnal JELENTKEZZ!
Barmelyik birtokaban vagy, Azonnal JELENTKEZZ!
Szép jo reggelt
Kicsi termetre IS vágynék. wink
Kicsi mell, kicsi popsi,stb..
A mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Kicsi termetre IS vágynék. wink
Kicsi mell, kicsi popsi,stb..
A mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Kisfarkakat falnek!!
Hali! Budapest belvaros szopo tali most?! (Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 07:42
Hali! Budapest belvaros szopo tali most?! (Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Bi passzív férfiként keresek jópasit 13/5 mérettel. Hétközben esténként Dunaharaszti-Gyál.
Törpicur Nőket keresek kor alkat mindegy,méret Max 140cm
Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
sziasztok sajnos a farkam 11cm volt már valaki a magnum szaunában járnak oda kisfarkú pasik íírjatok róla