Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten.
Nem hiszem el, hogy nem lehet egy értelmes lányt találni.
Akinek szüksége van egy kis plusszra, így is úgy is, és nem, nwm találni nincs.
Ha mégis akad kérem írjon. Azt ha nem, úgy mint sokan én is befejeztem a keresést .
Akinek szüksége van egy kis plusszra, így is úgy is, és nem, nwm találni nincs.
Ha mégis akad kérem írjon. Azt ha nem, úgy mint sokan én is befejeztem a keresést .
Sziasztok! Fiatal párként L/31 biszex F/34 heteró péntek vagy szombat estére keresünk hozzánk hasonló párt vagy bi beállítottságú lányt kellemes időtöltésre. Helyünk van Veszprémben, normál távolságon belül tudunk utazni is.
Szeretnék egy lányt találni, aki normális, lehet vele beszélgetni, van elképzelése az életre, de kiegészítené az életét....
Így is úgy is.
A többit privátban.
Így is úgy is.
A többit privátban.
Kedd estére keresek hölgyet Balatonboglár közelében.
Hely van.
Privizz.
Hely van.
Privizz.
igen,
már ha valaki 22centis mondja neked...
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
már ha valaki 22centis mondja neked...

Sziasztok! Kis farokkal, de nagy lendülettel dugnék. Várok jelentkezőket egy izzasztó szexre. Bárki írhat.
Sziasztok! 18x4 farok kiss méretnek számit?
kis farokkal 11..ismerkednék
mackós srác vagyok bp-ről keresek

mackós srác vagyok bp-ről keresek
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Van akinek nagy van akinek kicsi.
Mondjuk lehetne nekem nagyobb is
Ugyhogy kicsi.
Valakinek lenne kedve élvezni a kivsi farkam?
Mondjuk lehetne nekem nagyobb is

Ugyhogy kicsi.
Valakinek lenne kedve élvezni a kivsi farkam?

Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten. Kor mellékes.
kis méret kedvelő nőt keresek, 13/2-es farkam van
Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten. Kor mellékes.
Párral ismerkednék, mindkét fél örömére...
Sziasztok. Szivesen ismerkednék.
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
kis méretű pasi kerestetik párhoz
Kicsi farokal szopatnek
Szép napot. Fiús alkatú nőt, vagy párt keresnék fejér megyéből, vagy környékből