Kis termetű, idősebb hölgyet keresek, hosszabb távra szexpartnernek
mackós srác 11es farokkal partnert keres minden jóra

13 centis kis farkamra keresek partnert. Kicsi, de kemény.
szia papaka nagyon aranyos kicsi farkad van valamikor én is ózdi voltam ha gondolod este beszélgethetünk jelezz vissza és akkor megadom a telefonszámom
Sziasztok Kis farkú pasival ismerkednék közös szopásra.Nekem is kicsi van.Ózd és környéke!
#2979 2025. 07. 28. hétfő 16:21 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)stmanstman Sziasztok! Kistermetű vagy vékony hölgyet keresek szexhintás játékokra Bp-en. Akár napközben is randizhatunk, hozlak-viszlek, ha szeretnéd! Több info az adatlapomon

Kis farkadat cummantanam órákon at bő nyállal , kényszerezve, órákon at !
Imádnak az ondod és a piss tengerekben habzsolast !
Most gyere Bpn max 13 cm, akar többen is!
Imádnak az ondod és a piss tengerekben habzsolast !
Most gyere Bpn max 13 cm, akar többen is!
Kedves párok és hölgyek!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar, fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar, fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
13/2es mérettel keresek partnert
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizókat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgató csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gőzt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!Kis termetű hölgyet keresek Szombathelyen.Hely van!Privátban!
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Törpe hölgyel ismerkednék.
Kifejezetten kis mellű hölgyet keresek kalandozásra!
45 é, normál alkatú férfi vagyok. Bp vagy Pilisvörösvár
45 é, normál alkatú férfi vagyok. Bp vagy Pilisvörösvár
Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt ( és / vagy masszőzt ) , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban ----
Nőket' párokat keresek! Mezőkövesd kőrnyéke
Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
idős férfi 11cm.hosszú 4cm vastag pénisz
Sziasztok! Valaki keres 16x4,5 farkat?