lányt keresünk Győr és környékéről.puszi
Sziasztok, párként női bi beszállót keresnék az én örömömre, ha valaki csatlakozna kérném irjon priviben, köszi suzanne
Sziasztok!A barátnőm egy nagyon finom,szerény,seximádó nő.Szívesen kipróbálnánk egy gruppensex féleséget vele.Bármilyen megoldás érdekel.
Alkalmi vagy esetleg tartos kapcsolatra keresünk HÖLGYET ) nem csak sex hanem barati kapcsolatra is ! Pasit egyáltalan nem keresünk
semmilyen formaban sem !!!!

Sziasztok! Ma estere keresunk parommal PÁROKAT 4-es gabalyodashoz. Noi bi fetetel. Fiatal, husis, igenyes es apolt par vagyunk, tobbesben nem kezdok. Ha irtok egy rovid bemutatkozast legyszi irjatok, kepcsere Viberen vagy Whatsappon. Hely Budapesten adott. Szolo holgyek is kereshetnek. Udv
Sziasztok! Igényes pár keres biszexuális lányt harmadiknak. Ha komolyak a szándékaid várjuk leveled a missnyusz@gmail.com-ra
KOMOLY Párt,Lányt,Fiút keresünk!!!
Adatlapot olvass légyszi. Privát üzeneteket várunk.
Adatlapot olvass légyszi. Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok! Május végi 17 napos, tengerentúli útra (USA, Mexikó) keresek egy csinos, 22-30 éves, gátlástalan, szeximádó hölgyet. Természetesen a vendégem vagy. Részleteket priviben!
Lányt keresünk 3 ra!!!
Igenyes Nyiregyhazi f-l par vagyunk.
Keresunk bi lanyt ill nagyfarku ferfit harmasra. Helyunk van.
Volt mar par talalkank innen es tovabbra is intelligens normalis partnereket keresunk.
Varjuk bemutatkozo leveled.
Keresunk bi lanyt ill nagyfarku ferfit harmasra. Helyunk van.
Volt mar par talalkank innen es tovabbra is intelligens normalis partnereket keresunk.
Varjuk bemutatkozo leveled.
Kedves Parok!
47 eves jo kineztu aranyosan telt alkatu budapesti nokent keresek part 40 eves kor korulieket szintent igenyesen telt alkatu holgytaggal. En biszex vagyok es a noi jatekok fontosak szamomra. Nalam az ismerkedes igy szokott zajlani: levelvaltas az elkepzelesekrol, kepcsere ( ruhas), telefonbeszelgetes ( hangouts preferalt ), elo randi ( eloszor inkabb csak benyomas szerzesre ). Ha mineden ok ezek utan szoktam telefonszamot adni es nem azert mert bujkalok, csak elegge ovatos lettem mar. Ezt nezzetek el nekem, ha lehet.
Privat uzenetben keressetek lehetoseg szerint.
47 eves jo kineztu aranyosan telt alkatu budapesti nokent keresek part 40 eves kor korulieket szintent igenyesen telt alkatu holgytaggal. En biszex vagyok es a noi jatekok fontosak szamomra. Nalam az ismerkedes igy szokott zajlani: levelvaltas az elkepzelesekrol, kepcsere ( ruhas), telefonbeszelgetes ( hangouts preferalt ), elo randi ( eloszor inkabb csak benyomas szerzesre ). Ha mineden ok ezek utan szoktam telefonszamot adni es nem azert mert bujkalok, csak elegge ovatos lettem mar. Ezt nezzetek el nekem, ha lehet.
Privat uzenetben keressetek lehetoseg szerint.
Igényes párként szimpatikus párral vagy hölggyel ismerkednénk. Adatlapot olvass légyszi mielőtt írsz! Magányos pasik társaságát nem keressük, köszi...
helloka
miskolci hölgyet keresnénk 3masra
miskolci hölgyet keresnénk 3masra
Teljesen kezdő párként továbbra is keressük azt a SZÓLÓ HÖLGYET (!!!), akivel közösen kinyalhatnám a számolatlan orgazmusra képes barátnőmet. Leszbikus hölgy is jöhetne, ebben az esetben pusztán csak jelen lennék. Anyagiak kizárva, elsősorban kezdőkre számítunk. Kiemelten fontosak: intelligencia, diszkréció.
Hely Egerben biztosított.
Hely Egerben biztosított.
Egy kedves lánnyal ismerkednénk pest megyében aki akár a férjem közeledését is elfogadja . Mi egy 40- es , egymást szerető házaspár vagyunk . ( adatlapunk van ) . Teljesen kezdők vagyunk ezen a téren .
Lányt keresünk harmadiknak ..
05.02.ra (csütörtök)
25/24eves *pár*
A lány nagy cicis...160magas. sportos......én 180 szintén sportos ..nagy intim mérettel rendelkezem.....ezentúl valószínű rendszeresen beveszunk majd lányokat..
Skype email:. nagytamas9405@citromail.hu
05.02.ra (csütörtök)
25/24eves *pár*
A lány nagy cicis...160magas. sportos......én 180 szintén sportos ..nagy intim mérettel rendelkezem.....ezentúl valószínű rendszeresen beveszunk majd lányokat..
Skype email:. nagytamas9405@citromail.hu
Sziasztok.Veszprém környékén keresünk lányt aki csatlakozna hozzánk!Helyünk van Veszprémben.Ne legyél bátortalan,érezzük jól magunkat!Kamuk kíméljenek!monnor82@citromail.hu-ra fényképes leveleket várunk!
Együtt élő párként ismerkednénk nővel a környékünkről (50-60 km)
Alkalmi esetekben találkozó páros, kíváncsisága és egymás kielégítése céljából szeretné kipróbálni a hármas szexet egy olyan hölggyel, aki nem utasítja el egyik nem közeledését sem nyitott mindenre, de nem profi a témában. Különösen előnyös lenne, ha hasonlóan kezdő lenne ezen a téren. A páros női tagja 36 éves, molett, erősen nőies, gyakorlatilag végtelen orgazmusra képes, a férfi 52 éves, sportos testalkatú.
Különösen fontos, hogy NEM PÁRT keresünk, hanem szóló hölgyet! Az ország keleti része, illetve mobilitás előny, az együttlétre hely van!
Anyagiak kizárva, alapvetően fontos a diszkréció és az intelligencia..
blacksunrise32@gmail.com
Különösen fontos, hogy NEM PÁRT keresünk, hanem szóló hölgyet! Az ország keleti része, illetve mobilitás előny, az együttlétre hely van!
Anyagiak kizárva, alapvetően fontos a diszkréció és az intelligencia..
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok!Holnap,holnapután estére valaki?!Kizárólag az adatlapom alapján keresek!Priviben keress!