Budapesti lány, aki csatlakozna?
Nyugodtan írjon nekünk, aki szeretne!!
Várjuk a jelentkezőket.

Nyugodtan írjon nekünk, aki szeretne!!

Várjuk a jelentkezőket.
Arányosan telt alkatú és spriccelő puncijú nőként keresek párt kis huncutkodásra Budapesten vagy Pest megyében.
Biszex vagyok, így fontos, hogy a pár hölgy tagja is az legyen. Szeretném, ha neki is telt alkata lenne, mert nekem az tetszik. A megkereséseket privat üzenetként várnám.
Adatlapom nincs, de saját képet pár itteni levélváltás és egyező elképzelések után tudok küldeni e-mailen.
Nem vagyok kamu, tényleg nő vagyok, szóval nem kell aggódni.
Meztelen képet nem fogok küldeni ezt előre mondom és én is normál ruhás arcos képet fogok kérni az ismerkedés során.
Biszex vagyok, így fontos, hogy a pár hölgy tagja is az legyen. Szeretném, ha neki is telt alkata lenne, mert nekem az tetszik. A megkereséseket privat üzenetként várnám.
Adatlapom nincs, de saját képet pár itteni levélváltás és egyező elképzelések után tudok küldeni e-mailen.
Nem vagyok kamu, tényleg nő vagyok, szóval nem kell aggódni.

Adatlapunk alapján ismerkednénk.
Privát üzeneteket várunk.
Szó nélküli kapcsolatra jelöléssel ne erőlködjetek légyszi.

Sziasztok!
Fiatalos Hölgyek képeire élveznék, ha érdekel keress privátban!
Fiatalos Hölgyek képeire élveznék, ha érdekel keress privátban!

Olyan nőt keresünk, aki a férfi partneremmel közösen szívesen nyalna engem.
(Ez egy válasz RoseTyler üzenetére (2019. 04. 19. péntek 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 19. péntek 20:30

Alkalmi esetekben találkozó páros, kíváncsisága és egymás kielégítése céljából szeretné kipróbálni a hármas szexet egy olyan hölggyel, aki nem utasítja el egyik nem közeledését sem nyitott mindenre, de nem profi a témában. Különösen előnyös lenne, ha hasonlóan kezdő lenne ezen a téren. A páros női tagja 36 éves, molett, erősen nőies, gyakorlatilag végtelen orgazmusra képes, a férfi 52 éves, sportos testalkatú....
Különösen fontos, hogy NEM PÁRT keresünk, hanem szóló hölgyet! Az ország keleti része, illetve mobilitás előny, az együttlétre hely van!
Anyagiak kizárva, alapvetően fontos a diszkréció és az intelligencia.
Különösen fontos, hogy NEM PÁRT keresünk, hanem szóló hölgyet! Az ország keleti része, illetve mobilitás előny, az együttlétre hely van!
Alkalmi esetekben találkozó páros, kíváncsisága és egymás kielégítése céljából szeretné kipróbálni a hármas szexet egy olyan hölggyel, aki nem utasítja el egyik nem közeledését sem nyitott mindenre, de nem profi a témában. Különösen előnyös lenne, ha hasonlóan kezdő lenne ezen a téren. A páros női tagja 36 éves, molett, erősen nőies, gyakorlatilag végtelen orgazmusra képes, a férfi 52 éves, sportos testalkatú....
Párokkal,Lányokkal és Pasikkal ismerkedünk az adatlapunk alapján!
Sziasztok
04.19-21-ig Balatonszárszón leszünk.
Kölcsönös szimpátia esetén várjuk párok jelentkezését a környékről.
Izgalmas önfeledt gabalyodásra, párcserés szexre.
Privátban várjuk az üzeneteket.
Üdv,
M&R

04.19-21-ig Balatonszárszón leszünk.
Kölcsönös szimpátia esetén várjuk párok jelentkezését a környékről.

Izgalmas önfeledt gabalyodásra, párcserés szexre.

Privátban várjuk az üzeneteket.

Üdv,
M&R
Sziasztok!
35-ös, sportos, magukra nagyon igényes, egymással nagyon őszinte és nyitott gondolkodású házaspár, nőt keres életünk első hármas összegabalyodásához.
Fontos, hogy legalább egy jót tudjunk az ismerkedési fázisban beszélgetni egymással egy jó bor társaságában, akár úgy is, hogy aznap csak ismerkedünk, megnézzük, megvan-e a kölcsönös szimpátia, és az élvezeteket egy későbbi napra tartogatjuk.
Ha felkeltettük az érdeklődésed, és budapesti vagy ("búvóhelyet" tudunk biztosítani
), írj egy üzenetet és meglátjuk, mi sül ki belőle
.
35-ös, sportos, magukra nagyon igényes, egymással nagyon őszinte és nyitott gondolkodású házaspár, nőt keres életünk első hármas összegabalyodásához.
Fontos, hogy legalább egy jót tudjunk az ismerkedési fázisban beszélgetni egymással egy jó bor társaságában, akár úgy is, hogy aznap csak ismerkedünk, megnézzük, megvan-e a kölcsönös szimpátia, és az élvezeteket egy későbbi napra tartogatjuk.
Ha felkeltettük az érdeklődésed, és budapesti vagy ("búvóhelyet" tudunk biztosítani

Pár keres hölgyet masszázsra , kényeztetésre Miskolc és környékén a hétvégére!
Keresünk hölgyet Nógrád megyében. Salgótarjántól - Bp-ig is lehetséges

Elsősorban biszex lányt, esetleg biszex lánytagú párt keresünk. Fogadni és utazni is tudunk Bp-en belül. Az esetleges üzeneteket privátban küldjétek!

Péntek estére keresnénk egy hölgyet aki beszállna hozzánk . Teljesen kezdők vagyunk ezen a téren . 40 évesek vagyunk és teljesen átlagos , gyerekes házaspár .Ápolt , diszkrét hölgyet keresünk , akit izgatna egy ilyen együttlét és kipróbálná .
A hétvégét Miskolcon töltjük és keresünk hölgyet aki a páromat ( nő) vagy mindkettőnket kényeztetne!
Párokkal,Lányokkal és Pasikkal ismerkedünk az adatlapunk alapján!
Sziasztok.Hölgy aki csatlakozna hozzánk ma este?? levelet küldj légyszives.
Pár keres hölgyet Miskolc és környékén ápr. 19-21 hétvégén valamelyik estére! Wellnes hétvégét töltünk ott!
Sziasztok! Egy csinos, szeximádó, értelmes nőt keresünk jövő héten napközbeni szabadidővel, aki kellő elszántsággal rendelkezik egy kemény, élvezetes hármas szexcsatához! Írj bátran!
Adatlapunk alapján ismerkednénk.