Szép arcú duci hölgy és párja, ma esti szexjátékokhoz keres párokat,lányokat vagy 3-4 főből álló társaságot! fogadni tudunk!
Sziasztok! Szívesen vennénk egy normális,intelligens pár ismeretségét. Csak normális párok jelentkezését várjuk,akik le tudnak írni magukról legalább 5 mondatot és hajlandóak lennének eljönni a házunkba.
Mi 36 éves, zalaegerszegi pár vagyunk.
Írjatok privátban.
Mi 36 éves, zalaegerszegi pár vagyunk.
Írjatok privátban.
Egyet kell értsünk.... :(
Szerintem,lányt/nőt találni harmadiknak, a lehetetlenség határát súrolja

Ma estére L22 bi, F35 hetero keres bi lányt vagy párt Újpesten.
Érden, ma estére két fiú egy lány hármasunkhoz csatlakozni kívánó hölgyet, lányt keresünk.
Sziasztok!
Szülinapi meglepetés csajt keresek a páromnak. A páros lány tagjaként keresek olyan bevállalós, szexcentrikus, nem csak levelezgetős, CSAJT, 18-50 éves korig, aki bátran bemerné vállalni, hogy a jelenlétemben a párommal dugjon egy fergetegeset. Csak fényképes levelekre válaszolok, amit a csusi@citromail.hu e-mailcímre várok, s természetesen ezt követően én is küldök képet. Az idő szorít, mert közeleg a nagy nap, s ha minden klappol, TE lehetsz a hab a tortán. A páromról elöljáróban annyit, hogy sportos testalkatú, 178 cm, zöld szemű, rövid hajú, igencsak jóképű, megnyerő pasi. A buli hangulatáról én gondoskodom, a kimenetel viszont tőled is függ, de egyet viszont biztosan állítok, hogy aki bevállalja ezt a szerepet, nem hiszem, hogy rossz emlékekkel fogja elhagyni a helyszínt. A részleteket és minden egyéb tudnivalót a bulival kapcsolatban a bátrakkal megbeszélem a megadott e-mail címen. Csajok, ne hagyjatok cserben, bulizzunk egy fergetegeset smile
Szülinapi meglepetés csajt keresek a páromnak. A páros lány tagjaként keresek olyan bevállalós, szexcentrikus, nem csak levelezgetős, CSAJT, 18-50 éves korig, aki bátran bemerné vállalni, hogy a jelenlétemben a párommal dugjon egy fergetegeset. Csak fényképes levelekre válaszolok, amit a csusi@citromail.hu e-mailcímre várok, s természetesen ezt követően én is küldök képet. Az idő szorít, mert közeleg a nagy nap, s ha minden klappol, TE lehetsz a hab a tortán. A páromról elöljáróban annyit, hogy sportos testalkatú, 178 cm, zöld szemű, rövid hajú, igencsak jóképű, megnyerő pasi. A buli hangulatáról én gondoskodom, a kimenetel viszont tőled is függ, de egyet viszont biztosan állítok, hogy aki bevállalja ezt a szerepet, nem hiszem, hogy rossz emlékekkel fogja elhagyni a helyszínt. A részleteket és minden egyéb tudnivalót a bulival kapcsolatban a bátrakkal megbeszélem a megadott e-mail címen. Csajok, ne hagyjatok cserben, bulizzunk egy fergetegeset smile
Sziasztok mi is keresnénk egy kedves lányt harmadiknak képeket hamarosan töltjük ahogy illik

Pár keresne párt, vagy lányt. Elsősorban, sok szöveget nem akarnék. A lány nem kurva, viszont csinos aranyos, nagy cicivel, borotvált puncival, nagyon átélős szexxel, orgazmussal. 24 éves . lányt vagy párt keresünk, fotó csere , kis dumcsi és mehet. Jakuzzis helyre gondolunk, piát viszünk kaja mindehol van. erőszak kizárva, aki bepiál vonatra tesszük. Semmi sem kötelező, bármikor abba lehet hagyni a szexet, va a másik nem jönne be. nyaláscentrikusság, oral, stb. popsi csak ha a pertner vágyik rá.
Sziasztok!
3 napig tihany és környékén leszünk... szívesen fogadnánk egy szexy,bilányt magunk mellé!!!
esetleg nagyon szimpi párt
3 napig tihany és környékén leszünk... szívesen fogadnánk egy szexy,bilányt magunk mellé!!!
esetleg nagyon szimpi párt

bi növel ismerkednénk ha van ilyen
Sziasztok!
24/22-éves pár vagyunk és szeretnénk egy kedves, intelligens harmadik leányzót közös örömszerzésre. A barátnőm biszexuális. 18-40 éves korig bezárólag keresünk hölgyet. Nem dohányzunk, fontos számunkra az ápoltság és a diszkréció. Ha minden passzol szívesen terveznénk hosszútávra is akár. Budapest területén gondolkodunk elsősorban.
Ha érdekel, kérlek írj egy bemutatkozást képpel együtt a következő email címre:
anasterian@citromail.hu
Várunk!
24/22-éves pár vagyunk és szeretnénk egy kedves, intelligens harmadik leányzót közös örömszerzésre. A barátnőm biszexuális. 18-40 éves korig bezárólag keresünk hölgyet. Nem dohányzunk, fontos számunkra az ápoltság és a diszkréció. Ha minden passzol szívesen terveznénk hosszútávra is akár. Budapest területén gondolkodunk elsősorban.
Ha érdekel, kérlek írj egy bemutatkozást képpel együtt a következő email címre:
anasterian@citromail.hu
Várunk!

Sziasztok! Kiprobálnám párral az eggyuttlétet! Ehhez keresnék kedves befogadóképes párokat ahol a hölgy bi! Arcképes bemutatkozó leveleket a hopipoke@citromail.hu ra várom! puszi nektek!
Sziasztok!
Tolna megyei pár vagyunk, lányt keresünk 3-as örömökhöz.
várjuk üzeneteiteket!
Tolna megyei pár vagyunk, lányt keresünk 3-as örömökhöz.
várjuk üzeneteiteket!

Bi hőlgyet keresünk,ma v szombati talira. Nem bánod meg! Győri pár vagyunk.
bi hajlamú hölgyet keresek álandó kapcsolatra ha lehet az éretteb kor osztályból én 60 vok 06 70 5115 777
ányt keresünk hosszú távra! nem csak szexre! támogatnánk is
Esetleg még korunk béli fiatal szimpatikus párt.

Esetleg még korunk béli fiatal szimpatikus párt.
Bi hőlgyel ismerkednénk. Ha létezik.
Sziasztok! Fiatal debreceni pár ismerkedne debrecen vagy kki fiatal lányokkal esetleg szimpatikus párral. Szóló pasik és kamu gépek kíméljenek. Csak értelmes nem két szavas levelekre válaszolunk.
37éves bi hőlgy vagyok,barátnőt keresek,magam és a párom részére! Győr és kőrnyéke.