nekem is feldobta a baratnom,sot a fantaziajat is elmeselte szeretkezes kozben.eloszor nekem is ketes erzelmeim voltak a dologgal kapcsolatban,de bevallom-elveztem
Szerintem TUTIRA normálisak vagyunk. És nem vagyunk irigyek, mert aki féltékeny és irigy, az nem engedi meg a párjának a vágyait.MI igen. És élvezzük. Jók vagyunk!

szia csikszereda 32 sportos pasi...lenne egy lany aki kiproballna 3 asba...octaviars74@yahoo.com vagyok
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 06. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 15:30

Szia Nora, esetleg 1 fiu 1 no felallasban nem, akarnad kezdeni? Amugy Erdely melyik reszen laksz?
En Szekelyudvarhelyi vagyok es 32 eves. Most elarultam magam.
En Szekelyudvarhelyi vagyok es 32 eves. Most elarultam magam.
Ezért jó ha a két lány bi beállítotságu mert akkor besegítenek neked és olyan izgalmassá teszik a játékot hogy nem is tudsz lelankadni.
Így biztosabban ki tudod elégíteni a két lányt:P (Ez egy válasz Predi 999 üzenetére (2006. 12. 19. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 09:56
Így biztosabban ki tudod elégíteni a két lányt:P (Ez egy válasz Predi 999 üzenetére (2006. 12. 19. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs is szebb annál amikor két csaj lesi a kívánságaidat, nade azokat ki is kell elégíteni elég rendesen. Természetesen ez a világ rendje!
szerintem az is izgató, ha két nő kényeztete engem :-D
Szerintem nincs is annál izgatóbb, amikor látom hogy 1 nőn 2 férfi dolgozik:-)
Nincs is szebb annál amikor két csaj lesi a kívánságaidat, nade azokat ki is kell elégíteni elég rendesen. Természetesen ez a világ rendje!
Ez a Siófoki történet 2003 ban történt, nem mostanában:-) de még mindig együtt vagyubk, házasok, és nagyon nyitottak az új dolgok íránt!! kivéve BI!:-)

nagyon tetszik ha többen dugunk egy nőt és az is bejön ha én dugok több nőt. a lgjobb dolgok az életben.
Nagyon sokat olvasgatom ezt a témát és a hasonlokat is és szeretnék egy történetet megosztani veletek.
2005 tájékában egy fiú bulira indultunk egy belvárosi igen ismert szabadtéri szórakozo helyre.Kocsikal mentünk szóval úgy indult hogy lesznek józan soförök.Na amikor kiderült hogy jager apánk promo anyagot oszt ez az elmélet megborult és berugtunk mint albán csacsi.Táncikáltam két igen dekorativ lányal kik felveteték menjünk el a közeli parkba beszélgetni.Hát mivel nem tudtam nemet mondani (mást semm nagyon:)) elmentem velük.A következő kép hogy rágyújtok és cigit kérnek én meg nagy humorosan mást kináltam fel fogyasztásra.A legnagyobb megdöbenésemre a lányok bologatak és mrá vetköztetek is.Hát hagy ne keljen részleteznem hogy milyen fenomenális orgazmusba volt résszem ahogy spicesen ültem egy padon és két szép lány le oboázot.És hogy miért osztom ezt meg?
Mint később kiderült az egyik csaj haverom barátője volt a másik anak barátnője.Haverom tudot az akcióról hogy ez lesz én nem..Haver engedélyezte is a lánynak.Így nagyon tetszet a dolog de nem biztos hog az én a barátnőmnek megengednék ilyet...
2005 tájékában egy fiú bulira indultunk egy belvárosi igen ismert szabadtéri szórakozo helyre.Kocsikal mentünk szóval úgy indult hogy lesznek józan soförök.Na amikor kiderült hogy jager apánk promo anyagot oszt ez az elmélet megborult és berugtunk mint albán csacsi.Táncikáltam két igen dekorativ lányal kik felveteték menjünk el a közeli parkba beszélgetni.Hát mivel nem tudtam nemet mondani (mást semm nagyon:)) elmentem velük.A következő kép hogy rágyújtok és cigit kérnek én meg nagy humorosan mást kináltam fel fogyasztásra.A legnagyobb megdöbenésemre a lányok bologatak és mrá vetköztetek is.Hát hagy ne keljen részleteznem hogy milyen fenomenális orgazmusba volt résszem ahogy spicesen ültem egy padon és két szép lány le oboázot.És hogy miért osztom ezt meg?
Mint később kiderült az egyik csaj haverom barátője volt a másik anak barátnője.Haverom tudot az akcióról hogy ez lesz én nem..Haver engedélyezte is a lánynak.Így nagyon tetszet a dolog de nem biztos hog az én a barátnőmnek megengednék ilyet...
erdelybe hova???en is itt vok,sot a parom is!
mikor vagy itthon?
Párokhoz csatlakoznék 3.nak a lány örömére ;)
Na jó azért lányok mellé is becsapódnék, pl kezdő lányokhoz akiknek kellene egy kis segítség ;)
Írjatok!!! hunyadi_83@freemail.hu
Na jó azért lányok mellé is becsapódnék, pl kezdő lányokhoz akiknek kellene egy kis segítség ;)
Írjatok!!! hunyadi_83@freemail.hu
Párakhoz csatlakoznék 3.nak a női fél örömére!!!
msg me!
msg me!
kiprobalnam egy hazasparral ugy hogy a ferjet le cumizhatom egy 37eves nös pasi ikarox
Ja és errektált, vagy bevetésen kívüli állapotban?
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 12. 16. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 15:04

Mi az a /6 sugár, átmérő, vagy kerület?
A 21-t honnan kell mérni? A hasfaltól dorsálisan, vagy a pénisz eredetétől ventrálisan?
Csak kérdezem.
A 21-t honnan kell mérni? A hasfaltól dorsálisan, vagy a pénisz eredetétől ventrálisan?
Csak kérdezem.
Mi az a /6 sugár, átmérő, vagy kerület?
Csak kérdezem. (Ez egy válasz jani0730 üzenetére (2006. 12. 16. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 12:03
Csak kérdezem. (Ez egy válasz jani0730 üzenetére (2006. 12. 16. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)

46/40-es pár vagyunk.Bi. hölgyet,vagy nagyméretü férfit keresünk min.21/6cm felett.
46/40-es pár vagyunk.Bi. hölgyet,vagy nagyméretü férfit keresünk min.21/6cm felett.
Olyan régen volt már a siófoki eset talán?
Gondolom nyáron voltatok náluk?
Csak azért mert Siófokon elég kevés(vagy én nem tudok róla)az ilyen.
Gondolom nyáron voltatok náluk?
Csak azért mert Siófokon elég kevés(vagy én nem tudok róla)az ilyen.
izgalmas lehetett... azóta megjött a bátorságotok? esetleg lehetne valami képes beszámolót is látni róla? a hölgy nálatok nagyon dögös