Hármas szex - női beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Párokhoz harmadiknak hölgy heteró alapon !

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 437 438 439 440 441 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#346   2006. 09. 27. szerda 14:59
X Törölt felhasználó (59262)
sziasztok! ha van itt páros akinek kellene egy kis sex segítség.... Egy pasi
#345   2006. 09. 26. kedd 17:55
Hakim Hakim
Sziasztok.

Mi 27 éves pár vagyunk, kedves, életvidám (amilyenek mi vagyunk), "bi" lányt keresünk harmadiknak.

Írj, találkozzunk, és meglátjuk.
#344   2006. 09. 23. szombat 15:04
husband35 husband35 VIP
A sorozat pazar azt hiszem ezt le is írtam,a fekete fehér sorozat is isteni a barátnődről vagy feleségedről?Egyszóval szuper. eljen
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 17:31
már fent is vannak! ez az első alkalomkor készültek, nemsokára felteszem a hétvégi bulit is! ;-)
#343   2006. 09. 23. szombat 08:09
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Klasszak a legújjabb képek :-)
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
már fent is vannak! ez az első alkalomkor készültek, nemsokára felteszem a hétvégi bulit is! ;-)
#342   2006. 09. 13. szerda 20:57
costacurta costacurta
Hali. MI bihölgytagú hármas vagyunk,és Csongrád megye. Ti hány évesek vagytok...
#341   2006. 09. 11. hétfő 19:03
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Redben, várom a frisseket :-D
Gondolomnem csak én :-D
#340   2006. 09. 11. hétfő 17:31
toratoratora toratoratora VIP
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 17:04
képek készültek? :-D
#339   2006. 09. 11. hétfő 17:04
BigJoe23 BigJoe23 VIP
képek készültek? :-D
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 14:17
nekünk végre összejött! találtunk egy ari srácot, akit szivessen bevettünk harmadiknak. az első alkalon még nem sikerült túl jól, (elég feszült volt mindenki), de hamar összehoztunk egy ismétlést! ;-) eszméletlen jó volt!! kb.: 21-00.-01-30.- ig szeretkeztünk, mindenki szét élvezte az agyát! :-D azt hiszem még megfogjuk ismételni!!
#338   2006. 09. 11. hétfő 14:17
toratoratora toratoratora VIP
nekünk végre összejött! találtunk egy ari srácot, akit szivessen bevettünk harmadiknak. az első alkalon még nem sikerült túl jól, (elég feszült volt mindenki), de hamar összehoztunk egy ismétlést! ;-) eszméletlen jó volt!! kb.: 21-00.-01-30.- ig szeretkeztünk, mindenki szét élvezte az agyát! :-D azt hiszem még megfogjuk ismételni!!
#337   2006. 09. 11. hétfő 09:04
BigJoe23 BigJoe23 VIP
nem számolsz be errőlkicsit részletesebben? :-)
(Ez egy válasz srek üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 20:36
Múltkor én is megdugtam a barátnőm punciját, melyet előttem teleélvezett a haverom. izgi.
#336   2006. 09. 10. vasárnap 22:17
Katinka Katinka
Nem érdekel? Hát ez nem úgy néz ki! hehe vigyor2
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 22:13
Elég mocskos dolog ahhoz ez, hogy kezdjen érdekelni! :)
#335   2006. 09. 10. vasárnap 22:13
hotdogzero hotdogzero
Elég mocskos dolog ahhoz ez, hogy kezdjen érdekelni! :)
(Ez egy válasz srek üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 20:36
Múltkor én is megdugtam a barátnőm punciját, melyet előttem teleélvezett a haverom. izgi.
#334   2006. 09. 10. vasárnap 21:59
costacurta costacurta
Sehol senki...
#333   2006. 09. 10. vasárnap 20:52
costacurta costacurta
Mi mindhárman 27évesek vagyunk. Vékonyak,csinosak,ápoltak.
#332   2006. 09. 10. vasárnap 20:50
costacurta costacurta
Nekünk van egy jól összeszokott hármasunk,keresnénk most még egy vékony,csinos lányt 30-ig. Tud valaki ilyet...
#331   2006. 09. 10. vasárnap 20:36
srek srek
#330   2006. 09. 10. vasárnap 16:21
hotdogzero hotdogzero
Mármint a barátnődet ajánlod mindenkinek? :D
(Ez egy válasz xxxtom üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 16:14
Elkérkezett a várva várt este.
Mivel mind3-an eléggé zavarban voltunk elöször, az első 2 óra csak beszélgetéssel és iszogatással telett.
Egyszer aztán kezdésként elkezdtem simogatni a mellettem ülő barátnőmet, és lassan vetkőztetni kezdtem. Erre ő a másik fiúnak kezdte masszirozni a farkát elöszőr nadrágon keresztül. Majd elővette a szerszámot és lassan elkezdte szopni, én addig a párom punciját nyaltam.
Amíg a másik farkat szopta a nőm, szép lassan térdre állítottam és elkezdtem hátulról szeretkezni vele.
Egy idő után váltottunk: a párom beleült a partner szerszámába és elkezdett lovagolni, én a farkamat a nőm szájába raktam.
Miután mind a ketten elélveztek, megfordítottam a nőm és beraktam a farkam a puncijába, míg a partner a melleit izgatta.
Hát ez volt az első élményünk, amit több is követett, és egyre jobb és jobb lett.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, felejthetetlen élmény.
#329   2006. 09. 10. vasárnap 16:14
xxxtom xxxtom
Elkérkezett a várva várt este.
Mivel mind3-an eléggé zavarban voltunk elöször, az első 2 óra csak beszélgetéssel és iszogatással telett.
Egyszer aztán kezdésként elkezdtem simogatni a mellettem ülő barátnőmet, és lassan vetkőztetni kezdtem. Erre ő a másik fiúnak kezdte masszirozni a farkát elöszőr nadrágon keresztül. Majd elővette a szerszámot és lassan elkezdte szopni, én addig a párom punciját nyaltam.
Amíg a másik farkat szopta a nőm, szép lassan térdre állítottam és elkezdtem hátulról szeretkezni vele.
Egy idő után váltottunk: a párom beleült a partner szerszámába és elkezdett lovagolni, én a farkamat a nőm szájába raktam.
Miután mind a ketten elélveztek, megfordítottam a nőm és beraktam a farkam a puncijába, míg a partner a melleit izgatta.
Hát ez volt az első élményünk, amit több is követett, és egyre jobb és jobb lett.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, felejthetetlen élmény.
(Ez egy válasz xxxtom üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 16:14
Az egész azzal kezdödőtt, hogy ktaláltuk, úgy tegyük színesebbé a szexet, hogy kipróbáljuk a többes felállást. Hálistennek a barátnőm nyitott az ilyenekre (néha nyitottabb, mint én :))
Rövid tanakodás (és mivel a párom bátrabbnak tűnt)után úgy döntöttünk, hogy első körben a "2férfi+1nő"-t próbáljuk ki. Na de kivel?
Mivel az interneten nem igazán találtunk szimpatikus embert, és "féltünk" is egy idegennel kezdeni (nehéz 1vadidegen előtt teljesen megnyílni ismeretlenül), a baráti körben kezdtünk óvatosan tapógatozni hasonló érdeklődés férfi után.
Végül a vágyak és az igények is találkoztak egy volt kollega személyében.
Mivel ez a felállás elsősorban a barátnőmnek kedvez, úgy gondoltuk, hogy könnyebben fel tud úgy oldodni, ha elöszőr kettesben szexel szexpartnerünkkel.
Megbeszéltünk 1 időpontot a találkozóra (én tovább maradtam a munkahelyen), és a barátnőm lefeküdt a kollégával.
Furcsa: nem voltam féltékeny, sőt izgatott a dolog.
Hazaérve a nőm puncija még mndig egy csurom víz volt. Elmeséltettem vele töviről-hegyire a randit, és nagyokat szeretkeztünk közben.
Folyt.köv, ha érdekel valakit...
#328   2006. 09. 10. vasárnap 16:14
xxxtom xxxtom
Az egész azzal kezdödőtt, hogy ktaláltuk, úgy tegyük színesebbé a szexet, hogy kipróbáljuk a többes felállást. Hálistennek a barátnőm nyitott az ilyenekre (néha nyitottabb, mint én :))
Rövid tanakodás (és mivel a párom bátrabbnak tűnt)után úgy döntöttünk, hogy első körben a "2férfi+1nő"-t próbáljuk ki. Na de kivel?
Mivel az interneten nem igazán találtunk szimpatikus embert, és "féltünk" is egy idegennel kezdeni (nehéz 1vadidegen előtt teljesen megnyílni ismeretlenül), a baráti körben kezdtünk óvatosan tapógatozni hasonló érdeklődés férfi után.
Végül a vágyak és az igények is találkoztak egy volt kollega személyében.
Mivel ez a felállás elsősorban a barátnőmnek kedvez, úgy gondoltuk, hogy könnyebben fel tud úgy oldodni, ha elöszőr kettesben szexel szexpartnerünkkel.
Megbeszéltünk 1 időpontot a találkozóra (én tovább maradtam a munkahelyen), és a barátnőm lefeküdt a kollégával.
Furcsa: nem voltam féltékeny, sőt izgatott a dolog.
Hazaérve a nőm puncija még mndig egy csurom víz volt. Elmeséltettem vele töviről-hegyire a randit, és nagyokat szeretkeztünk közben.
Folyt.köv, ha érdekel valakit...
#327   2006. 09. 10. vasárnap 04:26
BigJoe23 BigJoe23 VIP
ja,és szólj, ha fentlesznek a képek :-D

... 437 438 439 440 441 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: atti75 atti75
Nyitás ideje: 2004. 09. 18. szombat
Üzenetek: 9106db
Utolsó üzenet: ma 07:00

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!