haliho mi 25 és 27éves pár vagyunk a barátnöm örömére keresnék 25és 33év között sportos testalkatu esetleg kigyurt sracot foto küldj köszi
Szisztok!
30-as pasi vagyok, 16/4 huncut mérettel, szívesen fotózok, videózok ill. kölcsönös szimpi esetén bármely variációba beszállok.Ápoltság, korrektség jeligére ! :-)))))
30-as pasi vagyok, 16/4 huncut mérettel, szívesen fotózok, videózok ill. kölcsönös szimpi esetén bármely variációba beszállok.Ápoltság, korrektség jeligére ! :-)))))
[IMG]http://www.x-x-x-hosting.com/sites/v/vospett/3bts/images/042.jpg[/IMG ]
(védett kép, ted fel egy képfeltöltöre és úgy szúrd be!)
(védett kép, ted fel egy képfeltöltöre és úgy szúrd be!)
35éves srác párhoz csatlakozna kizárólag a hölgy örömére!! ascona3@freemail.hu. BP-SZFVÁR
Párokhoz szivesen csatlakoznék....kaland36@freemail.hu az msn-em.
a két variáció, kinek melyik tetszik...
nagyfarkú pasi párt keres győr megye.hj888@fremail.hu
kell egy diszkret partner,kerestek meg egy harmadikat?engem erdekell a dolog,privi??
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 14:49

Átnéztem én is a levelezést, de nem sok mindenre jutottam. rend szerint kérnek tőlünk képet, elküldjük, aztán se szó, se beszéd, eltűnik nem válaszol. Általában azon akadnak ki, hogy miért ruhás és nem akt képet küldünk. Mikor közlöm, hogy nincs, megint csak lelépnek! Egy kicsit kezdjük már feladni a reményt, hogy ha többször nem is, legalább egyszer megtapasztalhatjuk a hármas szex varázsát.

megyunk majd csak ne tudom mikor
még nem jött meg de ahogy megkapom fogok irni igérem
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló!
Írtam privit, várjuk a választ! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 17. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 20:09
Írtam privit, várjuk a választ! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 17. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Eláruljátok hol hirdettétek magatokat? Tetetek-e fel képet szeretném megnézni hátha tudok néhány jó ötletet mondani( Ha nem szertnétek, hogy zaklassanak irhatod priviben is a kis boritékra kattintva
Eláruljátok hol hirdettétek magatokat? Tetetek-e fel képet szeretném megnézni hátha tudok néhány jó ötletet mondani( Ha nem szertnétek, hogy zaklassanak irhatod priviben is a kis boritékra kattintva
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 17. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 19:58

Már nagyon sok idő eltelt, és nem igazán találtunk olyat, aki tényleg komolyan akarja. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de hogy ennyire, azt nem gondoltuk. Kis naívan azt hittük, hogy feladunk egy hírdetést (bármilyen társkereső oldalon), s garmadával jönnek majd a levelek. De arra nem számítottunk, hogy sehol senki. Olyan is előfordult, hogy pasi jelentkezett, próbált meggyőzni, hogy milyen jó lesz vele, de Tom hallani sem akar róla, s megvallva az őszintét, ez a dolog engem sem foglalkoztat (nem hajt a kíváncsiság a 2 pasi 1 nő felállással kapcsolatban)Így hát marad a tűrelmes kivárás, hátha mégis egyszer majd összejön.
Már nagyon sok idő eltelt, és nem igazán találtunk olyat, aki tényleg komolyan akarja. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de hogy ennyire, azt nem gondoltuk. Kis naívan azt hittük, hogy feladunk egy hírdetést (bármilyen társkereső oldalon), s garmadával jönnek majd a levelek. De arra nem számítottunk, hogy sehol senki. Olyan is előfordult, hogy pasi jelentkezett, próbált meggyőzni, hogy milyen jó lesz vele, de Tom hallani sem akar róla, s megvallva az őszintét, ez a dolog engem sem foglalkoztat (nem hajt a kíváncsiság a 2 pasi 1 nő felállással kapcsolatban)Így hát marad a tűrelmes kivárás, hátha mégis egyszer majd összejön.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 22:29

Ne adjátok fel, nagyon sok a képgyüjtögető, de higyjétek el vannak nagyon sokan akik tényleg akarják és lessz is benne részetek ha kitartóak vagytok. Ne a képgyüjtögetőkből vonjátok le a tapasztalatott, nekünk is volt olyan időszak amikor nem jött össze semmi, aztán ezt követte olyan is hogy nem gyöztünk beosztani az időnket:),
Nagyon sok rendes szex szerető ember van csak türelem, sajnos nagyon sok olyan is akad aki arra sem veszi a fáradságo, hogy megirja nem titeket keresett, de az ilyeneket ne sajnáld ezek szerintem a szex terén sem kulturáltak.
Nagyon sok rendes szex szerető ember van csak türelem, sajnos nagyon sok olyan is akad aki arra sem veszi a fáradságo, hogy megirja nem titeket keresett, de az ilyeneket ne sajnáld ezek szerintem a szex terén sem kulturáltak.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!szimpi esetén!ápoltság,igényesség alap és elvárt,a korrektség mellett!msn vagy mail tigrisfiu@citromail.hu
keresettek meg,a chaten általában megtaláltok!igényes és korekt vagyok!s beválallós is!:)
Végül is itt 3-an kellene párban lenni, nem 4-en. Arra van más topic is (pl: szexpartner kereső). Ha külön is benne vagytok az persze más. (Ezt vehetitek kérdésnek is: moniimi, zsolandi)
(Ez egy válasz zsolandi üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is szívesen ismerkedünk párokkal.