Nektek is volt már ilyen? Ez elég rosszul jön ki. Addig kell próbálkoznunk, míg nem sikerül valami. A remény hal meg utoljára, míg élünk remélünk. Valami majd csak összejön!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló!
Ma is volt egy ilyen eset. Innen a GG.-ről írt a csaj email-t, hogy volna e kedvünk megismerkedni vele. Mi persze visszaírtunk neki, csatoltunk képet is magunkról. Azóta sehol semmi. A barátnő kérdésre a válaszom: sajna nincs az ismerettségi körünkben ilyen, így marad a társkeresés. Ha volna, akkor nem próbálkoznánk így. (Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 15:19
Ma is volt egy ilyen eset. Innen a GG.-ről írt a csaj email-t, hogy volna e kedvünk megismerkedni vele. Mi persze visszaírtunk neki, csatoltunk képet is magunkról. Azóta sehol semmi. A barátnő kérdésre a válaszom: sajna nincs az ismerettségi körünkben ilyen, így marad a társkeresés. Ha volna, akkor nem próbálkoznánk így. (Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyáltalán nem biztos, hogy az volt a baj, hogy nem tetszettél. lehet, hogy a lánynál csak eddig tartott a dolog. Lehet, hogy megijedt a konkretizálódó lehetőségtől. Kis játék volt semmi más.
Az is lehet, hogy egy bulin voltál a fogadás tárgya stb.
Szerintem, amennyire én a nőket ismerem, nem igen élehet ismeretlenül rávenni erre a háromas formációra. Inkább egy barátnőt, vagy a kedvesed barátnőjét, amennyiben a lányokban van bi hajlam. Egy síma hetero csaj ilyet nem tesz.
Szerintem, amennyire én a nőket ismerem, nem igen élehet ismeretlenül rávenni erre a háromas formációra. Inkább egy barátnőt, vagy a kedvesed barátnőjét, amennyiben a lányokban van bi hajlam. Egy síma hetero csaj ilyet nem tesz.
De tesz! Volt hozzá szerencsénk:)
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 15:19

Egyáltalán nem biztos, hogy az volt a baj, hogy nem tetszettél. lehet, hogy a lánynál csak eddig tartott a dolog. Lehet, hogy megijedt a konkretizálódó lehetőségtől. Kis játék volt semmi más.
Szerintem, amennyire én a nőket ismerem, nem igen élehet ismeretlenül rávenni erre a háromas formációra. Inkább egy barátnőt, vagy a kedvesed barátnőjét, amennyiben a lányokban van bi hajlam. Egy síma hetero csaj ilyet nem tesz. (Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 12:55
Szerintem, amennyire én a nőket ismerem, nem igen élehet ismeretlenül rávenni erre a háromas formációra. Inkább egy barátnőt, vagy a kedvesed barátnőjét, amennyiben a lányokban van bi hajlam. Egy síma hetero csaj ilyet nem tesz. (Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy msn-es storrynk már volt nekünk is. Miután megmutatta magát, én is megmutattam magam. Aztán se szó se beszéd, kilépett. Azóta se láttuk. Ez a bunkóság másik megnyilvánulása. Mert mondhatta volna azt, hogy ne haragudj, de nem tetszel nekem, köszönt volna el. Akkor nem esett volna olyan rosszul. De így... Végül is azóta se láttuk a csajt.
Egy msn-es storrynk már volt nekünk is. Miután megmutatta magát, én is megmutattam magam. Aztán se szó se beszéd, kilépett. Azóta se láttuk. Ez a bunkóság másik megnyilvánulása. Mert mondhatta volna azt, hogy ne haragudj, de nem tetszel nekem, köszönt volna el. Akkor nem esett volna olyan rosszul. De így... Végül is azóta se láttuk a csajt.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 06:54

Mi két féle képen állapítjuk meg, hogy csaj vagy csak egy kamu gyerek az aki irt: vagy telefonon beszéljen a feleségemmel, vagy msn-en vebkamera elött beszljünk meg találkozót.
Amikor ezt szoktuk kérni akkor egy csomóan
-befejezik a beszélgetést,
-épp nem tud telefonálni mert a szülei alszanak mellette,
-A feleségének hangszallag csücsörödése van stb.
De azért küldjünk magunkról képet lehetőleg egészalakos meztelen vagy akcióst,
Na itt szoktunk mi elköszönni.
Na itt szoktunk mi elköszönni.
Mi két féle képen állapítjuk meg, hogy csaj vagy csak egy kamu gyerek az aki irt: vagy telefonon beszéljen a feleségemmel, vagy msn-en vebkamera elött beszljünk meg találkozót.
Na itt szoktunk mi elköszönni. (Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 00:00
Na itt szoktunk mi elköszönni. (Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod az a baj, hogy nagyon sok az önjelölt maszturbáló pasi, aki csajnak adja ki magát. Így nagyon óvatosnak kell lennünk. Lehet, hogy a potenciális jelöltnek nem fogunk hinni, hogy Ő tényleg csaj...
Mondtok valamit! Nem egy pár jelentkezett, hogy ismerkedne velünk. De igazából mi csak szóló csajt szeretnénk! A párcserés szex nem biztos, hogy menne. Igazából addi keresgélünk, míg nem sikerül összehozni valamit. Kitartóak leszünk, soha nem adjuk fel!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 07. vasárnap 17:38

Szóló lány megtalálása nagyon nehéz, annál sokkal könnyebb párként párt találni, szoló fiúk meg még akkor is próbálkoznak ha kiírod a reglapodra hogy szoló srácot nem keresünk.
Tudod az a baj, hogy nagyon sok az önjelölt maszturbáló pasi, aki csajnak adja ki magát. Így nagyon óvatosnak kell lennünk. Lehet, hogy a potenciális jelöltnek nem fogunk hinni, hogy Ő tényleg csaj...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóló lány megtalálása nagyon nehéz, annál sokkal könnyebb párként párt találni, szoló fiúk meg még akkor is próbálkoznak ha kiírod a reglapodra hogy szoló srácot nem keresünk.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom lányt nehezebb találni, mint pasit...
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 03. szerda 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 00:16

Sziasztok!
Nekünk sajna nagyon leült a dolog, mert nagyon nehéz megfelelő harmadikat találni. Mi egy lányt szeretnénk, mind a kettőnk örömére. Egy fiatal (26/25) éves pár vagyunk Fejér megyéből. Ha érdekel a téma, és lány vagy, akkor jelentkezz!!
Email címünk: krisztom@freemail.hu
Nekünk sajna nagyon leült a dolog, mert nagyon nehéz megfelelő harmadikat találni. Mi egy lányt szeretnénk, mind a kettőnk örömére. Egy fiatal (26/25) éves pár vagyunk Fejér megyéből. Ha érdekel a téma, és lány vagy, akkor jelentkezz!!
Helló!
Úgy látom, leült ez a téma...már senkit nem érdekel? Pedig biztos sok érdekességet tudnátok még mesélni...
Rajta! üzenetre fel!
Úgy látom, leült ez a téma...már senkit nem érdekel? Pedig biztos sok érdekességet tudnátok még mesélni...
Rajta! üzenetre fel!
Sziasztok!
27 srácvagyok párhoz csatlakoznák kaposvár zsufazotya@t-online.hu
Sárospatak nincs tőlem messze és engem érdekelne is a dolog ;)
Imádom a szexet, imádok puncit nyalni és szeretem ha kényeztetik a farkamat ;)
pls írjatok, ide: hunyadi_83@freemail.hu
Imádom a szexet, imádok puncit nyalni és szeretem ha kényeztetik a farkamat ;)
pls írjatok, ide: hunyadi_83@freemail.hu
27évesffi vagyok megbizhato nötkeresek vagy párt kaposvár zsufazotya@t-online.hu
honnan vagytok?:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 14:56
Törölt felhasználó (63074)

sziasztok mi pár vagyunk 27évese és 25évesek fiatal fiut keresünk
mik az elvárásaitok?
(Ez egy válasz Sabrosa üzenetére (2006. 12. 30. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 11:38

Bp-i 27/24 éves megbízható pár vagyunk. Szívesen kipróbálnánk egy fiúval hármasban. Ha érdekel, írj a szabolcs1110@freemail.hu címre.
sziasztok mi pár vagyunk 27évese és 25évesek fiatal fiut keresünk
Nagyon kossz hogy gondoltatok ram, mar ha nekem valaszoltatok. Kicsit messze van nekem Bp. De szoktam menni es esetleg ha gondolyatok talalkozhatunk, meg ha nem is feltetlenul egybol szexelni de megismerkedhetunk. Gondolom a felesegednek en is kell tetszek, vagyis megkell gyozodnie arrol hogy nem vagyok valami hegyi bunko Erdelybol. Kossz meg egyszer. Nektek is kivanok SEXBEN GAZDAG ES BOLDOG UJ EVET.
(Ez egy válasz Sabrosa üzenetére (2006. 12. 30. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 11:38

Bp-i 27/24 éves megbízható pár vagyunk. Szívesen kipróbálnánk egy fiúval hármasban. Ha érdekel, írj a szabolcs1110@freemail.hu címre.