Mi az a /6 sugár, átmérő, vagy kerület?
A 21-t honnan kell mérni? A hasfaltól dorsálisan, vagy a pénisz eredetétől ventrálisan?
Csak kérdezem. (Ez egy válasz jani0730 üzenetére (2006. 12. 16. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 12:03
A 21-t honnan kell mérni? A hasfaltól dorsálisan, vagy a pénisz eredetétől ventrálisan?
Csak kérdezem. (Ez egy válasz jani0730 üzenetére (2006. 12. 16. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)

46/40-es pár vagyunk.Bi. hölgyet,vagy nagyméretü férfit keresünk min.21/6cm felett.
46/40-es pár vagyunk.Bi. hölgyet,vagy nagyméretü férfit keresünk min.21/6cm felett.
Olyan régen volt már a siófoki eset talán?
Gondolom nyáron voltatok náluk?
Csak azért mert Siófokon elég kevés(vagy én nem tudok róla)az ilyen.
Gondolom nyáron voltatok náluk?
Csak azért mert Siófokon elég kevés(vagy én nem tudok róla)az ilyen.
izgalmas lehetett... azóta megjött a bátorságotok? esetleg lehetne valami képes beszámolót is látni róla? a hölgy nálatok nagyon dögös
Nem semmi :-D
ez tetszik, tok jo.Es a "masik" felallas?
nagyon izgalmas
hát, pl mi ha párral találkozunk, első találkozón nincs szex, max egymás előtti. Így esett meg , hogy Siofokon találkoztunk 1 hármassal, 2 fiú 1 lány,+ mi. Beszélgettünk, felmentünk a pár lakására, és egy szuper nagyot szexeltünk. Mi csak egymással, de ők ott szétdugták a csajt, aki az egyik srác felesége volt. Akkor szerettünk szerintem bele a 2 fiús felállásba. a csaj nagyon élvezte, hamar kész lett. amúgy mesélte, igazi exhibicionista, imád meztelenkedni, a párja pedig imádja nézni, azt is, amikor más dugja. Ők hárman mind 28-30 évesek voltak, mi akkor még csak 24:-) és bátortalanok:-(
vigyáz hogy adod elő a párodnak,én atestem ezen a dolgon,az első edggyütlétnél ne légy jelen,hadd bontakozzanak ki egymáselőt(a női érzelmek máskép működnek,legalább-is a párom-nál),mi is Debreceniek vagyunk.
Gruppar, ti jottok
Szoval akadt egy kiscsaj(18!), es elmondta h szivesen kiprobalna 3asban, szoltam is a haveromnak, felmentunk a 7vegi hazamba, es belevagtunk.Az tetszett ahogy a kiscsaj beindult..eloszor a haveromat szopta,hozzam egy kicsit felve nyult,de miutan bele lendult, valosaggal letepte rolam a cuccot, es ugy kezdett el szopni, mikozben a haveromat kezzel izgatta-nagyon jo volt
, aztan utana mident beleadtunk, ami eszunkbe jutott, mindent kiprobaltunk, egesz ejjel adtuk neki az erzest,ugy hogy reggel mikor mentunk haza, az auto doccenesetol is izgalomba jott.Jo kis buli volt ehe-ehe

2 fiu-1 lany sztorim nekem is van,azt elmondhatom, de nekem igazabol a masik variacio tetszik
, valoszinuleg mert nem probaltam

haveromnak volt egy szeretöje elég tutti kis csaj volt.egy este közösen pijaztunk utána elmentünk a haverom egy lakására ott is pijáztunk,ök belekezdtek én meg szépen egyre közelebb osontam hozzájuk,azt beszáltam a csaj nem ellenkezet tetszet neki,azutan többször hármasba nyomtuk de az elsö az felejthetetlen maradt,2pasi 1nö fölálas igy sikerült de a feleségem azt nemtudnám bedobni se ö.
(Ez egy válasz tojcsika üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is kezdők vagyunk ezen a téren, azaz minden téren, épp hogy ezeket csak kipróbáltuk, 1-1 alkalom volt!!
NE MÁR:-),hogy csak nekünk legyen sztorink. Akik itt vannak ezen a fórumon, azok közül senki nem volt még hármasban???? vagy nem írja le???

Valaki irjon mar le egy jo sztorit-Gruppar?
Jó... lenne! Ti hogyan találtatok harmadikat? Mi lányt keresünk, de a csajok elpárologtak. Ismerősök között csak szájhősök vannak.
Úgy hogy vársz és figyelsz! Hadd aklimatizálódjon az új énjéhez. Amire szüksége van az majd kiderül, ha figyelsz! Az is lehet, hogy majd szól. Szerintem.
csak tudjam meggyozni...akkor majd nyilatkozok
, addig meg csak abrandozok

a hármas jó!!!!!!!!!!!!!!