Hármas szex - női beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Párokhoz harmadiknak hölgy heteró alapon !

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 452 453 454 455 456 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#162   2005. 02. 23. szerda 00:02
hidrom hidrom
Kedves Eny!
Olvasd el a GG szerkesztőinek rovatban írásomat, és talán mindenre fény fog derülni.
Én egyáltalán nem veszekszem, csak viszem a lámpást, hogy rávilágítsak az összefüggésekre.
#161   2005. 02. 22. kedd 23:09
hidrom hidrom
Before[VIP] #204 | ma 10:40
Teljesen hülye vagy, a végbél egyáltalán nem nedvesedik...
Ez orvosi, biológiai tény.

Válasz hidrom üzenetére (203)

Before[VIP] #208 | ma 22:41
:D
Hát, nem tudom...
Jó pár ezzel foglalkozó oldalt - egyszerűbbet és komolyabbat - elolvastam a témában, mindenhol kiemelik, hogy a végbél nem nedvesedik. Némi nyálkásodás előfordul, de olyan mértékű nem, ami a behatolást könnyűvé tenné.
Persze, lehet, hogy ez nem így van, vagy esetleg Te vagy a ritka kivételek egyike, mindenesetre a lényeg, hogy Nektek jól megy és élvezitek! :D

Válasz Moncy üzenetére (207)

Gondolom te írtad ezeket, ha azt írod, hogy a végbél nem nedvesedik, akkor általánosságban gondoltál a nőkre, ahová gondolom kedves feleséged is beletartozik. Vagy esetleg ő férfi?
Mondom én, hogy egyik válaszotokkal ütitek a másikat, próbáljatok már következetesen hazudozni.
#160   2005. 02. 22. kedd 22:44
Before Before VIP
Hát nagyon szánalmas kis piszka vagy az internetnek, de azért egy utolsó postban még megjegyezném, hogy semmi ilyesmit nem írtam...
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 02. 22. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 22. kedd 22:21
hülyegyerek, más rovatban írtál erről hogy kedves nejed nem nedvesedik, erre válaszoltam.Megláttam, hogy ide is piszkítottál.
#159   2005. 02. 22. kedd 22:21
hidrom hidrom
hülyegyerek, más rovatban írtál erről hogy kedves nejed nem nedvesedik, erre válaszoltam.Megláttam, hogy ide is piszkítottál.
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 22. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 22. kedd 22:15
Hogy jön ez ide, te agyhalott szerencsétlen??
#158   2005. 02. 22. kedd 22:16
Before Before VIP
Érdekes, de szerintem orvosa válogatja...
Tudtommal a terhes nő hüvelyének a kémhatása annyira megváltozik, hogy szinte mindennek ellenáll, az a pár szál szőr inkább befülleszt, semmint gátol. Persze én nem szakmaszerűen űzöm a puncilátogatást... :D
#157   2005. 02. 22. kedd 22:15
Before Before VIP
Hogy jön ez ide, te agyhalott szerencsétlen??
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 02. 22. kedd 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 22. kedd 16:53
Ha feleséged nem nedvesedik megfelelően az azért van, mert vagy frigid a csaj, vagy te vagy nagyon ügyetlen. Tudod faragatlanul nem szabad nőhöz közelíteni, az az érzésem, te ezt teszed.
#156   2005. 02. 22. kedd 20:15
kese999 kese999
Én a szőrös puncira szavazok.Minel szőrösebb annál jobb.
#155   2005. 02. 22. kedd 16:53
hidrom hidrom
Ha feleséged nem nedvesedik megfelelően az azért van, mert vagy frigid a csaj, vagy te vagy nagyon ügyetlen. Tudod faragatlanul nem szabad nőhöz közelíteni, az az érzésem, te ezt teszed.
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 19:12
Ez a kopasz punci - pedofil pasi párhuzam érdekes, a páromban is ilyen érzeteket kelt a dolog.
Bennem azonban, mint kopasz puncit kedvelő pasiban egyáltalán nem.
#154   2005. 02. 22. kedd 16:48
pár-Bp-28 pár-Bp-28
azzal azért vitatkoznék, hogy a kopaszra borotvált punci egészségügyileg valóban jobb-e, mint a szőrös. legalábbis nekem a terhesség alatt a nőgyógyász megtiltotta a borotválást, mert sokkal könnyebben megtalálnak a fertőzések, és egyebek a borotválás mellett. Nyilván nem a saját gusztusa miatt mondta ezt. :-)
egyébként pedig nem mindenkinek a bőre bírja a rendszeres borotvát, a kipattogott, begyulladt szőrtüszők meg nem túl vonzóak.:-(
Bi-ge: jobbulást.
#153   2005. 02. 21. hétfő 21:18
Before Before VIP
Szoptál már faszt?
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 20:58
Kedves fórumozó!
Vonatkoztass el a korházi beöntéstől, hisz annak az a célja, hogy rövid idő alatt megtisztítsa a belet, míg az análerotikus hidromasszázs egy lassú folyamat, ami pont a lassúságával hat izgatóan a belső részekre.
Az, hogy nem megfelelő a tájékoztatás, arról nem tehetek, ha az ottani fórumban felteszed kérdéseidet, a lap tulajdonosa szívesen válaszol rá. Ha jobban megismernétek ezt a dolgot, lehet, hogy meg is szeretnétek. Korábban az anális szexet is elítélték, pedig az előző évszázadokban a fogamzásgátlás kíváló eszköze volt. Addig soha ne mondjatok véleményt semmiről, amíg nem próbáltátok ki.
#152   2005. 02. 21. hétfő 21:05
hidrom hidrom
Minden kornak megvan a maga divatja. Ha valaki nem szereti a kopasz puncit, magánügy, pedig egészségügyileg is sokkal célszerűbb teljesen leborotválni és karbantartani. Egy tar felületet sokkal nagyobb élvezet nyalni, mint a szőröset, nem is beszélve a megfulladás lehetőségéről. Milyen rossz volt néhány éve a szőrszálakat kihalászni a torkunkból, szerencsére a divat megszűntette ezt.
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 19:12
Ez a kopasz punci - pedofil pasi párhuzam érdekes, a páromban is ilyen érzeteket kelt a dolog.
#151   2005. 02. 21. hétfő 20:58
hidrom hidrom
Kedves fórumozó!
Vonatkoztass el a korházi beöntéstől, hisz annak az a célja, hogy rövid idő alatt megtisztítsa a belet, míg az análerotikus hidromasszázs egy lassú folyamat, ami pont a lassúságával hat izgatóan a belső részekre.
Az, hogy nem megfelelő a tájékoztatás, arról nem tehetek, ha az ottani fórumban felteszed kérdéseidet, a lap tulajdonosa szívesen válaszol rá. Ha jobban megismernétek ezt a dolgot, lehet, hogy meg is szeretnétek. Korábban az anális szexet is elítélték, pedig az előző évszázadokban a fogamzásgátlás kíváló eszköze volt. Addig soha ne mondjatok véleményt semmiről, amíg nem próbáltátok ki.
#150   2005. 02. 21. hétfő 19:12
Before Before VIP
#149   2005. 02. 21. hétfő 17:26
dr.szumedli dr.szumedli
Semmi gond kedves Bi-ge! Sőt kívánok mielőbbi gyógyulást és a vírus sikeres írtását :))) Hát igen kár, hogy nem igaz doki vagyok :))))
#148   2005. 02. 19. szombat 16:33
X Törölt felhasználó (7767)
(((( shakehead wow1 gunyos1 ))))
#147   2005. 02. 18. péntek 16:13
dr.szumedli dr.szumedli
hát hiába jelentkeztem lelkesen? :)))))))))))
#146   2005. 02. 07. hétfő 08:19
pár-Bp-28 pár-Bp-28
OFF.
olvastam és bedühödtem, így tutira nem fogok racionálisan reagálni. bocsi.
azért mert neked személy szerint nem tetszik a szőrös punci, attól még sok férfianak az tetszik jobban. bár én nő vagyok, de az én szememben a teljesen csupasz pucni egy kislány képét jeleníti meg, nagyon kevés nőnek "áll jól" és mindig felmerül bennem, hogy a pasik valahol pedofílek... de ez már egy másik téma, ne mélyedjünk bele.
a popsi szexről meg annyit, hogy igen, egy jó parnterrel nagyon jó. szeretem is. de gyakran nem kéne. max heti 1 az ideális, különben nem esne már jól. szóval azért nem leszünk popsifüggők, mint Te gondolod-és ezt más lányoktól is így hallottam.
egyébként megnéztük a honlapot ezzel az anális hidroizével. az hagyján, hogy a tartalmában bőven van hiányosság a tájékoztatás részen, de szerintem kevés átlagos ember kívánja ezt élvezetből. legalábbis ha a kórházi beöntésekre emlékszem, nem egy nagy élmény.:-)
szóval összegzés: kérlek, ne általánosíts! mindenki különböző!
#145   2005. 02. 06. vasárnap 20:06
felpa felpa VIP
Szia Bi-ge! Akkor penteken az alruhas bulin talalkozunk! Gondolom mindenki ugy jon :)
#144   2005. 02. 06. vasárnap 08:00
hidrom hidrom
Kedves Skandy!
Ilyen a világ, akik próbálnak valami új dolgot, azt már egyből elmebetegnek tartják. Pedig még ki sem próbáltad. Véleményt pedig akkor mondjál valakiről, ha megismerted, és ne egy nicknév mögül próbálj meg támadni. Valószínűleg azokat az embereket is elmebetegnek tatották, akik kitalálták, hogy szőrtelenítik a puncit. Ma pedig már ez egy általanos dolog, sőt inkább az a visszataszító, amikor valaki őserdővel jelenik meg. Vedd figyelembe, hogy egyszer élünk, és az életben ki kell próbálni mindent. A nők egy része szinte retteg a popószextől, és ha egy figyelmes partner megfelelően rávezeti a dologra, szinte le se tud mondani róla többé. Nos, lehet, hogy ez lesz az análerotikus hidromasszázzsal is.
Úgyhogy ne ítélj, lehet, hogy a közvetlen környezetedben is csinálja ezt már valaki, csak te nem tudsz még róla.
További szép napot!
#143   2005. 02. 06. vasárnap 01:09
Skandy Skandy
Szia Hidrom!
Nem tudod véletlenül, hogy hol találok bővebb felvilágosítást análerotikus-hidromasszázzsal kapcsolatban?
Szívesen olvasgatnék a témáról, esetleg fórumoznék is, ha lenne rá lehetőség!
Előre is köszi!
(Te elmebeteg!)
idiota eplus2
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 02. 05. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 05. szombat 21:10
Elkészült az Análerotikus-hidromasszázs honlapja.
Folyamatosan lesznek feltöltve az anyagok.Saját fóruma is van, és

egységes szerkezetben mindent megtaláltok majd rajta. Ha bármilyen

kérdésetek, ötletetek van, bátran írjátok meg, mindenre

válaszolunk, és osszátok meg az ezzel kapcsolatos élményeiteket,

esetleg kudarcotokat.
A helyes cím:

http://hidrom.fw.hu

... 452 453 454 455 456 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: atti75 atti75
Nyitás ideje: 2004. 09. 18. szombat
Üzenetek: 9222db
Utolsó üzenet: ma 22:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!