Elkészült az Análerotikus-hidromasszázs honlapja.
Folyamatosan lesznek feltöltve az anyagok.Saját fóruma is van, és
egységes szerkezetben mindent megtaláltok majd rajta. Ha bármilyen
kérdésetek, ötletetek van, bátran írjátok meg, mindenre
válaszolunk, és osszátok meg az ezzel kapcsolatos élményeiteket,
esetleg kudarcotokat.
http://hidrom.uw.hu
Folyamatosan lesznek feltöltve az anyagok.Saját fóruma is van, és
egységes szerkezetben mindent megtaláltok majd rajta. Ha bármilyen
kérdésetek, ötletetek van, bátran írjátok meg, mindenre
válaszolunk, és osszátok meg az ezzel kapcsolatos élményeiteket,
esetleg kudarcotokat.
http://hidrom.uw.hu
Hmm :)) Akkor jelentkezem lelkesen :))
mittudomén? :)) attól függ fiút vagy lányt akarsz :)))
Párhoz 3 diknak ott lennék.
(735 fiu)
(735 fiu)
te a második:)))
46 mega. Küldjem? :) De egyébként itt van az asztalomon egy úttörősípba zárva. Mikor adhatom oda?
Hogyan tudunk mi ilyen sokmindenben ennyire egyetérteni?? :)))))
Úgy értettem, hogy nagyon fontos találkám lesz. Ha tudnád Kedves BiGe kik voltak?... :))))
Péntekre egy nagyon fontos találkozóm van, nagyon komoly emberekkel.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 22:21

Holnap viszont csak pentek van es regetg buli lessz tobb helyen. pl. eagle
Holnap viszont csak pentek van es regetg buli lessz tobb helyen. pl. eagle
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 22:16

Okaj, úgyis szeretem a kávét
Szombaton valszleg lesz egy megbeszélésem és egy lövészetem, vasárnap megyek egy találkozóra du. háromkor. Közben mi lesz, azt nemtom még.

Szombaton valszleg lesz egy megbeszélésem és egy lövészetem, vasárnap megyek egy találkozóra du. háromkor. Közben mi lesz, azt nemtom még.
Okaj, úgyis szeretem a kávét
Szombaton valszleg lesz egy megbeszélésem és egy lövészetem, vasárnap megyek egy találkozóra du. háromkor. Közben mi lesz, azt nemtom még. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombaton valszleg lesz egy megbeszélésem és egy lövészetem, vasárnap megyek egy találkozóra du. háromkor. Közben mi lesz, azt nemtom még. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ZERI_ZERI Naaa csak egy kavet nem bantalak megigerem
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 15:47

Múlt héten nem akartunk menni a motoros klubba. A buliról lemaradtunk. Ez egy alkalom, ráadásul nem ígérkeztünk sehova el. Nem értem miért hánysz a szememre :) Most hétvége azért nem jó, mert a lányok nem szexelnek egy hónapban 31 napot. Vannak napok, amikor nem. Én meg egyedül nemmegyek sw klubba. Ez szabály. A jelmezbálon akkor öltözz fiúnak. Todmit? Küggyegyképet, hadgyőződjek meg mi is van ;)
Qralis analis szex is van avilagon, de egy kavet ihatnank vegre. mar valoban megismernenk benneteket szemelyesen ne merbelodj
Múlt héten nem akartunk menni a motoros klubba. A buliról lemaradtunk. Ez egy alkalom, ráadásul nem ígérkeztünk sehova el. Nem értem miért hánysz a szememre :) Most hétvége azért nem jó, mert a lányok nem szexelnek egy hónapban 31 napot. Vannak napok, amikor nem. Én meg egyedül nemmegyek sw klubba. Ez szabály. A jelmezbálon akkor öltözz fiúnak. Todmit? Küggyegyképet, hadgyőződjek meg mi is van ;)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 15:44

Zeri Hanyszor lett volna alkalmatok meggyozodni errol akar ma is Necsak dumaljatok
Zeri Hanyszor lett volna alkalmatok meggyozodni errol akar ma is Necsak dumaljatok
akkor megnyugodtam :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor nekem miért tűnt fiúnak?????? nemértem.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
DE lany majd a bulin meglatod
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
felpa nem lány ? akkor bocs
azt hittem
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 19. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 23:16

Az sok lesz.
Fiúk: felpa és szummedlidoki az már kettő még két fiú az már négy. Akkor leányból is kell 4.
Fiúk: felpa és szummedlidoki az már kettő még két fiú az már négy. Akkor leányból is kell 4.
Én most itt se voltam...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 19. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)