Sziasztok!Bisex hölgy tagú pár hölgyet,párt keres szerda délutánra!
Férfi:30 éves sportos/vékony,nagy intim(22/6)
Nő:40-es formásan telt,nagy popsis.
Férfi:30 éves sportos/vékony,nagy intim(22/6)
Nő:40-es formásan telt,nagy popsis.
Sziasztok csajszik !
Igényes párként keresek egy bi beállítottságú hölgyet magamnak,a párom passzív jelenlétével .

Igényes párként keresek egy bi beállítottságú hölgyet magamnak,a párom passzív jelenlétével .
Sziasztok! hétköznap a délelőtti órákban ráérő lányt keresünk
kezdők vagyunk

Sziasztok!Dekoratív lányt keresünk harmadiknak,Bi nem feltétel de örülnénk neki!
FIÚK NEM,köszönjük!

Miskolc kke bi hölgytagú párhoz csatlakoznánkn ff tagunk csakpassziv jelenlétében akár
Sziasztok párok! Keresek egy szimpatikus párt csajos játszadozásra. Adatlapot olvass!
Sziasztok. Ma estére keresnénk egy hölgyet 3- as szexhez. Teljesen átlagos , házaspár vagyunk. Egy teljesen átlagos lányt keresünk aki kipróbálná velünk milyen így a szex . Sosem csináltuk mi sem. Fogadni tudunk .

Női beszállót keresünk!
Kezdők vagyunk.
Kezdők vagyunk.

Igényes párként szimpatikus párral vagy hölggyel ismerkednénk. Adatlapot olvass légyszi mielőtt írsz! Magányos pasik társaságát nem keressük, köszi...
Sziasztok! 32 éves Feleségemnek keresek hölgyet Szegeden okt. 18 estére, az én passzív részvételemmel
Bocsi nem ide akartam
Sziasztok pár aki ismerkedne találkozna mobilis vagyok .
Sziasztok! Szabolcs megyében vagy debrecenben Párhoz csatlakoznék hetero Pasiként a hölgy örömére ma este! Akár helyem is van Nyíregyházán!
Ma vagy holbap 1 lany aki csatlakozna hozzank 3 .nak
Párt.Lányt keresünk . Kisebb létszámú házibuliba is elmennénk. Puszi
Sziasztok!
Hölgyet keresünk
Hölgyet keresünk

szombat estére zalaegerszegen 4 fős baráti társaság számára nőt vagy párt kizárólag heteró alapon.
28-32 éves pasik vagyunk,igényes kultúrált csapat,ha felkeltettem érdeklődésedet keress bátran
képkéregetőket kiszűrjük telefonos hivással,vagy egyeztetett találkozóval
28-32 éves pasik vagyunk,igényes kultúrált csapat,ha felkeltettem érdeklődésedet keress bátran
képkéregetőket kiszűrjük telefonos hivással,vagy egyeztetett találkozóval
Sziasztok! Szeretném kipróbálni két nővel a sexet! Igényes, erős férfi vagyok, facsarjatok ki ha tudtok.

Sziasztok holnap délelőtt valaki Alsóörsön harmadiknak beszállni nincs kedve?
Sorry
Van ITT hölgy ,lány ??????
Igy akartuk
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2021. 09. 30. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Van ITT hölgy ,lány ??????
Igy akartuk