Keressük aranyos, kedves barátnőnket.
veszprémben lány nő aki beszállna egy párhoz?
Sziasztok,
Egy fiatal lany vagyok es a paromat szeretem meglepni egy 3as huncutsaggal. Lanyok jelentkezeset varom!
Rovid bemutatkozasunk:
En 25 a parom 30 eves latin csodor. Mind 2en sokat dolgozunk de szeretjuk kenyeztetessel tolteni az idot ha kedved tamadna csak dobj egy uzenetet!
Remelem megismerjuk egymast!
Egy fiatal lany vagyok es a paromat szeretem meglepni egy 3as huncutsaggal. Lanyok jelentkezeset varom!
Rovid bemutatkozasunk:
En 25 a parom 30 eves latin csodor. Mind 2en sokat dolgozunk de szeretjuk kenyeztetessel tolteni az idot ha kedved tamadna csak dobj egy uzenetet!
Remelem megismerjuk egymast!
Heves megyei párhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Jövőhét pénteken vagy szombaton, (11.30, 12.01), keresünk egy hölgyet, aki társulna hozzánk Ráckevére netán Szigetszentmiklósra, éjszakai fürdőzésre, szaunázásra! Megkérnénk a tagokat, hogy megkeresésével legyen valós! Mi is azok vagyunk! Belső levelekre válaszolunk...
Jövőhét pénteken vagy szombaton, (11.30, 12.01), keresünk egy hölgyet, aki társulna hozzánk Ráckevére netán Szigetszentmiklósra, éjszakai fürdőzésre, szaunázásra! Megkérnénk a tagokat, hogy megkeresésével legyen valós! Mi is azok vagyunk! Belső levelekre válaszolunk...
Sziasztok!
Helyes fiatal,24-30 pár keres női beszállót részletek privátban egyeztethetőek!
Puszi Rebeka
Helyes fiatal,24-30 pár keres női beszállót részletek privátban egyeztethetőek!
Puszi Rebeka

Sziasztok!
Mint ahogy már azt leirtam a "Vágyak csak őszintèn" topikban:
Szeretném ha a páromat egy biszex hölgy bevezetnè az erotika eme szegmensèbe.A párom 48 éves,csinos,eredeti vörös intimszőrzettel!
Az majd menetközben kialakul,hogy ebben aktivan,avagy csak mint "nèző" leszek jelen.
Igy keresnèk,s megismerkednèk,lehetőleg egyedülálló biszex hölggyel,30-40 év között,aki ha úgy alakul,engem is elfogadna,s egy izgalmas hármas alakulna ki. Nem egy alkalomra,hanem hosszabb távon, baráti kapcsolat,s egyèb más programok is lennènek,nem csak a szex.
A részletekről privát levél formájában beszèlhetnènk.
Átlagos testalkatú,ápolt, s az intelligenciát sem nélkülöző,Dmdebreceni hölgy lenne a legmegfelelőbb.
Köszönöm szèpen!
Mint ahogy már azt leirtam a "Vágyak csak őszintèn" topikban:
Szeretném ha a páromat egy biszex hölgy bevezetnè az erotika eme szegmensèbe.A párom 48 éves,csinos,eredeti vörös intimszőrzettel!
Az majd menetközben kialakul,hogy ebben aktivan,avagy csak mint "nèző" leszek jelen.
Igy keresnèk,s megismerkednèk,lehetőleg egyedülálló biszex hölggyel,30-40 év között,aki ha úgy alakul,engem is elfogadna,s egy izgalmas hármas alakulna ki. Nem egy alkalomra,hanem hosszabb távon, baráti kapcsolat,s egyèb más programok is lennènek,nem csak a szex.
A részletekről privát levél formájában beszèlhetnènk.
Átlagos testalkatú,ápolt, s az intelligenciát sem nélkülöző,Dmdebreceni hölgy lenne a legmegfelelőbb.
Köszönöm szèpen!
Sziasztok. Keresünk egy hölgyet akinek lenne kedve velünk szaunázni pénteken vagy szombaton Magyarhertelenden. Mi egy egymást szerető 40 es házaspár vagyunk. Kaposvárról indulunk és szívesen hozunk viszünk. Közben egy jót beszélgetünk. Nincsenek elvárások csak remények. Megkereséseket privátban szeretnénk. Köszönjük.

Nőt vagy csajt keresek szex kapcsolatra rövid vagy hosszú távon is! Bármi szóba jöhet nálam csak megbeszélés kérdése!/ jelenleg Hévízen lakom!/ többi privát!!
Hétvégi találkára keresünk hölgyet a hölgy örömére! Támogatás is beleférhet! Pasik párok ne!
Sziasztok!
A mai nap folyamán szívesen lennék partnere, kedves pároknak a hölgy örömére, hetero alapon. 31 éves utazni tudó budapesti fiatalember vagyok. Higiénia, ápoltság, IQ, EQ adott. Egész nap ráérek, akiknek felkeltettem az érdeklődését, annak várom privát levelét.
Üdvözlettel:
Vidka
A mai nap folyamán szívesen lennék partnere, kedves pároknak a hölgy örömére, hetero alapon. 31 éves utazni tudó budapesti fiatalember vagyok. Higiénia, ápoltság, IQ, EQ adott. Egész nap ráérek, akiknek felkeltettem az érdeklődését, annak várom privát levelét.
Üdvözlettel:
Vidka
Fiatal,igényes házaspárként keresünk hölgyet hármas,együttléthez mindkét fél örömére,szimpátia esetén hosszútávra.
Igényes párként szimpatikus párral vagy hölggyel ismerkednénk. Adatlapot olvass légyszi mielőtt írsz! Magányos pasik társaságát nem keressük, köszi...
Sziasztok. A hétvégét Siófokon töltjük a párommal. Ma és holnap este időnk és helyünk is van. Találkoznánk.Privátban irjatok.
Sziasztok! Telt pár keres telt, duci hölgyet hármas együttlétekre, esetleg párt. Csak hosszabb távú, állandó kapcsolat érdekel. Köszönjük!
Sziasztok! Igényes, vékony lányt/nőt keresünk,összeszokott hármasunk (2ffi,1nő) kiegészítésére, további közös élmények megeléséhez,fokozásához

Kinek lenne kedve péntek kora reggel a kocsiba lecumiznia? Privátba írj.