sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetné

Csökkenő kedvvel (hiszen még senkivel sem sikerült), de azért reménykedve extra nedves és rendkívüli orgazmuskészséggel megáldott barátnőmmel még mindig keressük azt a hölgyet, aki beszállna hozzánk harmadiknak, vagy csak a barátnőmmel szexelne az én jelenlétemben.
Hely Egerben, szuper lakásban rendelkezésre áll, gyakorlatilag bármikor.
Minden más lényeges a profilomban és e-mailen:
blacksunrise32@gmail.com (munkaidőben csak ezen vagyok elérhető)
Köszönjük!
Hely Egerben, szuper lakásban rendelkezésre áll, gyakorlatilag bármikor.
Minden más lényeges a profilomban és e-mailen:
blacksunrise32@gmail.com (munkaidőben csak ezen vagyok elérhető)
Köszönjük!
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne
Ma is, akár régen, lovaglunk a kéjen.
Sziasztok!
Győrből keresünk sportos, szexi, vékony bi barátnőmmel (33/160/50) igényes hölgyet 3.nak vagy csak a barátnőmmel szexelne az én jelenlétemben! Hétköznap napközben érünk rá! Én igényes, izmos, kellemes méretű szolis pasi vagyok!(40/174/74) Hölgyeim Írjatok!Pasik TILTÓ!
Győrből keresünk sportos, szexi, vékony bi barátnőmmel (33/160/50) igényes hölgyet 3.nak vagy csak a barátnőmmel szexelne az én jelenlétemben! Hétköznap napközben érünk rá! Én igényes, izmos, kellemes méretű szolis pasi vagyok!(40/174/74) Hölgyeim Írjatok!Pasik TILTÓ!
Igényes párként szimpatikus párral vagy hölggyel ismerkednénk. Adatlapot olvass légyszi mielőtt írsz! Magányos pasik társaságát nem keressük, köszi...
Van itt olyan csaj aki valóban beszálna egy párhoz?
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne

2 lány 1 pasi // nőt keresünk //
Előre lebeszélt időpontra keresünk partneremmel harmadiknak lányt.
a párosunk hölgytagja: 23 éves 160/45kg kerek popsi kicsi cici.
én: 180/80kg nagy és vastag intim mérettel rendelkezem.
további infó privátban vagy skype
Előre lebeszélt időpontra keresünk partneremmel harmadiknak lányt.
a párosunk hölgytagja: 23 éves 160/45kg kerek popsi kicsi cici.
én: 180/80kg nagy és vastag intim mérettel rendelkezem.
további infó privátban vagy skype
Sziasztok!
Győrből keresünk sportos, szexi, vékony bi barátnőmmel (33/160/50) igényes hölgyet 3.nak vagy csak a barátnőmmel szexelne az én jelenlétemben! Hétköznap napközben érünk rá! Én igényes, izmos, kellemes méretű szolis pasi vagyok!(40/174/74) Hölgyeim Írjatok!
Győrből keresünk sportos, szexi, vékony bi barátnőmmel (33/160/50) igényes hölgyet 3.nak vagy csak a barátnőmmel szexelne az én jelenlétemben! Hétköznap napközben érünk rá! Én igényes, izmos, kellemes méretű szolis pasi vagyok!(40/174/74) Hölgyeim Írjatok!
Barátnőnket keressük értelmes, aranyos, cuki lány személyében.
Debrecen-Budapest vonalon keresünk lányt harmadiknak.
Pasikat egyenlőre nem keresünk!
De Lányok és Párok leveleit azt várnánk privátban.Adatlapot azért olvassatok ám.
De Lányok és Párok leveleit azt várnánk privátban.Adatlapot azért olvassatok ám.
Sziasztok!
helloka
(Ez egy válasz kicsihigike üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 20:43

Ápolt 30as párként keresünk lányt budapest esztergom vonalon akit szivesen támogatnánk anyagilag.Amennyiben érdekel várjuk leveled.
hello
(Ez egy válasz tűzvirág üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
(Ez egy válasz Zorro69 üzenetére (2019. 11. 30. szombat 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 30. szombat 10:47

Parkent Holgyet keresunk harmas jatszadozashoz
minden lehetosegre nyitottak vagyunk, privatban tudunk egyeztetni.

szia cinnuska... latom probalkoztal mar...nekem benne lenne nagyon...30 eves vagyok...buadpestiek vagytok?
(Ez egy válasz cinnuska78 üzenetére (2019. 12. 06. péntek 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!Lányt keressünk közös szex kapcsolatra.
Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetné őt és közben én is kiélhetném biszex vágyaim