helló, egy kedves lánnyal szeretnénk megismerkedni, baráti kapcsolatra és egy kis gabalyodásra...

Sziasztok, Debrecenben keresünk egy fiatal lányt (18-35 év között). Mi hárman vagyunk, két férfi és egy nő. Fiatalok, sportos testalkatuak vagyunk ezért sportos és vékony testalkatú lányokat keresünk. Nem dohányzuk, nem lenne hátrány ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se gond. Ha nem debreceni vagy, akkor az se probléma, de tudj utazni, mert csak fogadni tudunk!
Többit személyesen levélben. Várjuk a jelentkezésed aztán töltsünk el egy vagy több izgalmas estét és éjszakát együtt.
Sziasztok
Többit személyesen levélben. Várjuk a jelentkezésed aztán töltsünk el egy vagy több izgalmas estét és éjszakát együtt.
Sziasztok
keresnénk 1 lányt vagy nöt
Te megy egy sértődékeny kamasz , bármit is jelentsen ez hogy képgyűjtő , de gondolom valami szitok szó lehet ha ilyen hangnemben teszed közzé.Azt viszont nem értem miért kell ilyet terjeszteni mikor tényleg társ keresés céljából regisztráltam , és ha jól emlékszem töled sem kértem képet egyszerűen diszkréten el utasitottalak.
Igy hát föleg nem értem minek terjesztesz rólam badarságokat , hol ott hirdetésem minden szava igaz , igy hát kérlek fejez be ezt a negativ kampányt .
Igy elég kicsi az esélye hogy találunk megfelelö jelentkezőt nem kell tovább rontani az amúgy is csekély esélyeket . (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 07. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 07. vasárnap 15:02
Igy hát föleg nem értem minek terjesztesz rólam badarságokat , hol ott hirdetésem minden szava igaz , igy hát kérlek fejez be ezt a negativ kampányt .
Igy elég kicsi az esélye hogy találunk megfelelö jelentkezőt nem kell tovább rontani az amúgy is csekély esélyeket . (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 07. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849485)

Képgyűjtő vagy, semmi más!
Szombat 13-ra tervezünk egy privát bulit Budapesten! Lányt/párt látnánk szeretettel!!!! Privát üzenetet várunk ide....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 06. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 06. szombat 09:04
Törölt felhasználó (877064)

Tényleg nincs itt egy lány, nő, pár sem, aki ismerkedne és találkozna is velünk? :s
Szombat 13-ra tervezünk egy privát bulit Budapesten! Lányt/párt látnánk szeretettel!!!! Privát üzenetet várunk ide....
Képgyűjtő vagy, semmi más!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 04. csütörtök 16:14
Törölt felhasználó (880047)

fehérvári pár vagyunk 160 centi kb 50 kilo nagy rövid barna haj kék szem picit szeplös arc szép puha bör testalkathoz képest nagy cicik szép formás fenék és csodálatos test az arca szép és lágy nöies arcvonásai vannak , vidám mosolygós lány aki isteni az ágyban
én 170 valamennyi centi nem tudom pontosan kb 75 kilo rövid barna haj kék szem nem nevezném magam sportos test alkatunak , de vékonynak sem , teljesen átlagos test nekem is picit szeplös az arcom és mint lei irtam nem tudom hogy számit e 17 cintis himtag ami nem tudom hogy kevés e vagy sok nöi beszállot keresünk mind két fél örömére , kiméljetek az idiota levelekkel és fényképket is csak szimpátia után küldünk
érdeklödni davidka333@gmail.hu
én 170 valamennyi centi nem tudom pontosan kb 75 kilo rövid barna haj kék szem nem nevezném magam sportos test alkatunak , de vékonynak sem , teljesen átlagos test nekem is picit szeplös az arcom és mint lei irtam nem tudom hogy számit e 17 cintis himtag ami nem tudom hogy kevés e vagy sok nöi beszállot keresünk mind két fél örömére , kiméljetek az idiota levelekkel és fényképket is csak szimpátia után küldünk
orsolya.k@outlook.com -ra várom a leveleket! Csatlakoznék igényes párokhoz!
Tényleg nincs itt egy lány, nő, pár sem, aki ismerkedne és találkozna is velünk? :s
Sziasztok.
Holnap " szombat " Budapesti otthonomba Szauna buliit szervezek, keresek max. 4-5 Főig lányt, párt.
Étel ital hangulat adott....
kezdés kb 10-11 óra zárás 17-18 óra . belépő egy csoki
Ha érdekel részletek e-mailben... képet szeretnék kérni, amit én is viszonozok,
zsakosfrodo72@gmail.com
Holnap " szombat " Budapesti otthonomba Szauna buliit szervezek, keresek max. 4-5 Főig lányt, párt.
Étel ital hangulat adott....

Ha érdekel részletek e-mailben... képet szeretnék kérni, amit én is viszonozok,
zsakosfrodo72@gmail.com
fehérvári pár vagyunk 160 centi kb 50 kilo nagy rövid barna haj kék szem picit szeplös arc szép puha bör testalkathoz képest nagy cicik szép formás fenék és csodálatos test az arca szép és lágy nöies arcvonásai vannak , vidám mosolygós lány aki isteni az ágyban
Sziasztok! Ismerkedjünk!

sziasztok fehérári pár vagyunk a lányis és a fiu is 23 éves ,de nem tapasztalatlan a lány 50 kilo 160 centi test alkatához képest nagy cicik borotvált szép punci , szereti a szexet és jol is csinálja én 75 kilo vagyok és 170 egynehány centi 17 centis himtaggal , a lány beszállot vagyesetleg párt keresnénk fényképes jelentkezést erre az emailcimre várom davidka333@gmail.hu normális üzeneteket várunk , és persze privátba fényképet is cserélhetünk
Sziasztok!
Keresünk egy kedves,csinos lányt!!
Keresünk egy kedves,csinos lányt!!
5. pénteken Budapesten privát bulit tartunk. Fiatal/ igényes lányokat/ párokat szívesen fogadnánk!!!! Privát üzenetet várunk ide!
Sziaszok!Ma estére lányt keresünk csajos élvezetekhez!
Csinos pár keres Szabolcsból lányt. Vagy a lánytag, csinos párral is ismerkedne. Feltétel, hogy a férj nézheti a hármasukat.
Sziasztok!
Ma este várunk egy belevaló csajszit mindenki örömére...
Ani&Zsolti
Ma este várunk egy belevaló csajszit mindenki örömére...
Ani&Zsolti
Sziasztok! Debreceni 46 és 19 éves pár vagyunk.Kizárólag lányt keresünk. Ha mindenki megtalálja benne az örömét akkor hosszútávon szeretnénk. Utazni nem tudunk, de megfelelő szimpátia esetén szívesen látunk bárkit. Nyugodt hely van. email cím: aranyosf4619@hotmail.com
Ma este szívesen találkoznánk egy fiatal Bp-i szöszivel.