Hétvégén találkoznánk helyes lánnyal,hölggyel,lehetőleg Borsodból.
Sziasztok október 4 én este szívesen gabalyodnánk párral,lánnyal vagy csatlakoznánk össze szokott csapathoz.
Sziasztok! Szolnoki párhoz, bi, leszbi hölgy? gabesz761@citromail.hu
Van olyan hölgy vagy pár (hetero vagy enyhe bi) aki pasit keres Bp-en? Csak nézőként is érdekel Hely van
Sziasztok! Lányt keresünk harmadiknak lehetőleg Szabolcs és Hajdú megyéből. Mi 25 és 28 évesek vagyunk.
Sziasztok.Lányokkal ismerkednénk 3-ashoz,lehetőleg Borsodból.
Lehetőleg Borsodból,fogadni tudó Bi lányt keresünk,3-as játékokhoz.
Debrecen környékén, ( h.szoboszló, vagy miskolc ) tud valaki swinger klubot?
Sziasztok, Közös kirándulásra, wellnesshétvégére keresünk korban hozzánk illő, intelligens, magukra és környezetükre igényes PÁRT. Kölcsönös szimpátia esetén benne lennénk egymás előtti szexben (párcsere nélkül, esetleg lány-lány játékkal). Szintén keresünk LÁNYT, alkalmi kapcsolatra a lány örömére. Szóló pasit NEM keresünk. Diszkréció adott és elvárt.
Lányt,hölgyet keresünk harmadiknak!! Helyünk van!!
Sziasztok! Szegeden Ma este kellemes együtrétre keresünk biszex hölgyet. Mi biszex hölgytagú pár vagyunk.

Sziasztok!
Csinos,vidám bi lányt/hölgyet keresünk kellemes órák eltöltésére!
Választ privát üzenetben várunk!
Szombat estére olyan párt keresünk,akik csak lányt keresnek mindhármunk örömére,én párom(fiú) csak velem szeretne lenni.Fogadni tudunk.
Sziasztok!
Szombaton Tétszentkúton leszünk klubban, aki szeretne velünk bulizni, írjon! Párok, csajok, esetleg szóló pasik jelentkezését várjuk. Segítünk bejutni, a többi a szimpátián múlik!
Perverzek ne kíméljenek!
Írjatok!
Szombaton Tétszentkúton leszünk klubban, aki szeretne velünk bulizni, írjon! Párok, csajok, esetleg szóló pasik jelentkezését várjuk. Segítünk bejutni, a többi a szimpátián múlik!
Perverzek ne kíméljenek!

Írjatok!
Üdv mindenkinek. Barátnőmmel keresnénk lányt harmadiknak ma estere. Hely, kocsi van. Választ privátban várunk.
sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 14. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 14. vasárnap 17:29

Törölt felhasználó (921184)

Hölgyet keresünk, elsősorban a páromnak/ hölgytag / kipróbálná a bi felállást..
A párom 24 vékony és nagyon csínos
Ill. nekem egy férfit, akit orálisan kényeztetnék, végig. a párom nem venne benne részt csak masztizna nekünk. Hely kell.
Hétvége előny. Fotót várun. szimpátia esetén viszonozzuk
kisdavid449@gmail.com
Ill. nekem egy férfit, akit orálisan kényeztetnék, végig. a párom nem venne benne részt csak masztizna nekünk. Hely kell.
kisdavid449@gmail.com
Sziasztok!
Hosszú távra és/vagy alkalmi kapcsolatra keresünk bi lányt. Távolság nem akadály.
Hosszú távra és/vagy alkalmi kapcsolatra keresünk bi lányt. Távolság nem akadály.
Hétvégére/péntek vagy szombat/keresnénk egy fogadni tudó lányt,hölgyet 3-as felálláshoz és lányos játékokhoz.Lehetőleg Borsodból,de Debrecen,Eger vonalon utazni tudunk.Mi egy 27 éves Miskolci pár vagyunk.Mielőtt írsz,olvass adatlapot
Sziasztok!
Hölgyet keresünk, elsősorban a páromnak/ hölgytag / kipróbálná a bi felállást..
kisdavid449@gmail.com
kisdavid449@gmail.com