Megpróbálkozok a lehetetlennel: Keresek 30-40 közötti, diszkrét, higiénikus bi/meleg férfit szerető szerepre, akivel végigvennénk a kámaszutra összes pózát, de szabadidőben akár együtt sportolhatnánk, nudiznánk. Nem baj, ha pár tagja, az sem baj, ha titokban tartaná párja előtt. Kis méret előny.
Érd, Dunaújváros, Székesfehérvár vonzáskörzetében.
Érd, Dunaújváros, Székesfehérvár vonzáskörzetében.
Szépvölgyin egy laza kaland most?
Nemtudom ki hogyan van azala dologal de ennyi kamis bi pasi mint heves megyében nincs sehol máshol. Vagy nem is heves megyei vagy nem bi.
Holnap délelőtt szopnék Kecskeméten.
Egyoldalúan szopnék!
ma du.

Valaki szopatna?
Reptérnél szopok.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok. Ma este felé valaki meló után Monor környékén? Autóban, szabadban?
Kizárólag passzív vagyok ! Ismerkednék olyan pasival akinek ha lehet nagyobb a mérete , szeretne használni de keményen ! Dugás szoptatás , pisi szájba dugás !
Búvóhelyem nincsen, Budapest 18 .21,20 kerületbe tudok utazni Amatőr fimen is szívesen szerepelnék
Részletek levélben!
Búvóhelyem nincsen, Budapest 18 .21,20 kerületbe tudok utazni Amatőr fimen is szívesen szerepelnék

Ma kozos farokveres valaki?13,3.ker,hely kell.35 eves aktiv bi vagyok.
Hi.13.kerbe,felszopót keresek
Partneremet keresem akit akar rendszeresen. Is Szopnék . Utazás megoldhato , diszkréció fontos
Szopnék szopatnék pécs
Most Újpesten valaki mű pina dugasara?
Aktív szexpartnert keresek aki ma délután rá ér hely van Monor mellett Gombán.
Diszkrét ápolt passziv bi roma pasit keresek
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Blaha környékén szopnék, szopatnék.
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Szopnék Pilis, Albertirsa környékén.