Szopnék ma kora reggel nem kövér srácot Albertirsa környékén
reggel 6-fél 7 között szopnék egy kis méretü faszt diszkréten.herend és környéke.akár minden reggel.
Hiába írtam privátba is. Mással kellett élmények.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 00:42
Törölt felhasználó (4121152)

Mikor,hova?
Megdugsz.
Sashalmi megálóhoz közel, diszkrét helyen, szopnálak ha megfugsz.
Mikor,hova?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 00:40
Törölt felhasználó (4661618)

Még ma este, aki tud jönni, szexelni!?
Még ma este, aki tud jönni, szexelni!?
Holnap M3 Gödöllő Orlen kút parkoló kocsiban.Élvezz a számba

Sziasztok! Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Holnap Eger vagy környekén keresek diszkrét ápolt szopni imado pasit.privatba keres ha erdekel a dolog
Szegeden mostvalaki ?
Sziasztok
Bp 17.ker tali? Bi uni vagyok
Bp 17.ker tali? Bi uni vagyok
Sziasztok! Most esetleg ráér valaki? Heves megye és környéke, passzivat keresek

Férfi masszőrt keresek március 18 hétfőre Siófokon masszázshoz és egyéb dolgokhoz. Hely ok.
Sziasztok!
Ma este Duna pláza és környéke,este 10 vagy utána is jó nekem.
Csak szopok,de azt nagyon.
Ma este Duna pláza és környéke,este 10 vagy utána is jó nekem.
Csak szopok,de azt nagyon.
Megnéznék egy masztit fél óra mulva Albertirsán a régi benzinkútnál
Sziasztok szopnék pasit/pasikat írjatok privátban és küldök képet. Bp hely megoldható.
keményen szopató partnerem keresem!! Hely van! Érd-Bp. és környékén???
Győrben szopnék!