Miskolc mellett autós kaland?
Ma napközben szopnék szopatnék Kecskeméten
Srácot keresek 30 évesig
8. kerületben keresek valakit hellyel napközben.
Aktív srácot pasit keresek aki délután rá ér ,jönne vagy jár Monor Gomba fele helyem van.
Én csak megköszönöm azoknak akikkel össze sikerült futni szombat este a glory cafe ban. Hatalmasakat élveztem és nagyon jól éreztem magam ,amikor csak lehet megismételném.

Férfit élveztetnék. Én is férfi. Bp.13ker
Bács - kiskun, Csongrád megyében keresem kifejezetten aktív partnerem
Sziasztok lenne kedve valakinek élvezkedni egy kicsit? Helyen van.
Sziasztok, lenne kedve huncutkodni valakinek ma délután? Helyem van 17. kerületben.
Sziasztok, lenne kedve huncutkodni valakinek ma délután? Helyem van 17. kerületben.
Baranya-Somogy megye?
Helló mindenkinek! Nógrád megyéből keresek átlag feletti mérettel rendelkező aktív férfit!
Valaki mostansag Siofok kornyeken? Tele a farkam de nagyon
szivesen magamra élveznék vagy rad! Kocsikban vagy nalad!

Hello, valaki ma szopatna, este felé?
Most szombat délutánra/ éjszakára keresek srácot a 11kerben Kosztolányi környéken vagyok!
Hely lesz.
Diszk max!
Privátba írj ha komoly vagy!!!
Hely lesz.
Diszk max!
Privátba írj ha komoly vagy!!!
Ma este szopnék a 3. Kerületben
Ma este szopnék 3. Kerületben.
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.