Szépvögyin valaki mostanában?
Privátba írj ha ok
Privátba írj ha ok
fiatal vékony szörtelen pasziv?
Hali! Békés megyében keresnék igényes fiatalt enyhe kalandokra!
Írj privátban ha érdekel.

Hajógyárin valaki most.
Írj privátba
Írj privátba
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Kisbagi pihenőben van valaki?
Sziasztók !
Miskolc ?
Miskolc ?
Budakalászi Auchannál most valaki?
Kiskunfélegyházán és környékén valaki egy szopásra? Jössz, leszoplak, mész! Hely adott! Olyan írjon aki tud is jönni!
Budapesten a Népligetnél a kondis részen a fal mögött valakit leszophatok? 22 óra körül, de később is jó. Vagy kocsidban is. Meg is baszhatsz ha akarsz. Tali a kondi gépeknél. Írj!
Budapesten valaki most??? Hely ok.
Keresek idősebb 50 60as aktív pasit Sopronban a héten.mackós előnyben .írj!
Most valaki 11 ker Albertfalva környèke?
Akkor senki nincs éjszaka a kondi gépeknél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 28. hétfő 20:19
Törölt felhasználó (4564862)

Budapesten a Népligetnél a kondis részen a fal mögött valakit leszophatok? 22 óra körül, de később is jó. Vagy kocsidban is. Meg is baszhatsz ha akarsz. Tali a kondi gépeknél. Írj!
Ismerkednék érett 40 feletti férfival ,akit szájjal tabuk nélkül kényeztethetnék alkalmanként viszonzás nélkül Budapest és környékéről !Hely kell,általában délután ,este ,éjjel érnék rá !
Én egy harmincas passzív fiú vagyok. Nem vagyok lányos, de a lányszerepet kedvelem az ágyban. Alkalmi jelleggel combfixben, harisnyában fogadnék potens aktív férfit. Hely megoldott, én nem utazom. Szeretek hosszan szopni, a popsim jól dugható. Diszkréció fontos!
Debreceni vékony srácot keresek.
Sziasztok! A Kálvin tér közelében szopatnék ma, hely vagy autó kellene.49 éves, vékony vagyok, 16, szőrös intim.
Délelött Békéscsaba, Martfű környékén ismerkednék.
Utazni tudó és nyelni szerető fiút keresek.
Monor és környéke.
Monor és környéke.