Nyiregyháza , Debrecen keresek aktiv nagyfarkú pasit.
Passziv igényes vagyok.
.
Passziv igényes vagyok.
.
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén pasi aki szeret szopatni vagy dugni, de minden jóban benne vagyok.
Csütörtökön napközbenre keresek hellyel rendelkező aktív vagy uni partnert! Korod, külsőd lényegtelen.
Budapesten fiatal fiúval taliznék
Sziasztok Vasmegyében valaki? egy jó hoki? privire irj
Pesti hellyel rendelkezőt keresek.lehetsz bugyiban is...
Sziasztok! 43- éves átlagos férfi vagyok. Egyedül keresek egy hokipartnert!
Szia! Szeretném kipróbálni milyen szopni a farkadat, a végén milyen amikor a számba élvezel. Ha szeretnéd bejárathatod a szűz fenekemet. Igény szerint akár fordítva is. Ehhez keresek férfit, párt. Elsősorban hétköznap napközben tudok találkozni...

Törölt felhasználó (4340682)

Ismerkednék érett 40 feletti férfival ,akit szájjal tabuk nélkül kényeztethetnék alkalmanként viszonzás nélkül Budapest és környékéről !Hely kell,általában délután ,este ,éjjel érnék rá !
Gyöngyösi szopni imádot keresek esetleg párt.lényeg nelégy kamus.töbit privátba
Cam Skype??
Kecskemét-Solt. Felesegem fenekelhető,tágitható, kitartó baszast igényel.... igenyes jópasit keresünk max 40 évesig autód vibered legyen és vállald az arcod! Tali nálunk! Elöszőr harmasban utana ok kettesben is. Bi fiú elöny de nem kötelező!
Szia
Szívesen szoplak. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 01. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 01. kedd 07:50
Szívesen szoplak. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 01. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1226482)

Utazni tudó és nyelni szerető fiút keresek.
Monor és környéke.
Monor és környéke.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár

Szia! Szeretném kipróbálni milyen szopni a farkadat, a végén milyen amikor a számba élvezel. Ha szeretnéd bejárathatod a szűz fenekemet. Igény szerint akár fordítva is. Ehhez keresek férfit, párt. Elsősorban hétköznap napközben tudok találkozni...
Fiatalabb vékony, nem szőrös fitymás sráccal ismerkednék.Bp 17,18,19 ker.50-es pasi vagyok
Salgótarján-Eger-Hatvan vonzáskörzetében valaki normális, értelmes, biszex pasi?
Ma du. Fóti Auchan parkolóban cumiznék, vagy nézhetünk egy kurv@t is a Dunakeszi úton.
Dunaharasztin ma keresek bi fiut kölcsönös oralra... helyem van.

Törölt felhasználó (4637132)

Dunaharasztin ma keresek bi fiut kölcsönös oralra... helyem van.