Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok! Kedd reggel keresek aktív pasit. Női fehérneműs bi vagyok. Helyem délelőtt miskolc mellett van, de autó is ok.
Egri aktív vagyok.
(Ez egy válasz zolika80 üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Taxist , kamionost keresek aktivat
Zalaegerszegen most pasi?
Ha leszophatlak és van helyed is irj Budapesten
18 óra felé Kondorosi út végénél Dunapart?
Veszprém és környékén most délután vagy este talizna?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Hi.13.kerbe,felszopót keresek.irj
Szolnokon profi fèrfi hajvágás meztelenül! Részletek privátban!
Aszódon szopatnék ma..
Zalaegerszegen most pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok!
ismerkednék 24 éves macis fiú vagyok, igazából még nem volt semmilyen kalandom.
Rétság - Vác útvonalon
ismerkednék 24 éves macis fiú vagyok, igazából még nem volt semmilyen kalandom.
Rétság - Vác útvonalon
Gyöngyös vagy környékén keresek biszex meleg vagy homokos pasit pasikat vagy párt.töbit privátba
Kecskeméten ma valaki?
Sziasztok! Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem!? Debrecen és környéke? Titokban!!!
Sziasztok!! Kanos, aktív, aki szopatna ma??? Helyem van!! Érd-Bp. és környéke???
18kerben ,passzivként, mackós srác, ismerkedne ! de keresek külön olyat is aki 1 oldalúan szopna hosszan.

Igényesebb és tartalmasabb együttlétekre keresem férfi partneremet. Ha tetszik az amit az adatlapomra írtam hát írj rám. Nem egy alkalomra keresek diszkrét magabiztos partnert.
Szeresd ha gyengéden kényeztetnek, nekem vannak vágyaim a tiédet meg majd elmondod nekem
Szeresd ha gyengéden kényeztetnek, nekem vannak vágyaim a tiédet meg majd elmondod nekem