Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
13.kerbe,felszopót keresek.
Kèp farokròl?
(Ez egy válasz kalamajka1992 üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 12:55

Ma Dunakeszi-Vác környékén szopna valaki egy nagy vastag farkat? 30as izmos pasi, 4-5 óra között kb
Sziasztok.
Kezdő 50+-os Hatvan -Gödöllő környékén ismerkedne. .......
Kezdő 50+-os Hatvan -Gödöllő környékén ismerkedne. .......
Fehervaron bisex kalandra vki?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Veszprémben hely kellene valaki valakik?
Ma Dunakeszi-Vác környékén szopna valaki egy nagy vastag farkat? 30as izmos pasi, 4-5 óra között kb
Sziasztok.
42 éves férfi vagyok, nőt,párt,esetleg pasit keresek Körmend, Szombathely környékéről, vagy Ausztria Burgerland tartományból.
42 éves férfi vagyok, nőt,párt,esetleg pasit keresek Körmend, Szombathely környékéről, vagy Ausztria Burgerland tartományból.
Írtam
(Ez egy válasz secretlife üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt hellyel rendelkező aktív pasit keresek miskolcon.
Szopnék szopatnék Bp írj
kazincbarcika környékén valaki?
Valaki siófok kérnyékén kényeztetne valaki?
Mára keresek hellyel rendelkező fiatal passzív srácot Pest megyében.
Budapesten és vonzaskorzeteben keresek bi párokat aktiv vagyok
Irtam privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 02:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 02:20
Törölt felhasználó (4734679)

Sziasztok. Ápolt korombeli vagy fiatalabb srác farkát kiverném most . Teljesen kezdő - kíváncsi heteró de bi felé nyitó férfi vagyok
Dány-Zsámbok környékéről srácot keresek!
Privátba írj!
Köszönöm.
Privátba írj!
Köszönöm.
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok párok!
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Valaki miskolc közös hoki?