Sziasztok.
Srácot keresek nagy mérettel. Nekem is adott a nagy méret. Borsod, heves környéke.
Srácot keresek nagy mérettel. Nekem is adott a nagy méret. Borsod, heves környéke.
Dekoratív szexy párként rendszeresen szervezünk többest. Szeretjük közben jól érezni magunkat. Ha tudsz segíteni nekünk, várunk holnap délelőtt budapesten a hölgy dugatására.
Veszprèm szopnèk
Miskolc és környékén találkoznék hasonlóan hetero viselkedésű, igényes, átlagos, diszkrét sráccal 42 éves korig.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Szopnék most kocsiban, szabadban. M3 kivezető környéke.
Szerda késő délután szopnék egy jót.
Vékony, sportos, igényes bi pasi vagyok.

Vékony, sportos, igényes bi pasi vagyok.
Reptéri kifutó van valaki most?
Ajka szopnèk.
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
4.ker kornyeken most valaki?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Veresegyház,Aszód,Gödöllő,Jászberény?
Cumiznék!
Cumiznék!

cumi - Pakson ?
hello Tiszakécske és közvetlen közelében aki talizna kiverné a faszom írj privátban
M4 gerje pihenőnél ma volna aktív?
Zala megyei pasi párhoz csatlakozna csak Zala megye hely kell nagy meret elvárás !!! Apoltsag inteligenci borotvált intim!!! Átlagos testalkatú csak fényképek rendelkező!!!
Holnap reggel szopnék Bicske Tatabánya Bia vonalon
Sziasztok.
A héten napközben valaki Baja és környékén?
A héten napközben valaki Baja és környékén?
Ma délelött szopnék egyoldalúan .Helyem van Sümeg mellett .