Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok
Idősebb korosztályt kedvelem, ezért 50-60+ korosztályból ismerkednék aktív vagy uni pasival. Én nyitott, passziv kapcsolatban elő pasi vagyok, ezért diszkrét de elfojtott vágyakon alapuló kapcsolatot keresnék.

Idősebb korosztályt kedvelem, ezért 50-60+ korosztályból ismerkednék aktív vagy uni pasival. Én nyitott, passziv kapcsolatban elő pasi vagyok, ezért diszkrét de elfojtott vágyakon alapuló kapcsolatot keresnék.
Ma kora esti órákban egy autós orál? Tata, Komárom környéke! Kivi heteronak is. Diszkréció!
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Szopnék XI ker
Aktív pasit keresek holnap délelőttre helyem van Monor mellett Gombán 14 óráig rá érek.
Debrecenben találkozásra alkalmas helyet keresek , akár valamelyik kertségben. Biztos megegyezünk a részletekben.
Semmi extra igény. alkalmanként 1-2 óra.
Semmi extra igény. alkalmanként 1-2 óra.
Miskolci faszszopómat keresem
Pesti fiatalos srac?
Ugorj fel belvarosi helyemre lazulni
Ugorj fel belvarosi helyemre lazulni
Kedd délután Csepelen szopatnék, szopnék.
Paks - cumiztatnék
Cegléd?
Most Komárom éd környéként valaki?
Ma valaki dél Bp. környékén?
Biszex kaland kölcsönösen most Kecskemét környékén
Masszirozni tudó bi passziv pasit keresek napközbeni találkozóra , Budapest, Fehérvár, Tatabánya környékén
Ma esetleg valaki megy szaunázni?
Idősebb pasit szopnék,Esztergom -Pilisvörösvár vonalon! Az sem baj ha macisabb vagy!
Újpesten most valaki?
Most Gödöllőn aktív autós srác????
Privátba írj
Privátba írj