Heló, online kép/videó cserére keresek bárkit
van sok jatekom és ruhám amit szívesen meg mutatnék

Most valaki Kondorosi úti kifolyónál?
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok!
Tapolca-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Tapolca-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Szia egy jó maszázst el tudnék viselni. Kölcsönö
s kényeztetéssel. (Ez egy válasz gatebarát79 üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 14. csütörtök 15:56
s kényeztetéssel. (Ez egy válasz gatebarát79 üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Mai várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Üdv!
Igényesség alap! Adatlap alapján keresgélek,illetve keress ha elolvastad!
Igényesség alap! Adatlap alapján keresgélek,illetve keress ha elolvastad!
Szia kölcsönös örömszerzés
(Ez egy válasz szerető üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Egri bi pasi vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 16. szombat 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 14:09
Törölt felhasználó (4700995)

Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Holnap 22. ker Nagytétény valaki? Hely van.
Sziasztok,
Diszkrét biztonságos kaland ma este?
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn
Diszkrét biztonságos kaland ma este?
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn
Balaton és környékén ma este valaki lightos bi dologhoz ?
Két aktív pasit keresek hellyel, akik egyszerre lennének bennem.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Szeged valaki?
Most valaki farokmasszázs?
sziasztok
budapesti vagy budapest kornyeki bi parhoz csatlakoznek ma este-ejjel mindket fel oromere
aktiv bi vagyok,magas,ferfias
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
budapesti vagy budapest kornyeki bi parhoz csatlakoznek ma este-ejjel mindket fel oromere
aktiv bi vagyok,magas,ferfias
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
Biszex barátokat keresek közös kalandokhoz.
Hozzám hasonlóan kezdő,de kíváncsi, diszkrét biszex srácot keresnék hosszútávú baráti kapcsolatra, erotikus kalandozáskra.
De akár kapcsolatban élő férjeket egy klassz erotikus beszélgetésre , tapasztalat cserére a feleségekről is érdekelne....
Pest megyében keresnék...
De akár kapcsolatban élő férjeket egy klassz erotikus beszélgetésre , tapasztalat cserére a feleségekről is érdekelne....
Pest megyében keresnék...
Holnapra Egerben hellyel rendelkező aktív bi pasit keresek!
Holnap délelőtt szopna valaki Pécsen,tel számmal jelez