Zalaegerszegen ma 15-21 között pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá.
Veszprém vagy környékén srác ma?
Sziasztok,
Szopnék ma napközben Bp-n.Írj ha szopatnál
Egy jòt.Hely van.Lehetsz hetero
Bi meleg
Szopnék ma napközben Bp-n.Írj ha szopatnál
Egy jòt.Hely van.Lehetsz hetero
Bi meleg
Haraszti környékén este kiverném kocsiba. Valaki?
Győr
Sziasztok! Holnapi napra( szombatra) ismerkednenk fiatal, jóméretű sráccal . Bi ok, gumi kell. Hely van Budapest II. ker
December 01-én 11-15 óra között Mórahalmon a naturista napon, a csendes wellnessben és a zuhanyzóban huncutkodok. Kukkolókat várok, szólíts meg és bármi lehet korhatár nélkül. Férfit, Nőt, párt keresek. Teljesen biszex, mélytorkos, alázható, fotózható pasi vagyok.
Veszprém környékén szopatnék!
Sziasztok! Ma este Szarvasnál? Autó? Én csak passzív!
Cegléd és környékben ismerkednék!
Valaki bevezethetne ebbe a bisex világba… Bp és hely kellene
Budapesten most? Hely ok.
Pusztaszabolcs ès környèkèn keresek aktív domináns daddyt aki dugna ès szopatna. Èn 23 vagyok 171/62 ès szőrös. Csak 45+ os fèrfivel állok szóba. Lehetsz husis mackós.
Zalaegerszegen holnap 15-21 között pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá.
Ma este keresek aktív srácot Budapestről. Hely szükséges.
népligetben leszopnék valakit mostanában
Szombat estére keresünk egy bi srácot (pasik között csak orál) hármas játékokra. Ápolatlan szakáll kizáró ok. Merj emailben arcos fotót küldeni, amit viszonzunk! Nem viber, google chat stb. Email! Nem töltök le a kedvedért semmit. Tatán van helyünk, tudj hozzánk utazni!
Szopni szerető férfiként idősebb partnerem kényeztetném hosszan. Helyem van, ahol nyugodt körülmények között találkozhatunk. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni, gecit nyelni. Csak szopok, de akár többször is a számba élvezhetsz. Paramétereim: 30-as, férfias, 168,magas, 70,kg. Akár rendszeres is.
Szopnék szopatnék Bp írj
Vagyunk egy páran a kiserdőbe. Ki szopatna?