Ma reggel vagy d.e. budapesten és pest vmegyében,cumiztatna valaki egy harisnyás srácot?
Sziasztok szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Sziasztok! 49é 170 72 nős pasiként diszkrét normális titoktartó ffit keresek aki cumizni szeretne, vagy ha csak fogdosnál,kivernéd nekem, az is ok. Debrecen! Ma délután 16órától jó lenne! Hely szükséges, illetve, jó lenne!
Budapesten keresek aktív partnert. Vibert tudok adni. Nagyon szeretek szopni, popsim még szűz. Többit privibe

Valaki Monor környékén nem szópna le viszonzas nélkül érdekel csak?!?!?
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok!
Hétfőn valaki szeretne ismerkedni?
Eger és környéke.
Hétfőn valaki szeretne ismerkedni?
Eger és környéke.
sziasztok,fiatal normál testalkatú kezdő bi srác vagyok,kölcsönös hoki vagy szopásra keresnék partnert heves megyében,helyem sajnos nincs utazni tudok.Első sorban 20-30-as korosztályban keresnék.
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek.
Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz.
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek.
Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz.
Sziasztok Győrbe keresek aktív pasit akinek van helye és nagy farka van
Női szeretőmmel bi férfit keresünk 3.nak. Szükséges, hogy arcképes fenykepet merj küldeni, diszkréció, egészség adott és elvárt. A randi, december 20, napközben Szolnokon. Hely megoldott. Mi nem utazunk és hasonló dolgok.
Biztosra szeretnénk menni, ezt várjuk el viszont. Várom a privát üzeneteket.
Biztosra szeretnénk menni, ezt várjuk el viszont. Várom a privát üzeneteket.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Valaki szopatna ma este? 16, 17 ker
Holnap reggel vagy d.e. budapesten és pest vmegyében,cumiztatna valaki egy harisnyás srácot?
Holnap reggel-delelott keresek apolt es diszkret pasit vagy 2 pasit, aki eljonne diszkret otthonomba es ugy megdugna hogy az mar faj.
Délpesten mostanság van valaki, aki nyelne egy nagy adagot???
Sziasztok!
Harkány, és környékén???
Szexpartnert keresek, potens férfi személyében!!
Helyem van Harkányban!
Harkány, és környékén???
Szexpartnert keresek, potens férfi személyében!!
Helyem van Harkányban!
Sziasztok nagyatádon szopnék valakit imádom nyelni a spermát
Budan bi par?
Kamoznék tangában skyp-on! Benne vagyok sokmindenben ami izgató lehet neked!