10.09-én keresek partnert délelőttre Szegeden. Vagy délutánra Kiskunfélegyházán.
Zalàban kielégítenék! Privizz
Passzív srác lenne ma esetleg? Helyed legyen. 35 éves korig.
Ma 3 kor Miskolcon 26 éves passzív vagyok
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Ma vagy holnap kiverném valakinek Veszprémben, hely van ha kell, írj bátran

Sziasztok! Szopni nyalni szerető bi pasit keresünk a közelünkből . Kisebb méret előny! Ápoltság diszkréció adott és elvárt. Az adatlapon megadott mail címen gyorsabb a kapcsolat felvétel.
Sziasztok!
Közös farokverésre valaki,Bp?
Közös farokverésre valaki,Bp?
Anonim orál, análra keresek partnert nyugodt, házi gloryhole helyemen mai napon, Budapesten.
Ma jó lenne neked akár szopnalak is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 07. szombat 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 07. szombat 09:01
Törölt felhasználó (4520002)

Miskolcon nálam kiverheted
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Sziasztok. Szerde délelőttre keresek Szombathelyen aktív férfiakat szexre
Sárvár, Szombathely környékén szeretnék partnert találni!Elèg perverz is tudok lenni...
Viber camban kiverném ha valaki megnézné!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Miskolcon nálam kiverheted
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sárvár, Szombathely környékén fèrfi gruppent szervez valaki? Szívesen csatlakoznèk!
Valaki ma egy kölcsönös lingam masszázsra, élvezésre Szigetszentmiklós környékén.
Cegléd és környékben partner a hétvégén?