Sziasztok!
30 éves bi srác vagyok. Ma és holnap Pécsett vagyok (helyem van!), szívesen találkoznék bi vagy heterolike sráccal.
30 éves bi srác vagyok. Ma és holnap Pécsett vagyok (helyem van!), szívesen találkoznék bi vagy heterolike sráccal.

Sziasztok. Ma délután este felé 15 óra után a népligetnél verem a a farkam. Valaki aki kukkolna vagy beszállna az jelentkezzen privát üzenetben. Első sorban fiatal nőies pasi legyen vagy cd travi. Szimpátia fontos.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Igen... Érden vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 20. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 11:32
Törölt felhasználó (4721386)

Èrden valaki MOST szexelne?
Dugnék ma. Hely kell. Max 35.
Èrden valaki MOST szexelne?
Ma valaki szopatna? Bp
Sziasztok!
Ajka-Tapolca-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Ajka-Tapolca-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Salgotarjan kornyeken valaki kellemes szexre.....
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki????
Cegléd és környékben a hétvégén tali?
Sziasztok, Pesten élő, hellyel rendelkező passzív srác ismerkedne szívesen
Fogadni tudok, írjatok mailt ha érdekes lehetek.

Megbízható és igényes férfit keresek, aki hetero kapcsolatban él és szivesen szopatna rendszeresen egy lelkes pasit. Győr-Tatabánya-Kisbér háromszögben keresek, helyem sajnos nincs...
Valaki tömje tele a számat jó lenne. 70-s buzi vagyok. Használj. Rákospalotai.
4-es út környéke?
Sziasztok, Budapesten keresek ma férfias pasit közös lazulásra, valakit érdekelne?
Sziasztok ,Szombat és Vasárnap éjjel 23 óra után Aktív férfit keresek sexre Budapest és környéken ,Autó,, szabad ,Reptér minden opció érdekel és benne vagyok
Most reggel Èrd környèkèn valaki? 20/5
sportos, izmos pasival kalandoznék napközben Dunaharaszti és környékén! Hely van!
XI. ker kalandoznék ma napközben, gyere