Szopnék szopatnék Bp írj
Balaton és környékén keresek max 45-ig srácot kölcsönös kényeztetésre ma estére
Sziasztok!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!

Sziasztok. M30 nyéki lehajtónál szívesen könnyítek valakin.
Szopass meg Kecskeméten.
Kíváncsi hetero írj!
Kíváncsi hetero írj!
valaki fehérváron?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Sziasztok
Szép ápolt lábakat kényeztetnék ma Budapesten.Hosszasan nyalogatnám szopogatnám a lábújjaid miközben szép farkam a szádban van.(kölcsönös orállal igény esetén) Csak láb fétis is lehet .
Szép ápolt lábakat kényeztetnék ma Budapesten.Hosszasan nyalogatnám szopogatnám a lábújjaid miközben szép farkam a szádban van.(kölcsönös orállal igény esetén) Csak láb fétis is lehet .
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Üdv. Valaki Gödöllő környékén most szopna? Domonyi pohenöbe.
Ma este fütyire vágyok, Budapesten
Reptéren van vki 10óra fele?
Reptéren aktiv most?
Fonyód-Budapest útvonalon szopatnék most éjjel. Én igényes, nagy méretű srác vagyok.
Balaton és környékén keresek srácot kölcsönös kényeztetésre ma estére
BP valaki?
Sziasztok fogadni tudó bi srácot keresünk 45 éves korig. Dunakeszi közeléből.
Sziasztok irj privátba aktiv bi vagyok
(Ez egy válasz vikati74 üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 06:51

Sziasztok fogadni tudó bi srácot keresünk 45 éves korig. Dunakeszi közeléből.
Helló. Keszthelyen szopnék, dugatnám a seggem többesben is. Imádok spermát nyelni minden mennyiségben
Heves megyei bi meleg vagy homokos paait keresek .légy diszkrét és ápolt.irj privátba