Siófokon valaki?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,egyedül élek Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,egyedül élek Szentendrèn
Valaki egy gyors oda-vissza orálra most Pécsen?
Godollő és kke rendszeres szopira keresek srácot
Ma valaki szopatna? Bp
Most szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
27 éves, vékony srác vagyok.
27 éves, vékony srác vagyok.

Most Debrecen környèke autós bi kaland?
Zalaegerszegen mától hétfő estig 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz hozzá. Privátban keress köszi.
Püspökladányban szopnék !
Ma du an Baján hellyel rendelkező lenne?
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz + kérlek ne "Debrecenből" írj.
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz + kérlek ne "Debrecenből" írj.
Ma este Monorierdőn a Rodeón valaki orál kalandra??
Ápolt, szép faszt szopnék élvezésig maximális diszkréció mellett
Sziasztok!
Ajka környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Ajka környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
--- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm és kke ------ >Adatlap
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
.
Sziasztok!Beleférek az elképzelésetekbe én benne vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 29. szombat 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 29. szombat 09:13
Törölt felhasználó (4665839)

Sziasztok!
Ismerkednènk korban hozzánk közel álló,helyes,igènyes uni pasival.Ilyenfèle 3asban kezdők vagyunk
Ismerkednènk korban hozzánk közel álló,helyes,igènyes uni pasival.Ilyenfèle 3asban kezdők vagyunk
A budakalászi auchanban ma szopnék szép nagy farkat.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.