Sziasztok! Ma délutan leszophatna valaki!
Férfias pasit keresek, akit izgat a popsi sex és lenne kedve nagyokat dugni egy csajos, igényes crossdresserrel, afféle szeretői viszonyban.. 30-40-es pasikat keresek.
Sziasztok
Valaki a reptérnél
Valaki a reptérnél
Miskolc és környékén keresek diszkrét, tartósabb havert!
Bi parokkal ismerkednék Budapesten aktív vagyok
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan.
Salgótarján és környékéről keresek szex társat ma!
Párok, lányok, travi érdekelnek
)

Pápa-Veszprém környékén (max 50km) talizna ma valaki?
Salgótarján és környékéről keresek szex társat ma!
Valaki mostansag szeretne szopni? Autóval megyek
Szívesen ismerkedem sok "folyadékkal" rendelkező férfiakkal
/hosszabb távra egy tartósat, de ha megvan úgyis megírom/

Sziasztok!! Szopható, kúró, aktív pasikat keresek. Helyem van!! Érd-Bp. és környékéről??? Írjatok üzit!!!
Sziasztok! Bár tartós kapcsolatot szeretnék de valahogy el kell kezdeni az ismerkedést. Kedd délután találkoznék normális pasival. Ápolt igényes uni pasi vagyok és nagyon szeretem a hosszú, tartalmas együttléteket.
Írtam e-mailt
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 11. vasárnap 18:58
Törölt felhasználó (4733804)

Sziasztok! Bár tartós kapcsolatot szeretnék de valahogy el kell kezdeni az ismerkedést. Kedd délután találkoznék normális pasival. Ápolt igényes uni pasi vagyok és nagyon szeretem a hosszú, tartalmas együttléteket.
Ki szopatna ma este?
Imádok szopni!!! Hali!! Bármikor, nyelem is!!!
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Dugható vagyok, helyem van!!
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!! Bármikor, dughatsz is!!
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Budapesten keresek több alkalmas aktív partnert