Szopatomat keresem akár rendszeresen is.Zal,vas, somogy megyéból. diszkréció fontos,utazás megoldható.
Hajdú-Biharból keresek partnereket. Lehetsz bi vagy kíváncsi hetero a lényeg, hogy élvezzünk együtt.
Sziasztok! Ma délután 14-16 óra között szopnék Móron és környékén. Nagy farok előny. Autós kaland.
Szombathely én ki cumizna le egy helyes fiút 14 óra körül?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Nagyon rám férne már egy jó szopás.
Nagyon rám férne már egy jó szopás.
Sziasztok ma 11 óra után 16 kerület valaki kölcsönös hoki autóba?
Sziasztok!
Ma Dagály fürdőben valaki közös hoki esetleg orál?!?!?!
Ma Dagály fürdőben valaki közös hoki esetleg orál?!?!?!
Sziasztok Győrben párod előt cumizlak. Vagy tele élvezet puncit ki nyalom szabadban autoban
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek.Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Aktív pasit keresek érzéki sexre. Erotikus masszázs?
Szentendrén ma beszélgetnénk!!! 50+ párként keresünk sportos bi pasit! ...fényképpel
...vagy ma délelőtt egyedül is kipróbálnám pasival...
...vagy ma délelőtt egyedül is kipróbálnám pasival...
Szia ott hol van rá lehetőség?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 15. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 07:26
Törölt felhasználó (4716775)

Hoki corvin plázában ma?
Hoki corvin plázában ma?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni
Akasztó és környékén van esetleg,vékony pasi? Tali nálam megoldható.
Nagykanizsa csurgo környékén szopnák dugatnámmagam
Csütörtök este 7-8 körül Budapesten leszek. Népliget vagy valahol autóban egy orál kaland?Vagy moziban?
Sziasztok!

Hősök terénél vagy a Népligetnél szopnék 5:30 körül