Pilisvörösávár felé kényeztetni?

Délpesti kórhaznál, valaki szopatna?
17 ker környékén bi pasi mostanában?
Kaposvár szópnék.
Ma valaki szopatna?bp
Ma este aktív pasi Mosonmagyaróvár környékén?
Lentiben van bi pasi? párommal itt vagyunk holnapig.
Passzív szopógép vagyok.
(Ez egy válasz Frenky666 üzenetére (2023. 10. 09. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Barcs Nagyatád szópnék.
Ma 2 körül lenne valaki Dunaújváros környékén aki leszopna?
Sziasztok. Pécsről keresnék fiatalabb pasit , aki leszopna . Hetero kapcsolatban élek de érdekelne hogy milyen ha egy fiú cumizik nekem..
Fehervar vki kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Igényes NYIREGYHÁZI passziv pasi AKTIV jóméretűt keres.
Sziasztok! Ma SZÉKESFEHÉRVÁRON, napközben szopnék egy szép, ápolt faszt (igény szerint mehet oda-vissza is).
Én 40/185/95 barna hajú és szemű férfias pasi vagyok. Érdekel valakit?

Én 40/185/95 barna hajú és szemű férfias pasi vagyok. Érdekel valakit?

Szia kettő óra felé valahol?
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2023. 10. 09. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 09. hétfő 07:24

Ma délután, kora este faszt akarok Egerben.
Gyere és lődd tele a szám.
Gyere és lődd tele a szám.
Örülnék ha most valaki a szájába venné a farkam. A szigetszentmiklósi Auchan közelében.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Hétfön budapesten,örömmel vennéma farkad a számba.Élvezettel szopok és nyelem az ondót.Nős uni aktiv vagyok.Magas nagyobb darab
férfias,a testem full szörös.A farkam
kb 15 cm nem csupasz.Természetesen ha te is akarod szophatod,de nekek megfelel ha csak én szoplak le.Akár egyszer,de jó lenne rendszeresen is.
Helyem nincs de diszkréten az automban,vagy a tiedben megoldhatjuk.Várom leveled és pontositsunk,hogy tudjunk találkozni.
férfias,a testem full szörös.A farkam
kb 15 cm nem csupasz.Természetesen ha te is akarod szophatod,de nekek megfelel ha csak én szoplak le.Akár egyszer,de jó lenne rendszeresen is.
Helyem nincs de diszkréten az automban,vagy a tiedben megoldhatjuk.Várom leveled és pontositsunk,hogy tudjunk találkozni.
Most 15 kerbe paszivat keresek
Sziasztok. Fehérváron ma valaki ebéd körül?